Gellnerova Moje Birkenstock z 27.11. tu stale nejsou, tak jsem si je koupila na eobuvi a at si aboutyou prasknou!![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi No nevím.....
,já vidím prasátka. Ale to může znamenat ,že budou vlásky silnější a pevnější ![]()
rozarka za 3 měsíce ze mě bude Cousin Itt, budete čumět![]()
Luna když tak ušetřím tři litry, no ![]()
Balonový plášť a tři ks razorbladích triček, potřebovala sem obnovit zásoby, tak se ta informace hodila. Tímto razorblade děkuju :). A měla bych čtyři, kdyby měli vínový v mý velikosti..

Zarinya Tady to chodí číst lidí, to bude další kolektivka ![]()
Ounz Ten je hezkej!
Ounz pekny. Ten je z M&S? Videla jsem tam podobny. Nestihla jsem ho zkusit.
Pinot Noir děkuju :)
Lamicka jo je z tama, je dlouhej a maj různý barvy, zkus
Jiná Realita Hele tohle je celkem low cast moebelix, rohova, jmenuje se Aramis, hod to do vyhledavace. Prave vzhledem k cene jsem dost prekvapena tou pohodlnosti.
Luna birkenstock tedvmaji novou kolekci big bucke, videlas? :)
Ounz kdyz ja se zarekla, ze dalsi trenc nepotrebuju ![]()
Lilly_Ku a di do prčic!!![]()
Lamicka ou..škoda!
Mutziputzi ja si ted nemuzu vzpomenout, co si o nich myslis, ze jsou hnusny? ![]()
Lilly_Ku já je mam ráda, tydle jsou teda čupr...na co se netěšim je až tady jako před každym létem bude měření nohou a veřejný diskurz jestli je dobrý mít troje Arizony a patery Gizehy nebo obráceně
Lilly_Ku já je mam ráda, tydle jsou teda čupr...na co se netěšim je až tady jako před každym létem bude měření nohou a veřejný diskurz jestli je dobrý mít troje Arizony a patery Gizehy nebo obráceně
![]()
Mutziputzi to je taaaaaak presne! A ty diskuze o tom taaaak otravne!
Mutziputzi mutzi ale zase na oplátku napíše 100x emmeline!!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025