Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline viktorka_od splavu
49135 příspěvků moje polička 01. února 2019 15:53

jinx jj pravda, až pak mi došlo že ty myslím nosíš diorky..

joa zakoupila jsem sobě tepláky.. a asi je budu nosit i mezi lidi, ale spíš až na jaře

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. února 2019 16:50

viktorka_od splavu no, tepláky za mě teda neohrnovat, to je divný a svetýrek k nim taky...ty džíny co máš vedle ti ale chválim, mam je taky a jsou fajn

Offline Sweet Potato
39987 příspěvků moje polička 01. února 2019 17:20

Mutziputzi To je mikina. Kolikrát to má Viktorka opakovat?! (Nebo spíš mikinka?)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. února 2019 17:25

Sweet Potato mikinka s svetérkovým dezénkem, už to vidim!

Offline 0zero7
11609 příspěvků moje polička 01. února 2019 17:25

MP Marge no to ne no, leda by ti tatinek poslal, ale niz jsou i ne moc priznive recenze, zkus ten Lancome, me vyhovuje a to me jinak vsechno vysusi. Ale fakt musis zkusit, Ounz pise, ze ji treba nesedi, je to holt "od huby" 

jinx Jsou to tyhle, s cernym vickem, tobe by mohly vyhovovat but Ready in 5 nebo Kiss me cherie (ale ta je uz mozna moc do hneda?) no a na stupni libani samozrejme zasadne zalezi! haha

Offline 0zero7
11609 příspěvků moje polička 01. února 2019 17:29

Ounz tak to me mrzi ze ti ten Lancome nesel, ja jsem e koupila vsem kamoskam.

Lama_z_Lana Ten juicy je reda predtim, maj stribrny vicka, ze jo? To jsou vylozene lesky, me ten matte kdyz se nanasi taky prijde mastnejsi, akorat jak uschne tak to zmatni.

Jinak teda YSL na rtenky, maj super. 

Offline Lama_z_Lana
6724 příspěvků moje polička 01. února 2019 17:36

0zero7 

No já mám teď akorát problém s výdrží make-upu. Už ani Doublewear mi nevydrží a než dojdu z práce, tak nemám na obličeji vůbec nic  Bohužel kvůli jizvám potřebuju fakt něco hodně krycího. Asi budu must zkusit nějakej primer, ale s tím nemám vůbec zkušenost. Aaaaachjo!

Offline Ounz
20432 příspěvků moje polička 01. února 2019 17:42

0zero7 njn, vono je to individ..zas já mám ráda toho forda, kterej tady taky někomu nesed..důležitý je si to svoje najít. 

Offline Potrefenáhusa
38562 příspěvků moje polička 01. února 2019 17:47

0zero7 já ten kiss me cherrie mám a na mne je tmavě zářivě ruzovej jako vsechno (asi jako to pod tím, na mobilu neotevru barvu)

Offline 0zero7
11609 příspěvků moje polička 01. února 2019 18:06

Potrefenáhusa AHA! no vidis ty jo, se to fakt musi zkusit. Ja nejvic nosim ten oranzovej a ostre ruzovej, oba super.

Lama_z_Lana Jestli potrebujes aby to drzelo, co treba zacit s nejakym od NYX, at neutracis, kdyby to nesedlo? Maj nejakej zmatnujici, na tom by makeup mel lip drzet. Primery ma i Ordinary. Me vyvohuje maloktery, protoze vetsina ma silikovy (na nich to prave lip drzi) a ja mam radsi vyzivujici trochu. MAC Prep+Prime je trochu lehci a porad silikonovej, to by ti tez mohlo sednout. 

Jo a mozna Alverde? Ja jsem zkousela jen ten ocni a cajk, ale delaji i na oblicej, nejakej mineralni? To by mozna taky sedelo, treba nekdo tady ma. Na DE strankach ma dobry hodnoceni. 

Offline clothilde
2038 příspěvků moje polička 01. února 2019 18:12

Lama_z_Lana 

jak Agentka zmínila Alverde. Mám od nich makeup  serum a jsem spokojená. Středně krycí a na pleti drží

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 01. února 2019 18:16
Reakce na 0zero7:

MP Marge no to ne no, leda by ti tatinek poslal, ale niz jsou i ne moc priznive recenze, zkus ten Lancome, me vyhovuje a to me jinak vsechno vysusi. Ale fakt musis zkusit, Ounz pise, ze ji treba nesedi, je to holt "od huby" 

​Jasne, kosmetika je velice individualni zalezitost   Ja mam hodne suche rty a myslim, ze hlavni duvod, proc mi vetsina rtenek nevydrzi dlouho, je to, ze musim napred dat balzam a pak jsou ty rty takove kluzke. Takze Dadoo zavidim tak jako teoreticky, mne by Dermacol stejne nepomohl.

Ja mam rada rtenky Ulta, vyhovuji mi jak slozenim, tak barevnou skalou, a navic nejsou testovane na zvitatech 

Offline 711990
18298 příspěvků moje polička 01. února 2019 18:31

Lama_z_Lana tak to zkus primery od Deciemu (nejen od Ordinary). Za par € jsem objednala cosi v ruzovy tubicce a to je fest zahlazujici. Da se to krasne naredit tekutym makeupem a drzi to taky skvele. Ale i tak po prichodu z prace nemivam moc makeupu...

Offline 0zero7
11609 příspěvků moje polička 01. února 2019 18:59

711990 nemas tenhle? 

Offline 711990
18298 příspěvků moje polička 01. února 2019 19:43

0zero7 jo!!! :) 

49135 příspěvků moje polička 01. února 2019 21:33

Mutziputzi ó děkuji:-) tepláky jsem akorát vyzkoušela (a už jsem v nich zůstala:-) zkusím nějak zkrátit, ledaže bych je nosila s lodičkama do práce jako kolegyně? ;-)

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 01. února 2019 22:07

Pro americanky je snad jasnej LimeCrime, doporucuje ho spousta vizazistek. (je to takova legenda). Plus pripadne pyste mohly potkat nyx lip lingerie. (a americanky podle kontinentu, ne statu)

49135 příspěvků moje polička 01. února 2019 22:11

MP Marge mně se třeba u té tužky případně fixy (se rtěnkou to jde hůř, ale někdy taky) osvědčilo dát nejdřív tu barvu a pak teprve pomádu přes to. efekt stejný a na výdrž to nemá tolik vliv

Offline Lilly_Ku
4503 příspěvků moje polička 01. února 2019 22:15

viktorka_od splavu ja bych ty teplaky dala spis s lezernejsima botama.. mam podobny a nosim k nim tenisky, spis nahoru nejakou halenku, mam cernou s bilyma velkyma puntikama a nabiranyma rukavama. Takhle napsany to asi zni hrozne, ale dohromady se mi to fakt libi.

Offline Pavlena
6902 příspěvků moje polička 01. února 2019 22:20

711990 0zero7 tak a ted mi povezte. Mam ten stejny ruzovy, pouzivam na leto, kdy nemam makeup. Protoze mam s temihle primery (ultra zahlazujicima) pocit, ze me oblicej zahladi tak, ze po nem makeup sklouzne uplne okamzite..!! Tak jak je to spravne? Michat s makeupem?

moc diky za odpoved.