Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 00:09

Potrefenáhusa protože máš cit pro to, co ti sluší:-)

MP Marge něco by sis určitě vybrat mohla, ale myslím že nikomu nesluší komplet všechny hadry z jednoho obchodu/jedné značky - ale něco se vybrat dá. kopírovat modelky teda může málokdo, zato třeba 999 některé věci sluší stokrát víc než těm modelkám (vzpomínám na úchvatné červené šaty s asymetrickým výstřihem, na produktovce naprosto přehlédnutelný divný hábit

​Jo, vidis, sve tvrzeni, ze se mi COS nelibi ani na me, ani ja jinych, musim poopravit: Ty cervene saty na 999 byly opravdu krasne  

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 00:18

Ounz Hele, ja treba nevim, jestli bych to nazvala vylozene skrytou propagaci, ale vsimla jsem si uz na Modnim pekle, ze hodne, ba dokonce bych rekla i vetsina, uzivatelek ma potiz hodnotit neci outlook v ramci stylu te dotycne. A pokud se to sejde, ze vetsina uzivatelek ma vkus, kteremu odpovida treba ten COS, a nad tim se tady sborove jasa, zatimco vsechno ostatni je "moc damickovsky", "demode", "devadesatky", "nahrdelnik sundat!" a podobne, tak to potom jako ta skryta propagace pusobit muze, trebaze to tak puvodne vubec nebylo mysleno. 

Offline Ounz
20432 příspěvků moje polička 20. února 2019 00:28

MP Marge no, to já si úplně nemyslim. Zase teda ale mluvim jen za sebe. No ale jsem schopná pochválit někomu outlook i když to ‘není můj styl’, rozumněj já osobně bych si to nevzala(nebo nemohla vzít), ale tý dotyčný to sedí, sluší. A samozřejmě, když někdo prezentuje zajímavej model, tak to ocenim. A imho ani ostatní nechválí nutně jen to, co nosej samy. To je dost paušlizování. Jinak se tu samozřejmě sešlo několik uživatelek, co maj i věci z cos no tak se o tom mluví. Stejně jako o emmeline, stejně jako o birkenstock..dosaď dle libosti.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 00:51

Ounz Je fakt, ze ja jsem mozna vic ovlivnena Modnim peklem, tam ty diskuse byvaly takove vasnivejsi   Ale jako byvaly doby, kdy clovek ani nemohl mit vlnite/kudrnate vlasy bez toho, aby okamzite neslysel "vlasy narovnat!" (jako proc!? Kdo kdy rozhodl, ze by se vlasy mely nosit jen rovne a po ramena!?). Ale tady, kde je atmosfera mnohem pratelstejsi, je proste videt, ze se tady proste vic libi urcity styl, ja si nemuzu pomoct. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. února 2019 06:55

Potrefenáhusa ten Ruficek :D jak zbozne kouka :D

Offline Sweet Potato
39986 příspěvků moje polička 20. února 2019 07:29

Ounz Hele ale to, holky, co jim vnutíme dneska, to má určitý potenciál

Offline Janulik03
20037 příspěvků moje polička 20. února 2019 07:51

vanilka Tiež som bola pozrieť v Cos , ale akosi nič pre mna. Mne sa jediné páčili kokon šaty s rukávmi a kedže také už nemaju ide to uplne mimo. Mne sa tie vecí páčia na všetkých ostatných.

Potrefenáhusa tá sukna na tebe je krásna

Inak kupila som si šaty v HM a som zvedavá, či si ich niekedy trufnem sem dat na sebe. 

Offline vanilka
2160 příspěvků moje polička 20. února 2019 08:10

Janulik03 přesně tak - líbí se mi na ostatních, ale já pro ten styl nejsem vyloženě typově vhodná 

Offline barbucha blogger
35520 příspěvků moje polička 20. února 2019 09:02

Mně by vyhovovalo oblíct se v COS úplně a jedině... od hlavy až po paty v jediným obchodě bez shánění a pobíhání, to by bylo super.

Vlastně mám od nich kromě bot snad všechno, džíny, kalhoty, trička, svetry, sukně, šaty i kabát... ale úplně jiný modely než tady prezentuje většina  Člověk musí bejt taky trochu příčetnej a poznat, že třeba takový kokony mu nejsou souzený 

Offline viktorka_od splavu
49135 příspěvků moje polička 20. února 2019 09:57
Reakce na MP Marge:

Ounz Je fakt, ze ja jsem mozna vic ovlivnena Modnim peklem, tam ty diskuse byvaly takove vasnivejsi   Ale jako byvaly doby, kdy clovek ani nemohl mit vlnite/kudrnate vlasy bez toho, aby okamzite neslysel "vlasy narovnat!" (jako proc!? Kdo kdy rozhodl, ze by se vlasy mely nosit jen rovne a po ramena!?). Ale tady, kde je atmosfera mnohem pratelstejsi, je proste videt, ze se tady proste vic libi urcity styl, ja si nemuzu pomoct. 

​musim rict ze ja naopak castecne tu “propagaci” i vitam, jako je smutny ze nemam vlasy ktery zrovna frci;-)) ale na modni trendy nemam vubec zadny talent ani je nikde (jinde) nijak nesleduju.. a nechci vypadat jako vykopavka z roku raz dva. ten “urcity styl” mi vicemene vyhovuje, takze ja jsem spokojena

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. února 2019 09:59

viktorka_od splavu Tak zrovna "vlasy, který frčí" podle mě nejsou, vlasy jsou buď OK nebo děs, ale trendy se jich netýkaj

Offline Ounz
20432 příspěvků moje polička 20. února 2019 10:00
Offline Kokoska
34446 příspěvků moje polička 20. února 2019 10:02
Reakce na barbucha:

Člověk musí bejt taky trochu příčetnej a poznat, že třeba takový kokony mu nejsou souzený 

​Tak tak. Mám z COS pár věcí, které ráda nosím, i když modelkovsky v tom nevypadám, ale jsou kousky, které se mi tu na lidech líbí a o kterých vím, že pro mě nejsou. 

Nejen v COS, všude je potřeba se trochu zamyslet. 

49135 příspěvků moje polička 20. února 2019 10:11

Mutziputzi chces rict ze ucesy nepodlehaji mode? 

20970 příspěvků moje polička 20. února 2019 10:14

viktorka_od splavu u soudnejch a racionálních osob určitě ne slepě

49135 příspěvků moje polička 20. února 2019 10:22

Mutziputzi na to jsem se neptala, u koho

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. února 2019 10:24

Ounz souhlasím s tebou ... a aniž bych ti chtěla upírat genialitu :-), myslím, že téhle úvahy by měl být schopen každý příčetný dospělý člověk... :-) což je poznámka poplatná spíš tomu, co se vidí na ulicích než tady na parfu... 

Offline Ounz
20432 příspěvků moje polička 20. února 2019 10:29

nolita no, člověk si někdy říká, co k tomu ty lidi vedlo, źe si oblíkli ten konkrétní ‘model’ 

20970 příspěvků moje polička 20. února 2019 10:30

viktorka_od splavu No, tak jako myslim si, že v účesech se objevujou řekněme excesy jako na přehlídkách haute couture, neurčených k následování ženami z lidu. Takový ta článečky v mainstream časácích ala Letos jsou v módě teplé odstíny hnědé, beru jako vatu, kterou plodí provinční redaktorky.

Offline stes
9051 příspěvků moje polička 20. února 2019 10:51

Mutziputzi jenže ty provinční autorky často čerpají nebo opisují z módních "biblí",no