Mutziputzi Nemam, ale dobre vim, ze to neni letni:-D:-D
Co jste si dnes koupili/y?
Já jen uvažuju, jak ten zázračný přípravek rozezná vlasy od ostatního ochlupení... ![]()
barbucha verim, ze lepe nez Biosil, ten zrejme identifikuje chlup jako prilis kratky a ridky a cili na dorovnani s vlasama podle me zkusenosti
Já jsem starej skeptik, a trochu bych se bála, že nový přípravek se možná výjimečně dokáže zaměřit správně - t.j. na hlavu... ale o bohatý vous taky ne každej stojí, že jo.
Tak se budem těšit na výsledky ![]()
Dziny - zase
A to jsem si dala predsevzeti, ze nebudu dziny, kalhoty, ani sukne kupovat, dokud se nezbavim toho "tehotenskeho" bricha

MP Marge jenže to jsou moc hezký džíny a ty jsi je určitě MOC potřebovala..jinak já to mám stejně a mám asi sedmery a nejčastěji nosím dvoje (teda spíš točím ty jedny![]()
Maureen Mít sedmery, nakupuju jak vzteklá a s radostí!
Mutziputzi no vidíš,a já si myslela ze sedum je moc
kápni božskou,kolik máš???![]()
Maureen Teď jsem uklízela vypraný věci, tak 9 komínků po 6-8 kusech, strašný no
Mutziputzi dobře ty![]()
Maureen to ne, hadrnice, pak si dávam do novýho předsevzetí, který porušim nejpozdějš třetího a jedu dál![]()
Mutziputzi já ti rozumím,čas od času udělám v šatníku čistku a hrozně pak řeším,co s hadrama....do kontejneru škoda(nejsou obnošený),prodávat je na to nemám čas ani chuť...ale mám pak super pocit,ze mám místo na nový hadýrky..a taky si říkám,ze se budu krotit,žejo
a skutek utek...
nesnáším slovní spojení "dobře ty", paskvil.
Maureen Teď jsem uklízela vypraný věci, tak 9 komínků po 6-8 kusech, strašný no
to je skoro cely muj satnik
a saty visi, ty nepocitam ![]()
Mutziputzi ja mela vzdycky za expertku v mnozstvi nakupovanych hader moniniku, ale min. V dzinach teda vedes...![]()
Tak Betty jedna z nejstupidnejsich hlášek. Paskvil beze smysl.
nolita ja mam v genech zakodovany trauma z valek a nedostatku, tak mam sklony k predzasobovani se..tak si to zduvodnuju pred sebou a tema co se ptaj jestli to myslim vazne, jsou na to studie![]()
nolita hehe, moninika byla dobra, mne to úplně fascinovalo - nemohla jsem se rozhodnout, kterou kabelku si koupit, tak jsem si koupila všechny čtyři....
Mutziputzi mne na tohle přijde dobry měřítko nositelnosti, jako když to člověk nosí a využívá, tak to množství není až zas tak dulezity
Potrefenáhusa to je presny
ale je skoda, ze uz neprispiva.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025