Jiná Realita Ale jo, bylo to něco novýho, komu by to bejvalo slušelo tehdá, slušelo by i dnes, prostě na seriál čuměla celá planeta, tak se holky zjančily, žádná móda, žádnej diktát. To je jak u psů, jeden čas byl taky jakože IN jorkšírák, nikdo to nestanovil, estét nechápal, ale bylo to tak, popkultura no![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Zvláště povedený účes má Jennifer zde ![]()

Samantha to nosim tak 5 dní v tejdnu, je to dost šik
No ale záleží přece na tom, co pod tím účesem je za ksicht, no ni?
Samantha myslim, že ty naše jsou fajn
Jiná Realita myslis takovej ten ukrutnej dvoji uces? Vpredu podkova, kolikrat i strasne dlouha, zatimco vzadu kratky, nagelovany spicky? To bylo strasny...
tohle mela v tanecnich kazda druha. K tomu tmava konturka a svetlejsi rtenka. A frcely gelove trpytky. Kdo se neblejskal jakoby nebyl!
Lamicka
dikybohu nemuzu najit zadny ilustracni foto!
Mutziputzi
s touhle všude jezdil její vlastní kadeřník a její vlasy chtěly miliony žen, a tohle byl její iconic look, ale mám tak nějak pocit, že mít to na hlavě někdo dnes, asi to nebude to pravé ořechové
já si vždycky myslela, že ten ikonickej účas byl až tenhle

Mutziputzi co ofinka...spokojená? Já si jí tuhle nechala zkrátit a jsem ráda, že dorůstá teda docela rychle
stes to je ten důvod tohodle účesu no, volim vždycky jestli sepnout na straně, na blbečka, nebo nahoru, na blbečka
Potrefenáhusa já teda nikdy nepochopila, že když už je tedy z módy, ten spodní, tak proč ho má půlka ženskejch a holek pořád. A mně se teda líbí pořád, samozřejmě jak na kom a tak. Ale celkově za mě jo.
stes dyk to neni zadnej spesl uces jako uces. Proste dlouhy vlasy na pesinku, ne?
Mutziputzi jojo, všechno je otázka volby
711990 no právě...nikdy jsem nepochopila, co na tom bylo ikonickýho
711990 nasla jsem fotku a asi se zavodilo i v lesku silonek
To fakt nebyla hezka moda.
No ten spodní podle mě nemůže vyjít z módy nikdy.
stes myslim, ze ikonicky je ten prvni, natupirovany a hodne sestrihany
711990 podle mě ty sestříhaný vlasy a medová barva, ta medová barva byl prej taky častej požadavek na kadeřníky
já se teda hlásím k účesu, jak měla Kelly v roce 1999. teda měla jsem ho v roce 1999, jako hodně holek kolem mně

Lamicka to musis nasdilet:D
Potrefenáhusa vidis, s tou barvou me to nenapadlo:) i kdyz vlastne, ona mela pak takovy jako jemny meliry kolem obliceje, tak podle me se dost napodobovalo to...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025