jinx jj pravda, až pak mi došlo že ty myslím nosíš diorky..
joa zakoupila jsem sobě tepláky.. a asi je budu nosit i mezi lidi, ale spíš až na jaře

jinx jj pravda, až pak mi došlo že ty myslím nosíš diorky..
joa zakoupila jsem sobě tepláky.. a asi je budu nosit i mezi lidi, ale spíš až na jaře

viktorka_od splavu no, tepláky za mě teda neohrnovat, to je divný a svetýrek k nim taky...ty džíny co máš vedle ti ale chválim, mam je taky a jsou fajn![]()
Mutziputzi To je mikina. Kolikrát to má Viktorka opakovat?! (Nebo spíš mikinka?)
Sweet Potato mikinka s svetérkovým dezénkem, už to vidim!
MP Marge no to ne no, leda by ti tatinek poslal, ale niz jsou i ne moc priznive recenze, zkus ten Lancome, me vyhovuje a to me jinak vsechno vysusi. Ale fakt musis zkusit, Ounz pise, ze ji treba nesedi, je to holt "od huby"
jinx Jsou to tyhle, s cernym vickem, tobe by mohly vyhovovat but Ready in 5 nebo Kiss me cherie (ale ta je uz mozna moc do hneda?) no a na stupni libani samozrejme zasadne zalezi! haha

Ounz tak to me mrzi ze ti ten Lancome nesel, ja jsem e koupila vsem kamoskam.
Lama_z_Lana Ten juicy je reda predtim, maj stribrny vicka, ze jo? To jsou vylozene lesky, me ten matte kdyz se nanasi taky prijde mastnejsi, akorat jak uschne tak to zmatni.
Jinak teda YSL na rtenky, maj super.
No já mám teď akorát problém s výdrží make-upu. Už ani Doublewear mi nevydrží a než dojdu z práce, tak nemám na obličeji vůbec nic
Bohužel kvůli jizvám potřebuju fakt něco hodně krycího. Asi budu must zkusit nějakej primer, ale s tím nemám vůbec zkušenost. Aaaaachjo!
0zero7 njn, vono je to individ..zas já mám ráda toho forda, kterej tady taky někomu nesed..důležitý je si to svoje najít.
0zero7 já ten kiss me cherrie mám a na mne je tmavě zářivě ruzovej jako vsechno (asi jako to pod tím, na mobilu neotevru barvu)
Potrefenáhusa AHA! no vidis ty jo, se to fakt musi zkusit. Ja nejvic nosim ten oranzovej a ostre ruzovej, oba super.
Lama_z_Lana Jestli potrebujes aby to drzelo, co treba zacit s nejakym od NYX, at neutracis, kdyby to nesedlo? Maj nejakej zmatnujici, na tom by makeup mel lip drzet. Primery ma i Ordinary. Me vyvohuje maloktery, protoze vetsina ma silikovy (na nich to prave lip drzi) a ja mam radsi vyzivujici trochu. MAC Prep+Prime je trochu lehci a porad silikonovej, to by ti tez mohlo sednout.
Jo a mozna Alverde? Ja jsem zkousela jen ten ocni a cajk, ale delaji i na oblicej, nejakej mineralni? To by mozna taky sedelo, treba nekdo tady ma. Na DE strankach ma dobry hodnoceni.
jak Agentka zmínila Alverde. Mám od nich makeup serum a jsem spokojená. Středně krycí a na pleti drží
MP Marge no to ne no, leda by ti tatinek poslal, ale niz jsou i ne moc priznive recenze, zkus ten Lancome, me vyhovuje a to me jinak vsechno vysusi. Ale fakt musis zkusit, Ounz pise, ze ji treba nesedi, je to holt "od huby"
Jasne, kosmetika je velice individualni zalezitost
Ja mam hodne suche rty a myslim, ze hlavni duvod, proc mi vetsina rtenek nevydrzi dlouho, je to, ze musim napred dat balzam a pak jsou ty rty takove kluzke. Takze Dadoo zavidim tak jako teoreticky, mne by Dermacol stejne nepomohl.
Ja mam rada rtenky Ulta, vyhovuji mi jak slozenim, tak barevnou skalou, a navic nejsou testovane na zvitatech ![]()
Lama_z_Lana tak to zkus primery od Deciemu (nejen od Ordinary). Za par € jsem objednala cosi v ruzovy tubicce a to je fest zahlazujici. Da se to krasne naredit tekutym makeupem a drzi to taky skvele. Ale i tak po prichodu z prace nemivam moc makeupu...
0zero7 jo!!! :)
Mutziputzi ó děkuji:-) tepláky jsem akorát vyzkoušela (a už jsem v nich zůstala:-) zkusím nějak zkrátit, ledaže bych je nosila s lodičkama do práce jako kolegyně?
;-)
Pro americanky je snad jasnej LimeCrime, doporucuje ho spousta vizazistek. (je to takova legenda). Plus pripadne pyste mohly potkat nyx lip lingerie. (a americanky podle kontinentu, ne statu)
MP Marge mně se třeba u té tužky případně fixy (se rtěnkou to jde hůř, ale někdy taky) osvědčilo dát nejdřív tu barvu a pak teprve pomádu přes to. efekt stejný a na výdrž to nemá tolik vliv
viktorka_od splavu ja bych ty teplaky dala spis s lezernejsima botama.. mam podobny a nosim k nim tenisky, spis nahoru nejakou halenku, mam cernou s bilyma velkyma puntikama a nabiranyma rukavama. Takhle napsany to asi zni hrozne, ale dohromady se mi to fakt libi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.