Lilly_Ku já je dneska koupila a jen navlíkla k tomu co už jsem měla, spíš je počítám k bílým teniskám nebo i s těma pantoflema:-) halenku.. jako zní to dost šíleně ale na tobě si umím představit cokoliv, na sobě už hůř:-) prostě nějaký triko nejspíš. já je na 99,99999% do práce nevemu, to by mi muselo uplně hrábnout:-)
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu tak casual friday to jisti :)
viktorka_od splavu ja si podobny "teplaky"koupila pred 14 dny v s.Oliveru....
tmave modry s sedym pruhem,ohromne pohodlny,nosim k bilym adidaskam a s nima koupila i modry svetr,dnes sem k nim zkousela bilou kosili a taky dobry.
Pavlena ja ho nemam! Ale myslim, ze tenhle smichat s makeupem muzes, pac je hydratacni. Samotnej pokud vyhovuje tak proc ne, chapu spravne, ze baze je trochu tonovana?
Solathis ten lime crime je na oci jenom ne? Ja jsem tu znacku teda jeste nepotkala a od tebe slysim poprve tbh.
0zero7 nene, tonovany neni. Stejnou zkusenost mam s pore minimizer od benefitu (ten tonovany je). Ten pouzivam spis do kabelky a nanesu na makeup, kdyz potrebuji poopravit. Pod makeup nelze, makeup proste sklouzne...![]()
Pavlena Aha, jo tak to chapu. Ja prave s tema sklouzavacima nemam zkusenost. POtrebuju max hydratacni a vyzivujici/rozjasnujici.
Pavlena ja ho mam a na krabicce je napsano ze bud smichat nebo pres makeup. Ale pres makeup to proste nandat nejde ani kdybych se zblaznila. Mam ted dva takovy extra tekuty makeupy - jeden od Ordinary a druhy od Make up forever nebo tak nejak. Ten od Ordinary se samotnej ani pouzit neda, strasne divne se s nim pracuje. No ale rozmicham si trosku tohodle Bluru, na obarveni kapnu trochu toho Ordinary a jeste primichavam Photography foundation ktera samotna funguje taky tak nejak divne. A vysledkem je fakt hladkej prijemnej kremovej makeup co se dobre nanasi houbickou(b.blenderem).
0zero7 Lama_z_Lana Z Alverde jsem měla jednou, koupila jsem ho jako nouzovku, když jsem přijela do Prahy na víkend (součástí bylo i divadlo) a zjistila, že svůj jsem zapomněla doma. Vběhla jsem do nejbližší DM, koupila levnej Alverde minerální a byla velmi mile překvapena!! Ale teda pokud Lama potřebuje hlavně výdrž, tak si nejsem úplně jistá....:-( Jinak Alverde má fajn i ten bezbarvý pudr, dopručila mi ho ještě na MP Mylady a je fajn.
Díky, díky za tipy a rady! Já budu muset udělat nějakou celkovou kosmetikou revizi. Jak naschvál mi dochází všecno tak nějak současně ![]()
INCOM1 Byl to ten klasický (zelený obal) pudr, kompaktní, ale toho minerálního bych se nebála. Teď používám nazelenalý, protože se hodně červenám, tak potřebuju neutralizovat, ale jinak byl fajn :-)
Jaro klepe na dveře a nikdo nic nekupuje abych se inspirovala. Samá kosmetika.
711990 bezva. To zni jako seriozni navod. Hura do michani a podam report pro pripad, ze by se nekomu hodil..
K čemu je dobrej transparentní pudr? Od Alverde už roky používám ten světlý v zeleném obalu (kompakt) a jsem vcelku spokojená, tak jestli bych nemohla bejt ještě trochu spokojenější?
MP Meri Tak nějak zafixuje a hezky zmatní nalíčení, aniž by přidával svoji barvu. Jestli používáš ten světlý, tak by ti asi mohl vyhovovat, myslím, že v DM mají i vzorky.
MP Meri ja používám uz roky jenom transparentní pudr. Nelamu si hlavu s výběrem správného odstínu a zároveň to nemění barvu me pleti. Jenom to zmatni. A právě to mi vyhovuje. Kolik ja už nakoupila pudrů, které se pak na mně ukázaly jako špatné.
Tak Betty ja si nedavno koupila lyzarsky kalhoty. pansky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025