Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. února 2019 10:34

Potrefenáhusa tak takhle řachlá nejsem

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 17. února 2019 10:44

Mutziputzi ja tomu verim...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 17. února 2019 10:46

Potrefenáhusa no vsak prave.... mne to prislo nekdy az srandovni, na druhou stranu jeji vec... a treba to i unosi...

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 17. února 2019 10:57

He, džíny mám čtvery celkem a asi mi to stačí... ale ty pantofle by se mi šikly dvoje, když už přišly na přetřes.

Prosim vás, mám jasno v šířce i délce, ale koukám po Mayari v úpravě Soft Footbed. Existuje to? U Arizon ten měkkej vnitřek mám a dost se mi to líbí. Tvrdší nechci. Koukala jsem na stránky biskenstock přímo a tam mayari s tímhle vnitřkem nemají - tedy asi marná snaha? 

Offline Emerald
2674 příspěvků moje polička 17. února 2019 10:57

nolita Mne pripadalo legracni, jak casto koupila, a pak oblekla to, co videla u jinx nebo u tebe. Ale mozna se mi to jen zdalo...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 17. února 2019 11:01

Emerald myslim ze nezdalo, ale spis bych to pricitala tomu, ze proste frcel/ frci cos, takze se tam proste nakupovalo... proste jsme jen se segrou byly obcas prvni... 

Offline Emerald
2674 příspěvků moje polička 17. února 2019 11:04

nolita Nemela  jsem pocit, ze by slo jen o cos. Treba ty kabelky...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 17. února 2019 11:11

Emerald jo vidis, to jsem uz zapomnela ...:)

Offline Janulik03
20037 příspěvků moje polička 17. února 2019 11:14

Ved tu nakupuju vsetky podla niekoho, preco zrovna moninika vyvolala toto? Hlavne ked tu uz davno nie je

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 17. února 2019 11:19

Emerald nolita ja monininky styl sledovala, protoze mi prisel pouzitelny pro me, a neprislo mi, ze by jinx a nolitu kopirovala. Naopak mi prislo, ze si obcas az moc stoji za svym, kdyz ji nekdo napsal, ze to neni uplne ono.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 17. února 2019 11:27

Janulik03 protože na ni přisla řeč v souvislosti s množstvím věcí, nic jiného v tom není, jindy přijde v nějaké jiné souvislosti řeč zase na někoho jiného... 

a důkazem toho, že někteří nakupují podle někoho jiného je celé nákupní vlákno, plus to koupit / nekoupit... taky na tom není nic špatného... někdo nakupuje sám, někdo se rád inspiruje, no big deal ...

Offline stes
9051 příspěvků moje polička 17. února 2019 11:51

Lamicka taky mi přišlo ze M byla spis prukopnice, ale mnozstvi hader a kabelek jsem nepochopila, nemohla to unosit ani kdyby se xkrat denně prevlikala. 

Offline stes
9051 příspěvků moje polička 17. února 2019 11:59
Reakce na Dadoo:

Tak Betty jedna z nejstupidnejsich hlášek. Paskvil beze smysl. 

​Přidávám se do týmu odpurkyn... To je tak otresny spojení ze nejsem schopna to vzit ani kdyz to nekdo pouzije ironicky nebo to rekne ze srandy. A pak jeste "uzivejte".

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 17. února 2019 11:59

stes to me taky fascinovalo, ale ja jsem na tohle strasna, presny opak. Tocim dokola par oblibenych veci.

Offline Lilly_Ku
4503 příspěvků moje polička 17. února 2019 12:01

stes na to mnozstvi si pamatuju, celkem me to fascinovalo  hlavne teda proto ze jsem uplne opacnej typ, z toho mnozstvi hader by me kleplo 

Jo a cos je proste super obchod, vcera jsem si to zas overila. Byla jsem po delsi dobe nakupovat, obehla jsem zaru, mango apod., a nakonec jako vzdy nakoupila v other stories a cos. Protoze u tech aspon vim, ze ty veci nejakou dobu vydrzi, material viskoza a len... nakonec kdyz vidim ostatni obchody tak fakt dobrej pomer cena a vykon.

Offline stes
9051 příspěvků moje polička 17. února 2019 12:02

Lamicka no ja jsem uchylna na kalhoty a tricka.. Takže vim ze je to neunositelny... 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 17. února 2019 12:16

Mně se moninika moc líbila, často jsem žasla nad razanci jejich nákupu, ale hlavně mi přišlo, že se často zbytečně snazila držet se zdejšího trendy cosstylu. Podle mě ji víc seděl takový konzervativnejsi dámský styl.

Škoda, že už nechodí  

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 17. února 2019 12:54
Reakce na Emerald:

nolita Mne pripadalo legracni, jak casto koupila, a pak oblekla to, co videla u jinx nebo u tebe. Ale mozna se mi to jen zdalo...

​tak tahle teorie mi přijde úplně mimo. Zrovna Moninika se oblékala dost po svém.

Co se týká outfitů, byla to moje oblíbená prispevatelka a ze si toho dopřávala dost, to mi fakt nepřijde důležitý řešit 

Offline Garfie
28288 příspěvků moje polička 17. února 2019 13:27

Já myslím, že ten dojem opakování po jinx a nolitě (taky mi to trochu přišlo) vznikl taky z toho, že když jí někdo něco vytkl, oháněla se právě tím, že jinx a nolita to taky tak nosí (možná to udělala jednou a utkvělo mi to :-) ...a ještě měla takový trochu postoj "vždyť je to COS, tak to MUSÍ být dobré", bez ohledu na to, co sluší jí. A taky mě mrzí, že už nepřispívá a pokud si dobře pamatuju, odešla právě proto, že jí někdo cosi vytýkal? 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 17. února 2019 15:22
Reakce na stes:

​Přidávám se do týmu odpurkyn... To je tak otresny spojení ze nejsem schopna to vzit ani kdyz to nekdo pouzije ironicky nebo to rekne ze srandy. A pak jeste "uzivejte".

​omlouvám se omlouvám,už to nepoužijunějak to ze mne vypadlo,rdím se a odcházím do kouta na hanbu...