Garfie Jasne, hele ja si na nasi postacku musim celkove doslapnout, myslim, ze mi rika, ze je neco zdarma a neni a ve vysledku to zaplatim. Musim nastudovat ceniky. Jo a taky pulku veci neumi, tuhle mi neslo vratit boty se zaplacenym postovnym do ciziny, ackoliv tu sluzbu nase posta mela, radsi jsem to poslala z Prahy. No mango pro me byvalo jistejsi, ted jsem z tech online nakupu celkem vylecena....no mozna zkusim HaM, az bude vraceni zdarma a budu objednavat detske:-D:-D:-D
Co jste si dnes koupili/y?
Dneska jsem si potrebovala udelat radost, odstin Ruby Woo. No a zitra si pujdu udelat radost znovu, protoze jsem zjistila, ze bez tuzky jenom se steteckem to neni uplne ono. Ale barva krasna.

Krehutka bezva nakup
Krásná barva.
Ale štěteček na rtěnku? To je pro mě jinej, zjevně sofistikovanější level... beru rtěnku a normálně jedu po rtech
Jinak bych se nevypravila ani za hodinu
Benefity použití štětečku, jaký?
barbucha mnohem preciznejsi naneseni, dobre hlavne u matnych syte rudych rtenek. Ja mac russian red taky nanasim stetcem.
a tuzku k ni mam taky, ty rude rty musi byt precizni
Tužku používám vždycky. Taky dávám přednost matný rudý... Zatím jsem byla zvyklá nanést a eště rozmáznout prstem po těch rtech. Až budu mít chvilku, vyzkouším i ten štěteček, jestli je to takovej rozdíl. Běda, jak neuvidim v zrcadle filmovou hvězdu! ![]()
barbucha jak rika jinx + tohle je ta jejich rada retro matt a ta rtenka je hodne hutna a spise sucha, kdybych ji nanasela primo, musela bych dost tlacit a nevim, jestli by to prezila. Jako to naneseni neni na 2 vteriny nasadim na rty a jedu :-), ale to u vyraznych rtenek asi nikdy.
Jinak struktura na rtech velmi prijemna, v podstate o ni ani nevim. Trochu jsem se podle nekterych recenzi bala osychani, ale pohoda.
0zero7 diky, mam z ni fakt radost
Krehutka ja co mam ty Lancome matte shaker, tak jsem lina rtenkovat, protoze to je tak bezchybny a dlouhotrvajici, ze rtenky se muzou... aspon na me teda, akorat to uplne sundat je masakr
0zero7 to jsem v ruce vubec nemela. da se s tim trefit napoprve tvar? tekute matne rtenky pouzivam a s tou tycinkou se mi pracuje dobre, tohle nevim, jestli bych zvladla.
jinx a jak to delas, kdyz se ti pres den ta rtenka smaze a potrebujes upravit? nosis stetecek s sebou? Ja jsem nikdy nevidela stetecek na rtenku s vickem, aby se dal nosit s sebou.
razorblade sephora ma vysouvaci, urcite to delaji i jine znacky
razorblade vysouvací s míčkem má i mary key a je super.
Krehutka krásná
Krehutka me se zda ze jo, mam rty teda celkem vyrazny, tak to jen prejedu dvakrat a je to, kdyz chci aby to bylo uplne tip top, tak pod to dam bezbarvou konturu, barevna neni treba, myslim. Zkus, fakt to drzi jak helvetska vira a kamosce jsem k narozkam koupila tmave cervenou, hezka. Ja nosim ty dve neonky nejvic
0zero7 ok, jak budu mit moznost vyzkousim.
mimochodem, kdyz uz te mam tady na drate ;-), setkala ses nekdy s opravdu neslibatelnou rtenkou? jakoze ji potom nemas pres pul obliceje ty ani protejsek.
razorblade stetecek s vickem ma treba bestmakeup takhle z hlavy
Krehutka nooooo, tahle teda neni spatna, ovsem spis jsem se setkala s protejskama co maj strach vasnive libat, kdyz mas rtenku, taky zalezi na stupni libani, bych rekla.... Tohle je v podstate matna netransparentni stain, cili pro dane ucely vhodna docela, akorat to nesmi byt prilis mnoho vrstev.
S klasickou rtenkou mam horsi zkusenost.
0zero7
jo, to je pravda. budu tedy testovat, ehm.
0zero7 Mě ses tedy neptala, ale já používám neslíbatelnou rtěnku denně. Je od Dermacolu a fakt se drží jako veš kožichu.
Ovšem u vás ji tedy nejspíš nekoupíš.
Výhrady mám ale k barevné škále. Světlejší barvy jsou dost dorůžova a mé oblíbené červené jsou trochu moc křiklavé. Vyloženě mi chybí tmavě červená, bez modrých podtónů.
Tu křiklavost řeším tak, že přes sebe dávám dva odstíny. Křiklavou červenou tím aspoň trochu strhnu.
Nikdy jsem neměla rtěnku, která by držela lépe.
Vlastně bych řekla, že je to spíš takový lak na rty. Kvůli zvlhčení rtů má na druhém konci bezbarvou emulzi.
Jen ty barvy, no..

0zero7 Zrovna nedávno to ocenila moje zubařka, která mi nejdřív nabízela ubrousek na otření a pak, po zákroku, překvapeně konstatovala, že jako fakt, měla jste pravdu, nkde ani stopa. A já odcházela se stejně červenou pusou, jako jsem přišla. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025