Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline viktorka_od splavu
49135 příspěvků moje polička 19. února 2019 15:14

tak jsem zakoupila ta uzasna obyc. trika z H&M a hlasim, ze jsou pomerne tenka, ale nepruhledna i v bile ovsem velikost posunuta o dve, S odpovida spis L, M spis XL 

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 19. února 2019 15:31

Ukořistila jsem zelené COSí kokon šaty. A jestli se do nich po porodu nevejdu, tak mě to vážně naštve.

Offline vanilka
2160 příspěvků moje polička 19. února 2019 16:45

Nic jsem si nekoupila, ale chci jen k tématu na předchozích stránkách říct, že mně taky COS velmi nesluší . Masáž je tady na tuto značku docela silná, samozřejmě jsem si chtěla taky něco pořídit, abych náhodou nebyla pozadu (člověk tomu tady snadno podlehne, chce třeba vypadat stejně dobře nebo podobně jako někdo, komu ty Cos věci sluší), ale záhy jsem zjistila, že pro mě prostě není,  nesluší mi od nich ani obyčejné tričko, kalhoty nepadly. Vše šlo z domu. A žiju. Do tématu "můj outfit" nemám čím přispět, protože se oblékám na zdejší poměry moc obyčejně, všedně, přesto se v tom cítím dobře a dokonce často od okolí slýchám, jak mi to sluší :). Asi divný příspěvek, já vím, ale tak nějak mě ty předchozí stránky k tomu navedly, k zamyšlení. Děkuji za pozornost.

Offline Muslik
559 příspěvků moje polička 19. února 2019 16:53
Reakce na martek01:

na základě podprahového tlaku, který na mně Parfumanie má, jsem si koupila Skin food a OMG. Miluju, když se namažu krémem a ten krém tam prostě je a není hnedka vsáklej. Na den to teda není, ale na noc super. A včera jsem ještě v DMku zahlídla Skin foof na rty  a taky cajk. Mám je teďka hodně popraskaný a tohle je moc příjmená vecička. Někde jsem totiž ztratila svůj Carmex. Dá se někde koupit v ČR? nějakej řetězec...?

​Carmex jsem viděla ve výdejne Notino na Andělu hned u kasy

Offline slniecko admin
19491 příspěvků moje polička 19. února 2019 17:27
Reakce na Samantha:

Koupila jsem si úklidovou utěrku z extra spešl vláken, které prý vyvinula NASA. Nemohla jsem odolat představě, jak po vesmírné lodi pobíhá nadupanej chlápek a smejčí to tam hlava nehlava (koště/nekoště).

​To znie super !!!

Offline rozarka
4200 příspěvků moje polička 19. února 2019 19:29

vanilka Máš pravdu,je tu snadné podlehnout .Já tam zkusila jen jedny šaty a hned mi bylo jasné,že mi taky COS souzen nebude. Ale to je přece dobře,že se neoblékáme všechny stejně. Nechtěla bych chodit v uniformě. 

Nakonec ani parfémy nám nevoní všem stejně 

Offline notna
9281 příspěvků moje polička 19. února 2019 19:34
Reakce na vanilka:

Nic jsem si nekoupila, ale chci jen k tématu na předchozích stránkách říct, že mně taky COS velmi nesluší . Masáž je tady na tuto značku docela silná, samozřejmě jsem si chtěla taky něco pořídit, abych náhodou nebyla pozadu (člověk tomu tady snadno podlehne, chce třeba vypadat stejně dobře nebo podobně jako někdo, komu ty Cos věci sluší), ale záhy jsem zjistila, že pro mě prostě není,  nesluší mi od nich ani obyčejné tričko, kalhoty nepadly. Vše šlo z domu. A žiju. Do tématu "můj outfit" nemám čím přispět, protože se oblékám na zdejší poměry moc obyčejně, všedně, přesto se v tom cítím dobře a dokonce často od okolí slýchám, jak mi to sluší :). Asi divný příspěvek, já vím, ale tak nějak mě ty předchozí stránky k tomu navedly, k zamyšlení. Děkuji za pozornost.

