MP Marge Pro Chica?
ten ale bude mít radost
Co jste si dnes koupili/y?
A jeste zasobu mych oblibenych bavlnenych kalhotek na kazdodenni noseni, jakoz i do fitka. Mam v cerne i bile:

Dadoo No, to vis, mel ty narozeniny... ![]()
Jasne, ze pro Chica
Nebylo to ve sleve, nybrz za plnou cenu a znas ho: Cim drazsi, tim lepsi!!!
MP Marge No prostě to není nějakej hejhula no... Další stupeň předpokládám Burberry, pak Louboutin? ![]()
andulka01 No, mam vyhlednutou takovou hezkou Prada kabelku... ![]()
MP Marge ta se Chicovi bude libit :D
Mám je už v černé, tak ještě tyhle

Dadoo Bude pak foto, prosím?
A ještě kabát

andulka01 Jestli si je nechám. Já na vzory moc nejsem, tak uvidím, jak se budu cítit, až je obléknu ![]()
Dadoo Ja se vsadim, ze ti budou sluset,tenhle vzor na tobe uplne vidim. Ja to vzala po vabocich radikalne a dnes mi prijela obri krabice z Manga, jako jen tak jsem nakoukla, ale moc uspesne to nevidim. A to jsem to vzala od plavek, pres rifle, ohoz na svatbu, letni saty, teplej svetr, trika, tricka pro synovce, proste jsem v nejakym zatmeni udelala velmi radikalni nakup vseho, abych se zbavila potreb na pul roku:-D. Jako nebyl to uplne rozumnej krok, lepsi uvazit a rozlozit si to:-D.
Dadoo Pěkné. Odkud jsou? V té černé by se mi hodily.
Dadoo Pěkný nákup, ty šaty jsou skvělé. Tedy vidím je jen na fotce :-).
MP Marge Možnost nákupů ve VS ti dost závidím. Jejich podprsenky jsou skvělé. Smůla, že u nás není zastoupení.
Pod vlivem mrazu jsem si dnes objednala boty. Uvidím, jak padnou.
![]()
A taky tam měli tmavě zelenou kabelku
.
![]()
whiskas Ta kabelka je moc hezká. Boty se mi líbí taky, ale, ač bydlím v lese, neunosila bych je. Jestli je unosíš, tak jsou super.
notna jj, jsou to ony. Moc se mi líbí. Materiál je příjemný a mají skvělou délku. Zatím jsem je jen zkoušela, ale cítila jsem se v nich fajn.
Karja Díky, doufám, že to klapne. Já mám ráda vzorované kalhoty a sukně. Ale ty šaty jsou už velká plocha. Ale zase je ten vzor drobnější. To bych mohla snést. Ráda bych, hodně se mi líbí.
A navíc ta zelená..
Držím palce ať moc nevracíš ![]()
Dadoo Hezkej kabát i šaty, vzor je fajn, tak drobnej vzor ani anad není vzor, ale struktura...a navíc tahle zelená s černou a bílou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025