Potrefenáhusa tak takhle řachlá nejsem![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi ja tomu verim...![]()
Potrefenáhusa no vsak prave....
mne to prislo nekdy az srandovni, na druhou stranu jeji vec... a treba to i unosi...
He, džíny mám čtvery celkem a asi mi to stačí... ale ty pantofle by se mi šikly dvoje, když už přišly na přetřes.
Prosim vás, mám jasno v šířce i délce, ale koukám po Mayari v úpravě Soft Footbed. Existuje to? U Arizon ten měkkej vnitřek mám a dost se mi to líbí. Tvrdší nechci. Koukala jsem na stránky biskenstock přímo a tam mayari s tímhle vnitřkem nemají - tedy asi marná snaha?
nolita Mne pripadalo legracni, jak casto koupila, a pak oblekla to, co videla u jinx nebo u tebe. Ale mozna se mi to jen zdalo...
Emerald myslim ze nezdalo, ale spis bych to pricitala tomu, ze proste frcel/ frci cos, takze se tam proste nakupovalo... proste jsme jen se segrou byly obcas prvni...
nolita Nemela jsem pocit, ze by slo jen o cos. Treba ty kabelky...
Emerald jo vidis, to jsem uz zapomnela ...:)
Ved tu nakupuju vsetky podla niekoho, preco zrovna moninika vyvolala toto? Hlavne ked tu uz davno nie je
Janulik03 protože na ni přisla řeč v souvislosti s množstvím věcí, nic jiného v tom není, jindy přijde v nějaké jiné souvislosti řeč zase na někoho jiného...
a důkazem toho, že někteří nakupují podle někoho jiného je celé nákupní vlákno, plus to koupit / nekoupit... taky na tom není nic špatného... někdo nakupuje sám, někdo se rád inspiruje, no big deal ...
Lamicka taky mi přišlo ze M byla spis prukopnice, ale mnozstvi hader a kabelek jsem nepochopila, nemohla to unosit ani kdyby se xkrat denně prevlikala.
Tak Betty jedna z nejstupidnejsich hlášek. Paskvil beze smysl.
Přidávám se do týmu odpurkyn... To je tak otresny spojení ze nejsem schopna to vzit ani kdyz to nekdo pouzije ironicky nebo to rekne ze srandy. A pak jeste "uzivejte".![]()
stes to me taky fascinovalo, ale ja jsem na tohle strasna, presny opak. Tocim dokola par oblibenych veci.
stes na to mnozstvi si pamatuju, celkem me to fascinovalo hlavne teda proto ze jsem uplne opacnej typ, z toho mnozstvi hader by me kleplo ![]()
Jo a cos je proste super obchod, vcera jsem si to zas overila. Byla jsem po delsi dobe nakupovat, obehla jsem zaru, mango apod., a nakonec jako vzdy nakoupila v other stories a cos. Protoze u tech aspon vim, ze ty veci nejakou dobu vydrzi, material viskoza a len... nakonec kdyz vidim ostatni obchody tak fakt dobrej pomer cena a vykon.
Lamicka no ja jsem uchylna na kalhoty a tricka.. Takže vim ze je to neunositelny...
Mně se moninika moc líbila, často jsem žasla nad razanci jejich nákupu, ale hlavně mi přišlo, že se často zbytečně snazila držet se zdejšího trendy cosstylu. Podle mě ji víc seděl takový konzervativnejsi dámský styl.
Škoda, že už nechodí
nolita Mne pripadalo legracni, jak casto koupila, a pak oblekla to, co videla u jinx nebo u tebe. Ale mozna se mi to jen zdalo...
tak tahle teorie mi přijde úplně mimo. Zrovna Moninika se oblékala dost po svém.
Co se týká outfitů, byla to moje oblíbená prispevatelka a ze si toho dopřávala dost, to mi fakt nepřijde důležitý řešit ![]()
Já myslím, že ten dojem opakování po jinx a nolitě (taky mi to trochu přišlo) vznikl taky z toho, že když jí někdo něco vytkl, oháněla se právě tím, že jinx a nolita to taky tak nosí (možná to udělala jednou a utkvělo mi to :-) ...a ještě měla takový trochu postoj "vždyť je to COS, tak to MUSÍ být dobré", bez ohledu na to, co sluší jí. A taky mě mrzí, že už nepřispívá a pokud si dobře pamatuju, odešla právě proto, že jí někdo cosi vytýkal?
Přidávám se do týmu odpurkyn... To je tak otresny spojení ze nejsem schopna to vzit ani kdyz to nekdo pouzije ironicky nebo to rekne ze srandy. A pak jeste "uzivejte".
omlouvám se omlouvám,už to nepoužiju
nějak to ze mne vypadlo,rdím se a odcházím do kouta na hanbu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025