razorblade Jee diky, ja trika nutne nutne shanim, tak to je super;-).
Co jste si dnes koupili/y?
Koupila jsem si novej gauc, je taaak strasne pohodlnej/, az tak, ze by clovek.nesel spat a jen ss valel!

Vcera v Zare. Kupodivu je opravdu dobre zpracovany. Koukala jsem se taky na zeleny kabat co postovala myslim Cath. Je pekny, hodne vyrazny a dost dlouhy,, ale filc bez podsivky za trojku mi prislo jako kách.
Zato tu vanilkovou s makadamy se dojíst vysloveně nutim. Přece to nevyhodim, že
tak ještě zítra..
Dadoo Přelij si to vaječňákem nebo něčím podobným. ![]()
Bledule hele, to ani vajecnak nezachrání. Ta zmrzlina je vodova,, makadamy bez chuti, plus nějaké lepive, preslazene cucky. Myslím, že ji nedojim. ![]()
Dadoo stavim se, nevyhazovat
Dadoo vyhodit!. Jak říká moje kamarádka, co nesnim, to nemusím hubnout.
koupila jsem si ten skin food light od weledy a i ten mi přijde strašně hutnej, to ten klasickej musí bejt jak krém na boty
Jo! Taky jsem ho koupila a mám z něj úplně stejnej pocit - a to moje stará (stanová) kůže vypije všecko!
Ovšem dobrá rada tady, zkusím ho tudíž taky na ruce.
Se značným zpožděním jsem si pořídila první kolektivní věci - Emmeline. Z aboutyou na dobrírku
. Je celkem možný, že teda nikdy nepřijdou, plánované doručení je teď na začátku března. Tak teda uvidíme!
Gellnerova tak držím palce U mě dobírka pořád nic![]()
Dadoo já to beru jako výzvu :D. V rámci té dlouhé objednací lhůty (teď stěhujou sklad nebo co) se mi nechtělo platit předem.
razorblade Tyhle trika jsou za tu cenu fakt super. Bily mam nakoupeny do prace (pac ty desny haleny, co jsem tam vyfasla
) a na to, ze je celkem casto vyvaruju, tak se nevytahaly, nehly se ani svy a ani nezmolkujou.
A vopovazte se nekdo ceknout!

A vopovazte se nekdo ceknout!
Popis produktu
Nabijte své vlasy s IvyBears - vlasové vitamíny pro ženy.
Medvědi na vlasy IvyBears jsou vlasové vitamínové bombóny s jednoduchým užíváním a speciálně vyvinuty, aby vylepšovaly všechny typy vlasů žen. Nepoužívejte už nesmyslně velké, zapáchající a špatně chutnající tablety. Začněte s novou denní péčí sladkých, chutných, gumových a ovocných medvídků.
![]()
![]()
![]()
viktorka_od splavu zas takova prdel to neni ne? Nebo je?
Mutziputzi k aplikaci s kočičkou už jen malej krůček! ![]()
Potrefenáhusa hele bacha nebo tady rozjedu takovy PR, ze po tom pudete jak po Vagabondech!
Mutziputzi mě to fakt rozesmálo nahlas, díky moc! hned se mi ta dnešní kocovina lépe snáší:D
Karja no a nějaké to foto? taky potřebuju nový gauč :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025