prophere.....velka radost pac jen za 42eur
a jeste plavky,teplakokalhoty.:-)

prophere.....velka radost pac jen za 42eur
a jeste plavky,teplakokalhoty.:-)

Zarinya Mame mame, ja je miluju! Kamandy jim teda slapou na paty ted![]()
Miru
jaro,urcite.:-)
Mutziputzi jj vim,ze mas,
a taky je miluju,uz od lonska.Letos sem si v nove kolekci nevybrala![]()
Garfie díky!
viktorka_od splavu Tenhle. Někde jsem četla, že zelená neutralizuje červenou, asi před dvaceti lety
jsem měla nějaký nazelenalý korektor a teď jsem náhodou narazila na tohle a fakt to docela funguje, minimálně působí jako ten transparentní. Ale ty jsi tmavý typ, pro tebe to asi nebude.
Jo, to jsem se dočetla taky - kdysi dávno, psali o Dianě jaký měla zkraje hrozný problémy s červenáním, a vizážisti ji právě pajcovali nějakou zelenou kvůli tomu.
Toto

a toto

Dúfam, že vo výsledku ma za tie prachy vezmú do škôlky, kde budem mať aspoň obedy zadarmo...
slniecko Omorovicza je top!
Garfie vyzkousim, dekuju! v zime jsem spis typ “letity pijan” pac mam rudej nos jen vylezu z domu![]()
viktorka_od splavu Na ten zmrzly nos je to asi slaby kalibr :-/ ale lepsi nez nic...
Dnes mrholilo a byla mi taková zima, že jsem prostě musela
.
0zero7 No, ja je nejdriv poznala kvuli rtenkam a az pak jsem zjistila, ze maj i neco jinyho :-D Ale osobni zkusenost nemam, i kdyz bych rada, tak postovny to zatim zabiji...
whiskas Já chodím do Omorovicza Spa v Budapešti, u nás to maj v Ingredients, teda drahý jak mrcha, ale fakt dobrý
slniecko Omorovicza je top!
Ja som bola šokovaná, že som videla posun už zo vzorky.
Tomuhle se nedalo odolat, prostě nedalo. ![]()

domenica to vypadá na nádhernou barvu, ktera není domodra. Co to je?
domenica
dobrá!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.