​Příspěvek podivný není. Myslím,  že je lepší mít svůj styl, ve kterém se člověk cítí dobře než se snažit urputně napasovat do něčeho trendy. Ono to pak stejně vypadá rozpačitě- hezké kousky, ale člověk má u toho pocit, že tomu něco chybí.

V COS nakupuju ráda /žádné vzory, jednoduché střihy/, ale kamarádka si tam nekoupila nikdy nic a chodí tam jen se mnou. Ta kdyby mohla, tak by vykoupila Versaceho :-) A vždycky v těch barvách a zlatu vypadá výborně. Obléct si to já, je ze mě Máša.

Offline vanilka
2160 příspěvků moje polička 19. února 2019 20:02
Reakce na notna:

​..... je lepší mít svůj styl, ve kterém se člověk cítí dobře než se snažit urputně napasovat do něčeho trendy. Ono to pak stejně vypadá rozpačitě...

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 19. února 2019 21:10
Reakce na rozarka:

vanilka Máš pravdu,je tu snadné podlehnout 

​Ja se tedy priznam, ze me nejdrive Modni peklo a posleze Parfumanie ovlivnily v hodne vecech, ale co se tyka COS, tak jsem zcela imunni! Priznam se, ze zdejsi obliba je pro me naprosto nepochopitelna - nelibi se mi to ani na jinych. Jeste tak obvas ujde nejaky ten svetr... Jo, ale vlastne kecam, libily se mi blahe pameti ty ruzove saty  Ale to je vsechno, fakt!!!

Offline Potrefenáhusa
38560 příspěvků moje polička 19. února 2019 21:17

MP Marge tak já mám třeba tuhle sukni a ta je úplně bozi, pak kokony, ty se vyborne nosí. A teď naposled tu plisovanou sukni a tu teď, co se trochu oteplilo, nosím skoro furt.

ja na ty extravagance taky nejsem vyloženě typ, ale furt tvrdím, ze vybrat se tam proste dá 

Offline Tak Betty
6045 příspěvků moje polička 19. února 2019 21:35

Potrefenáhusa Tobě to tááák sluší.

Offline viktorka_od splavu
49135 příspěvků moje polička 19. února 2019 21:50

Potrefenáhusa protože máš cit pro to, co ti sluší:-)

MP Marge něco by sis určitě vybrat mohla, ale myslím že nikomu nesluší komplet všechny hadry z jednoho obchodu/jedné značky - ale něco se vybrat dá. kopírovat modelky teda může málokdo, zato třeba 999 některé věci sluší stokrát víc než těm modelkám (vzpomínám na úchvatné červené šaty s asymetrickým výstřihem, na produktovce naprosto přehlédnutelný divný hábit:-)

vanilka mně ty věci přijdou nezvyklé, ale ne extravagantní - blbé je, že asi nebude fungovat kombinovat jednu "nezvyklou" věc se vším tím co máš normálně ve skříni. člověk musí jednak vychytat to co mu z toho stylu sluší (což může být fakt jen pár věcí které by tě třeba na první pohled nenapadly) ale pak je i zkombinovat s ostatním oblečením a botama. a myslím že zrovna ty cos kousky s těmi jak píšeš "všedními" oděvy/obuví moc nejdou dohromady

Offline 711990
18298 příspěvků moje polička 19. února 2019 21:59

Potrefenáhusa tahle sukne je totiz  nej

ta plisovana me dost naprdla, uz na 3 mistech se mi vytrhla latka z ty gumy v pase:(( na ty cerny teda, cervena drzi...

