barbucha maj i stejnou barvu na vlasy?
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa Jednu na půl. ![]()
barbucha u Trávníčkojc to vidim na pravou hele!
No jo vlastně honorace...
Teď jsem četla, že Trávníček jí radil s robou na ples. Protože "mám vkus". Škoda,že to nebylo vidět na interiéru jejich bytu.
Tak Betty Ted jsem to dočetla.
Má vkus,tak proč ho tají?
na základě podprahového tlaku, který na mně Parfumanie má, jsem si koupila Skin food a OMG. Miluju, když se namažu krémem a ten krém tam prostě je a není hnedka vsáklej. Na den to teda není, ale na noc super. A včera jsem ještě v DMku zahlídla Skin foof na rty a taky cajk. Mám je teďka hodně popraskaný a tohle je moc příjmená vecička. Někde jsem totiž ztratila svůj Carmex. Dá se někde koupit v ČR? nějakej řetězec...?
martek01 DM
martek01 Carmex neznám, ale můžu doporučit Placentu od Reginy. Má ji Rossmann, DM i Teta.
martek01 carmex maji myslim v sephore
martek01 no čoveče někde ho maj, nedávno jsem ho měla, že by jinde teda?![]()
martek01 já ho nepoužívám, ale myslím, že jsem ho v tom DM taky viděla
martek01 na zimni rty mi nejlip funguje 100% bambusove maslo z L`occitane. Jestli ti nevadi hrabat do kelimku prstem, tak doporucuju :)
Koupila jsem si úklidovou utěrku z extra spešl vláken, které prý vyvinula NASA. Nemohla jsem odolat představě, jak po vesmírné lodi pobíhá nadupanej chlápek a smejčí to tam hlava nehlava (koště/nekoště).
razorblade L`occitane mám z ruky, na vsi jsem omezená jen klasickýma řetězcema. ale až budu mezi lidma, tak na to kouknu. nebo jsem viděla od Nuxe nějaký meodvý balzám, tak y hrabací do kelímku.
martek01 zkus bambucke od saloos, dostupnější a lepší poměr mnozstvi/cena.
Samantha Kdybys to někde viděla, třeba nějaký promo video na Y, nezapomeň to sem dát, protože to bych ráda viděla taky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025