Brioso A prosím tě, blbě koukám, nebo na webu COS nejde vygenerovat zboží podle velikosti
? Vždy musím každou věc rozkliknout a zkoumat, jestli je v konkrétní velikosti k dispozici.
Co jste si dnes koupili/y?
A vyprodali mi tuhle čepici
, tak by se mi hodila ke kabátu a svetru. To ale patří spíše do stížností.
whiskas nejde. Já tam včera chtěla taky brouzdat, ale ten chybějící filtr na velikosti mě úplně vytočil. nesnáším to zbytečný brouzdání a namátkové střílení, jestli se trefím, nebo ne.![]()
Dadoo Přesně, je to poněkud zdlouhavé, zvláště, když teď mají těch velikostí minimum.
Barevný ponožky. Chtěla sem s liškama a spol, ale moc málo bavlny. Smůla.

Ounz To se mi libi, kde jsi je koupila?
Ounz Ty jsou super!
Karja next, maj i online..
Dadoo díky
Ounz Dik, budu si pamatovat, az tam budu neco objednavat;-).
Dadoo hele ja taky od mimina z bytu neodbiham, prostě ne, ani na minutu. Asi mam paniku ze zustanu ve vytahu nebo me klepne nebo tak neco :) ale problem s postou nemam, u nas ani nezvoni a rovnou vhazuji listky o nedoruceni.. Ostatní kuryri bud prinesou nebo pockaji az se vybatolim.
taky bych dítě nenechala samotné, stačí třeba jen aby se poškodila západka u dveří a co potom? Náhoda je prostě blbec a poznámka o "madam" mi přijde pěkně hloupá
whiskas Vyhledávání podle velikosti mi taky chybí, ale zas mám pocit, že v COSu mi ty velikosti tak lítají, že bych možná stejně musela vyhledávat skoro všechno
S tím, že jsou ti ty druhé krátké, jsi mě moc nepotěšila. Kolik měříš? Podle popisu mají mít 95 cm, což mi přišlo ok. Tak jsem teda zvědavá. Jinak v té modré by se mi líbily víc, ale tak co se dá dělat.
whiskas ta je pěkná! Ja jsem si letos v COSu koupila tři čepice! Není to tak dlouho, co jsem byla ochotna čepici nosit jen na horách, ale tyhle všechny jsou skvělý ![]()
999 Bozi! Zazitky jsou nejlepsi nakupy!
mitford sister ty jsou super, ty se sem nefotis ale ze? Ja bych je moc rada videla (abych mohla zakoupit)
Prej mam nedostatek pece o plet nebo co....

Bledule moc vám to sluší. Povedlo se.
Annegret Děkuji.
Bledule super!
Bledule vyzera to dobre ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025