Dadoo Ty jo, ted blednu zavisti - takova by se mi hodila, a jak tak koukam, i z tech barev bych si vybrala
Ale stejne jako Agentka tady ji nejspis nekoupim ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
jinx a jak to delas, kdyz se ti pres den ta rtenka smaze a potrebujes upravit? nosis stetecek s sebou? Ja jsem nikdy nevidela stetecek na rtenku s vickem, aby se dal nosit s sebou.
nosim ho s sebou. Ja ho mam z druhe strany tuzky na rty, tedy je pod vickem.
to co doporucuje Dadoo , to je za me priserne.
Koupila jsem si to na do doporuceni myslim, ze kohosi v praci a neco tak nespolehliveho a neprijemneho jsem na rtech uz dlouho nemela. Ma to hnusnou chut, ktera ok, za chvili pomine. Spatne se s tim pracuje a necha to na rtech fakt vrstvu - fuj (tim jak je to samo o sobe dvou krokove) a co je vubec nejhorsi, ta barva/vrstva nedrzi konzistentni a trha se. A to tak, ze najednou mas na rty treba mm nebo i vic uplne nenalicene misto. Priserny smejd, letelo to do kose.
Krehutka nooooo, tahle teda neni spatna, ovsem spis jsem se setkala s protejskama co maj strach vasnive libat, kdyz mas rtenku, taky zalezi na stupni libani, bych rekla.... Tohle je v podstate matna netransparentni stain, cili pro dane ucely vhodna docela, akorat to nesmi byt prilis mnoho vrstev.
S klasickou rtenkou mam horsi zkusenost.
haha, stupen libani
a ktera ze to je ta matna stain? Ta Lancome?
Krehutka za me na to bohuzel neni vhodna prave ta jinak skvela mac. Je to slozite ![]()
Krehutka za mě ten mate shaker od Lancome ne, byl mi děsně nepříjemný na rtech, jako bych tam měla vrstvu oleje. Jo to holt hodně subjektivní, tak vyzkoušej. Jinak mám mac a ta na líbání moc není, pak tom ford, rovněž nelíbat a pak mám ze sephory jejich long lasting a ta teda drží fest. Podklad ale nutný, jinak vysušuje rty. Zase je na nich trochu cítit, ne ale moc.
Mě ses tedy neptala, ale já používám neslíbatelnou rtěnku denně. Je od Dermacolu a fakt se drží jako veš kožichu.
Potvrzuju ve všech ohledech - dcera si koupila 3 odstíny a pěje na ni chválu (a já zase pěju chváli na ni, protože své Guerlain KissKiss "posunula" mně
).
Ounz A nebyl to ten druhej Juicy Shaker? Ten je takovej olejovej. Mně ten matte přijde, že by mohl spíš vysušovat. Ale jak řikáš, je to subejktivní
Mně ještě celkem sedí YSL Tatouage, ale oproti tomu lancome menší výdrž - jídlo pítí přežije, ale je nutno poopravit. Líbaní nevim ![]()
Dadoo za mě ta dermacol ne, jako drží jak helvitska víra a to tak, že je ničím nesundatelna. Strašně vysušuje, trhá se, takže ve výsledku strakata pusa a ten gel je mi nepříjemnej. Poměrně rychle šla do popelnice
jerry fakt? ja tu dermacol asi jeste nekde mam, ale dtto jinx.. krom toho ze barva je hnusna mi pripadala i celkove neprijemna. ze pak nejde sundat tim padem neni zadny benefit..
jinak mne teda vyhovuje a drzi https://www.notino.cz/gosh/velvet-touch-vodeodolna-tuzka-na-rty/p-625051/ a k odstinu antik jde vyborne rtenka kterou jsem poridila na zdejsi doporuceni, bohuzel neslibatelna teda neni, ale musim podekovat tusim jinx ? fakt super, nosim ted porad https://www.notino.cz/loreal-paris/color-riche-matte-hydratacni-rtenka-s-matnym-efektem/p-607961/
viktorka_od splavu nn to jsem urcite nebyla ja ![]()
moora To mi pripomnelo, ze nekde jsem kdysi cetla,ze ten problém s trhanim měly snad jenom ty perleťove. každopádně červené to nedělají.
Musí se na ni asi trochu zvyknout, přece jen to není "normalni" rtenka. Nesmí se dávat v silné vrstvě, před průhledným gelem musí barevná vrstva uschnout. Ja davam dve tenke barevne vrstvy. 3 a pres ni 12.
Já jsem s ni naprosto spokojena a všechny jiné rtenka jsem vlastně vyřadila. Jen ty barvy, no.. jineho vyrobce s necim podobným ale neznám. Před léty se mi líbily fixy, ale ty taky úplně zmizely.
Dobre drzici a prijemna na rtech byla tato fixa od Missha, ale jen prvnich par natreni bylo pohodlnych, jak trosku vyschla, bylo utrpeni nejak rozumne udelat okraje. Priznavam ale, ze ji nemam ulozenou hrotem dolu.
Předevčírem v noci koupené hadry z HM mám dnes od 11 hodin v Parcelshopu.
Emmeline z Aboutyou z 7. 1. pořád nic..![]()
Tú Dermacol mám jednu (asi jediný odtieň, ktorý mi sadol a ani ten už nerobia) a zistila som, že to trhanie sa mi robí, keď použijem obe fázy, takže používam len tú farebnú. Ale ja si zvyknem pery pred líčením dobre nakrémovať. Akurát ju používam málo, lebo som lenivá na to odličovanie, prvý krát som mala pocit, že už mi ostane naveky
.
Dadoo S tim aboutyou teda preju hodne stesti. Ja se sve objednavky z 27.11.!!! jeste nedockala a uvidim, co mi napisou na to, ze uz to fakt nechci.![]()
já tuhle červenou mám a taky mi je strašně nepříjemná na puse, navrch na mně je svítivě růžová a nejde ničím odlíčit
červený rtěnky mám ráda (musí mít studenej podtón), ale většina na mně jde do tý svítivě růžový.
zacházím s nima teda tak ledabyle, spíš tu barvu jen prstem zatírám do rtů, z nejoblíbenějších je to mac russian red a kupodivu hrozně fajn rtěnku má alverde (barva granátový jablko), ještě mi přijdou dobrý ty shakery od lancomu a takový ty s pěnovým štětečkem od bourjois. A jednu super rtěnku mám i ze sephory z nějaký jejich řady, dobře drží a krásně voní
Lama_z_Lana nn, juicy shaker vůbec neznám..
u me taky rtenka od Dermacolu letela do kose. Presne, jak tu pisete - neprijemna, trha se, zbytky nejdou sundat. Mac je opravdu skvela. Pak mam jednu fajn od Bourjois, ta ma skvelou vydrz, je takova kremova, ale vyber odstinu je slabsi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025