Ledifia Hlásím, že šaty dneska dorazily a vypadají dobře. Dokonce mají i sesazené proužky.
Co jste si dnes koupili/y?
Ja vcera konecne poradne zimni boty na venceni:

Zadna velka parada to neni, ale pani prodavacka me ujistila, ze v nich muzu i na turu do hor! Jsou fakt teple a prijemne na noze. Tak ted jeste presvedcit psika, aby teda zacal chodit ven!!! ![]()
A jeste cerne semisove kozacky, ktere ted nemuzu na webu najit, tak je budu muset vyfotit sama. Vypadam v nich trochu jako kocour v botach, ale to ja v kozackach vzdycky, jelikoz mam nohu ctyricitku, ale lejtka jako draty do betonu, takze do ceho narvu chodidlo dole mi potom odstava nahore
Nakup kozacek je pro me tradicne nocni mura, vetsinou mam jen jedny, ktere nosim do uplneho rozpadnuti. Coz se vcera na parkovisti stalo s mym predchozim parem. Jet z tim do Rockfordu k sevci by nemelo cenu, protoze uz posledne mi rikal, ze az se s nimi zase neco stane, tak uz to bude jejich konec
Tak holt jsem vzala ty, ktere mi padly jeste tak nejvic, a byla jsem rada!
Hele, nasla jsem kozacky:

Ten podpatek ve me na prvni pohled nevyvolal zadne nadseni, ale uz jsem si na nej zvykla a zacina se mi libit
A vubec, jsem rada, ze jsem vubec nejake sehnala...
MP Marge mně se podpatek naopak líbí na první pohled:-) ale vypadají že mají takovou tu hladkou tvrdou podrážku? jako mívají interiérové lodičky![]()
viktorka_od splavu To maji, a vsimla jsem si toho, az kdyz jsem je prinesla domu. Budu muset chodit velmi opatrne ![]()
MP Marge obávám se, že na sněhu sebeopatrnější chůze moc nepomůže. nechala bych je na teploty lehce nad nulou, stejnak bys v nich teď mrzla, jestli tam máte takovou kosu. btw nestihla/zapomněla jsem ti napsat do toho vlákna kde se řešilo líčení a oční linky - určitě si pořiď tmavě šedou tužku:-)
viktorka_od splavu Dekuji, pisu si
Seda se ke me beztak hodi vic nez hneda, aspon myslim...
No, a kdyztak do mrazu a snehu mam holt ty snehule ![]()
MP Marge Ty kozačky jsou parádní! A možná by šlo nechat si tu podrážku podrazit něčím s hrubším vzorkem.
Kokoska Vida, to me nenapadlo! Tak se prece jen na "sveho" sevce zajedu do Rockfordu podivat ![]()
Nechapu, jak je to mozne, ale v celem okrese DeKalb neni ani jedna opravna obuvi!
Kokoska A dekuju ![]()
MP Marge není zač! Snad to nebude dražší než celé boty.
Kokoska No, neco to stat bude, tady je svec pomerne draha zalezitost, vlastne se ani nedivim, ze vymiraji. Kdo kupuje opravdu levne boty, tak se mu to nevyplati.
MP Marge Podpatek je ale dobrej,líbí se mi víc, než takový ty kónický pěticentimetrový. Víc by mi vadila ta podrážka,jak píše Viktorka a taky ta lehounce přesahující špička nad podrážkou. Mám dojem,že to hned okopu. Ale třeba jen neumím chodit ![]()
rozarka Cim to je, nevim, ale mam podobnej problem - vsechny boty hrozne rychle okopu! ![]()
mitford sister Dočítám opožděně
. Mně to bylo jasný, že tyhle šaty jsou posunutý o několik velikostí...
Ven se jit neda, tak radim na Internetu. Victoria's Secret:

A samozrejme kalhotky se stejne barve:

MP Marge co my... hlavní snad je, co na to říká Chico? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025