Mutziputzi Pěkný a závidím ti, že do toho máš vhodná ňadra
.
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas Ty se daj nastesti taky koupit no![]()
Janulik03 tssssss... co bych pak měla říkat ja? Střih těch šatů je moc pěkný, to bude ok. ![]()
whiskas jj, rolák Allsaints, ale koupený na Asos. Myslím, že tu cenu (26GBP) spletli, ale tak jejich chyba.. Je 100% vlněný navíc.
Láska na první pohled...
Mutziputzi To maj v setu, jo? ![]()
Pavlena Asi ti byl souzen, krásnej je :-).
whiskas jo, to je ona, ale je to takový jemný velur , není to hladká kůže- má takový jako sametový povrch.
Dadoo tie čierne nemáš na sebe odfotené?
Kokoska Fakt? Já myslela, že mají verzi velur A hladkou kůži. ![]()
Janulik03 nemám. nebylo kdy. Mně přišly takřka současně troje černé šaty. Vzít na sebe jsem si stihla jen jedny a pak jsem zůstala doma. ![]()
Catherinne Krásnej a v mojí barvě
. Kde ho maj?
Já díky 999 pomažu pro dálniční známku... Je to možný, že ten rok tak rychle utek' ? ![]()
Karja Jo, to je pravda, vychytany to maji hezky, i ty zpětný nálepky s adresou, otevírat to jde dobře....já si nechala tyhle dvoje šaty, i když v těch pruhovaných si připadám trochu jako Stepfordská panička ![]()
Catherinne
Nádherný-a moje oblíbená barva!
tina no zase Zara...![]()
Catherinne krásnej kabát...super barva
a koukej se vyfotit,až ho půjdeš vyvenčit![]()
Garfie Ja dozkousela a musim se smat. Jedno tricko S mi konci nad pupikem a jako neni to cropp. Jojo, poslali mi I pytlicek na vraceni, no do pytlicku se ni to nevejde. A cim se to vubec vraci? Postou, ze? No budu se muset vydat na nakupy osobne:-D, mam nedostatek tricektri.
Saty jsou hezke, podobne pruhovane mam a prijdu si v nich dobre, je to takova klasika. Ja si objednala troje ,,dzinove,, na leto k vode a tak, ze jedny budou stopro a ne, v realu jsou to takove devadesatky.
Karja Jo, devadesátkový styl je to celkově dost...Pytlíčky zjevně. počítají s tím, že vracíš jednu-dvě věci, ovšem ono je to většinou naopak-jednu, dvě si necháš
Já jim šupu zpátky celé ty krabice, poštou, bohužel i s poštovným :-/ Hlavně na poště neříkej, jakou to má hodnotu, nebo tě i to poslání vyjde na dost peněz.
whiskas aha, na eshop jsem nekoukala, psala jsem jen co jsem videla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025