Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline stes
9051 příspěvků moje polička 17. února 2019 16:09

Maureen tak dobře 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 17. února 2019 16:30

Dadoo jj, mne se taky libila v tom klasictejsim stylu... jeste na mp to bylo zbytecne moc konzervativni a kancelarske, sle pak to podle me vychytala do te slusive mladistve klasiky.... a cos obleceni je proste tricky, neco si tam najde skoro kazdy, ale universalni kousky to nejsou...

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 17. února 2019 16:49
Reakce na Maureen:

MP Marge jenže to jsou moc hezký džíny a ty jsi je určitě MOC potřebovala..jinak já to mám stejně a mám asi sedmery a nejčastěji nosím dvoje (teda spíš točím ty jedny

​No jiste, ze jsem je potrebovala!!! Vubec bych bez nich nemohla byt  Prece tenhle konkretni odstin te dzinoviny doma jeste nemam 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 17. února 2019 16:58
Reakce na Maureen:

​omlouvám se omlouvám,už to nepoužijunějak to ze mne vypadlo,rdím se a odcházím do kouta na hanbu...

​Anebo se na to taky muzes vy...., a pouzivat obraty, jake se ti libi  

Offline Tak Betty
6045 příspěvků moje polička 17. února 2019 17:18
Reakce na MP Marge:

​Anebo se na to taky muzes vy...., a pouzivat obraty, jake se ti libi  

​To je rozhodně nejlepší řešení.

Maureen v pořádku

Offline Maureen
příspěvků moje polička 17. února 2019 18:00
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. února 2019 21:19

Maureen ja mám jedny džínsy a dvoje, ktoré sú mi veľké... A nechválim sa tým, skôr sa ľutujem, minimálne dvoje by som ešte zniesla, ale do obchodov nie som schopná sa dostať a cez net akosi nemám odvahu, alebo som skôr celkovo lenivá, potrebujem nejakého nákupcu :-)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. února 2019 08:35

Já vim, že neni tady no, za zády...ale moninika se oblékala naprosto nevhodně ke svojí ne zrovna ideální postavě, kde se evidentně stylizovala do "pár" (jsou dvě) místních kolegyň a občas to, včetně následných obranně-útočných reakcí na kritiku bylo až směšný...holý fakta

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 18. února 2019 09:33

Mutziputzi Do kolegyň? ne,  žádné podobné kolegyně sem fotkami pravidelně a často nepřispívají, aby bylo mozno se do nich stylizovat. A určitě mi nepřijde, že by se o něco podobného (napodobování nějakých kolegyň)  snažila.

Ale snažila se přizpůsobit zdejšímu obdivovanému stylu Cos. Ten je tu masově šířen a propagován. A přestože si tam nějakou věc může najít možná každý (mám tričko ) ona nebyla typ, na který Cos sedí.  Protože si nebudeme nalhávat, že cos sedí každému. Jako oblékne ho (skoro) každý ale jenom někomu sluší a vypadá v něm dobře.

Jiný v tom vzbuzuje rozpačitý dojem. Moninice neslušel Cos, ona byla vyloženě klasický typ, jak jsme se tu, myslím s Nolitou i shodly. Ona prostě příliš podlehéhala zdejšímu oblíbenému vkusu.

20970 příspěvků moje polička 18. února 2019 09:40

Dadoo Nebyl to jen COS, ale i pár Zara lehce extravagant kousků, pro zcela jiný typ postavy, kde po případné kritice přišel argument "vzdyť XY to nosí taky", já jsem se k ní vyjádřila jednou jedinkrát a argumentem bylo, že si pamatuje mojí Květušku župánek...stylově mi prostě obvykle přišla mimo, klasika jí seděla víc, ale zas ne ta pro 50+, možná se pletu, ale je myslím snad mladší než já...jako dobrý no, kritizovat někoho kdo tady neni je nesmysl, to jen že na ni přišla řeč

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 18. února 2019 09:56

Mutziputzi jj, souhlas, nolita to taky popsala stejně a myslím, že to úplně sedí.. Každopádně je škoda, že tu není, kromě těch úletů se mi líbilo právě to, že styl, který jí seděl, byl úplně jiný než COS.

Ale myslím, že ji nijak nekritizujeme, spíš nám trochu chybí. A s hadrama se občas sekneme každá, nic, z čeho by se hroutil svět

Offline Potrefenáhusa
38560 příspěvků moje polička 18. února 2019 10:38

Dadoo já si teda myslim, že jí cos seděl hodně, hlavně se mi na ní líbily takový ty byznys věci a žádný moc extravagance, v cosu maj přece těch věcí hodně, všetně jednoduchých hladkých kalhot a košil, ne všechno sluší všem, ale nedá se to takhle paušálně přece říct, že by jí cos neslušel, a přesto se do něj rvala

Já jsem z fotky vytušila nádherný nazrzlý dlouhý vlasy a moc by mě zajímala s obličejem.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 18. února 2019 11:07

Potrefenáhusa nejsme ve při. Na tom byznys stylu se lehce shodneme, a máš pravdu, že i ten Cos nabízí. A to jí sedělo.  A že se do něčeho rvala bych si nedovolila říct ani náhodou. Šlo mi právě o ty extravagantnější věci.

Vždycky jsem si myslela, že to musí být moc hezká ženská

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 18. února 2019 13:46

Dadoo Potrefenáhusa ja si monininku v nicem extravagantnim nevzpominam  vim, ze mi k ni nesedly ty blede modre cos saty, ale prijde mi, ze nosila spis klasiku. A vlasy mela krasny.

Offline Karja
44263 příspěvků moje polička 18. února 2019 18:45

Mutziputzi Sedesatery dziny, ja se z tebe picnu. To mas z tech vecnejch nakupu, ze za tri stovacky dobry:-D. Ja mam asi patery (do toho pocitam i cerne), ale potrebovala bych nejake sikezni nove, proste ne slim, ale neco volbejsiho a fajn. Dziny, to je takova uniforma na materske, to musim na tom zapracovat! Vubec nemam ideu, kde shanet a nechce se mi hlavne!

Moninika mi prisla super, skoda ze neprispivala vic I mimo outfitu. S nazorem na nejake obleceni souhlasim, on ten cos volnej styl nesedne vsem nebo spis treba sedne, ale najde se I lepsi varianta.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 18. února 2019 22:31

No vida, tak je prece jen naskladnili! Uz je vyhlizim v Loftu rok - moje oblibena barva 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 19. února 2019 07:14

Karja uniforma na materske uz nejsou teplaky?

Offline Karja
44263 příspěvků moje polička 19. února 2019 08:58

razorblade nee, ty uz jsou moc moderni dneska:-D Leginy a rifle jedine!

20970 příspěvků moje polička 19. února 2019 09:01

Koženkový leginy v H&M za necelý 3 stováky, hergot ale jak mi slušej!

Offline barbucha blogger
35520 příspěvků moje polička 19. února 2019 09:17

Mutziputzi 

Jo, koženka teď frčí, to vědí i Trávníčkovi