hezký boty, mají perfektní tvar špičky
Co jste si dnes koupili/y?
Tak ty jsou!
Diky!
Spicka je perfektni, tak akorat, decentnejsi nez ta u tech mych od Prady, co jsem postovala pred nejakou dobou.
Jsou vážně krásné! Ty moje dnešní vypadají rázem jako chudinky :-D. Utěšuje mě jen to, že by mi učitě neslušely, měla bych v nich velkou nohu atp. Máte skvělý vkus.
Kromě bot, ještě něco do kuchyně, jsem zvědavá, jak to bude fungovat, ale voní krásně. 
Diky! Urcite nevypadaji.
tehle difuzeru jsem uz vyzkousela radu od ruznych znacek... a prijde mi, ze treti den to uplne prestane vonet:/ ja si je teda davam do vstupni chodby, ne do kuchyne
Já jej také nemám přimo v kuchyni, ale na rozhraní chodby a kuchyně. Zatím voní a jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží. Předtím jsem měla difuzér od Yankee Candle a vůně držela.
Jo, Vagabondy, ale zcela odlišné od původního záměru. Více ve vlákně "bot není nikdy dost", ať tady s nimi neotravuju.
vyzkousej crab tree evelyn, ty maji velmi dobrou vydrz. Jen jednou jsem koupila jinou znacku (rituals myslim) a bylo to k nicemu, vubec to nevonelo.
Tak mi konečně dorazil alespoň jeden dárek- http://www.freshlabels.cz/produkty/herschel-supply-reid-mid-volume-he1022/?znacka[]=herschel-supply
Proč nefunguje odkaz?![]()
Kliknete na ten retez (?) na levo na liste a vlozte odkaz tam.
Batoh je hezký. Bohužel začínám ale zjišťovat, že bych ho taky upotřebila. Na cvičení nosím klasickej gymsack, ale když jdu rovnou po práci, tak se mi tam vše nevleze. Asi napíšu ježíškovi. ![]()
diky za tip, pristi patek pujdu kolem jejich obchodu, tak tam mrknu, jeslti budou mit v sest jeste otevreno:)
tričko na jogu zo zoot. Gýč ako bič, ale nemohla som odolať

Ten cernej patek teda, to je mor, docela jsem to letos vydrzela, do obchodu jsem nelezla. Akorat online, nejaky novy pradlo, kompresni leginy na cviceni, panskej svetr v BR (hedvabi 75 procent, zbytek bavlna a kasmir)

A vlastne jeste dve Guerlainy, ten Habit Rouge nemeli, ani tester, tak je odlozenej na pozdejc, mam Mitsouko a novej panskej LHomme Ideal, protoze mi dosel. Mitsouko je zvlastni, neco se mi na ni moc libi, ale nedokazu pojmenovat co, jestli koreni nebo spis ten mech.
Jo a jednu sedou tasku na litacku.

teda ten poslední kousek je fakt sexy, jen marně bádám, čím jsou spojené ty kalhotky s podprsenkou? Okamžitě mi nabíhá představa, jak zoufale cukám za ten spojovací jazyk u dveří na wc :D
co je spojovaci jazyk u dveri na wc?? Zkousim si predstavovat vselicos, ale fakt nevim!!![]()
Ten spojovaci dil nevadi, zezadu je to to oddeleny, kalhotky a podprsenka, mam tak asi dva nebo tri kousky a je to v pohode. Ono to zas na sobe nemate celej den, ze jo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články