Offline Ounz
20432 příspěvků moje polička 19. února 2019 22:24

Potrefenáhusa sukeň super! Já bych řekla, že je to jako jakejkoli jinej obchod a buď si tam vyberu, protože se mi to líbí a sedne mi to nebo ne. Někdo zas chodí do zary a někdo jinam. Nijaká extra propagace tu neprobíhá, já osobně oceňuju, stejně jako ty, źe se tam vybrat dá a dobrej poměr cena/výkon, to aby člověk v dnešní době už pohledal..no a jestli tam někdo jde a na sílu vybírá, že ostatní to maji taky, tak to je jeho boj..to je jak kdybych se já prala do vs..

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 19. února 2019 22:35

Potrefenáhusa  slusi! A s tim prouzkatym trikem  

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 19. února 2019 23:00

Ounz praveze tu propagace probiha, skryta, ta je uplne nejhorsi . souhlasim, ze rvat se do neceho nasilim, protoze je to zrovna in v nasi komunite je pitomost, na druhou stranu chapu, ze to k tomu hodne svadi, kdyz tady vidis, ze jsou temer vsechny kousky pozitivne prijimany a vysoke procento fotek ma (zaslouzene) pozitivni hodnoceni. No a kdyz na sobe jeste neumis rozeznat, co ti slusi a co je vzhledem k postave a celkovemu vyzneni mimo, na prusvih je zadelano. Jinak ja jsem rada, ze tady v CR COS je, docela zaplnil diru v trhu. 

Offline Ounz
20432 příspěvků moje polička 19. února 2019 23:07

Krehutka no, já když tu najdu něco zajímavýho, tak to ale vnímám pozitivně, prostě sem ráda za dobrej tip a buď usoudím, že to pro mě je a du to zkusit nebo ne. Myslim, že ale mám docela odhad co můžu a co ne, co vůbec nemá cenu zkoušet. Že bych se šla rvát do skládaný sukně, źe ji tu maji holky a sluší jim i když vim, źe v ní budu selka, by mě ani nenapadlo. Díru na trhu to určitě zaplnilo, to jo. A skrytou propagací myslíš to, že to tu lidem sluší? 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 19. února 2019 23:15
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge tak já mám třeba tuhle sukni a ta je úplně bozi, pak kokony, ty se vyborne nosí. A teď naposled tu plisovanou sukni a tu teď, co se trochu oteplilo, nosím skoro furt.

ja na ty extravagance taky nejsem vyloženě typ, ale furt tvrdím, ze vybrat se tam proste dá 

​Tak ja jsem samozrejme rada, ze se ti sukne libi a preju ti ji  Ale za sebe nemuzu rict, ze by me to presvedcilo, pardon - tohle je styl, ktery jde fakt uplne mimo me, coz plati i pro kokony (s vyjimkou tech ruzovych, ty na me jedine fakt zapusobily - hergot, taky jsem je mohla objednat a vyzkouset, dokud jeste byly).

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 19. února 2019 23:15

Ounz No jo, to jsi ale ty, rekla bych,  ze ne vsechny takhle premysli. 

Jo, presne tak to myslim . No a hlavne se o tom hodne mluvi, stejne jako tady jednou nektere jine kolektivni kousky. Nerikam, ze to je spatne, taky se rada inspiruji (a jeste vetsi radost mi udela, kdyz zjistim, ze neco nepotrebuji, trenuji asketismus ).

Offline Ounz
20432 příspěvků moje polička 19. února 2019 23:24

Krehutka no, já vim, že ne všechny přemejšlej jako já (no nemůžou bejt všechny tak ženiální, žejo ), já sem chtěla jen říct, že to je každýho boj, jestli se nechá ovlivnit nebo ne, ta formulace, že je tu něco masově propagováno a šířeno, to zavání domluvou přes sz ‘tak holky, co jim vnutíme dneska’, při tom každej má svůj rozum. 

Edit: a prosimtě, nepřisuzuju to tobě, žes to všechno řekla, jen sem shrnula to o čem se tu poslední asi dva dny točí..