Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 20. února 2019 13:32

711990 nekdo se pozna a bude prusvih:))

Offline viktorka_od splavu
49135 příspěvků moje polička 20. února 2019 14:09

martek01 jj neco podobnyho jsem tehdy nosila taky ovsem s myma vlasama neudrzitelny, strasne pracny:-/ tehdejsi partner mi to furt pripominal proc uz to nenosim ze mi to hrozne sluselo

Mutziputzi nahore sponku na blbecka nosila na druhym stupni dcera a 9 z 10 jejich spoluzacek

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 15:18

​musim rict ze ja naopak castecne tu “propagaci” i vitam, jako je smutny ze nemam vlasy ktery zrovna frci;-)) ale na modni trendy nemam vubec zadny talent ani je nikde (jinde) nijak nesleduju.. a nechci vypadat jako vykopavka z roku raz dva. ten “urcity styl” mi vicemene vyhovuje, takze ja jsem spokojena

​Toz, to je myslim ten zasadni rozdil mezi nami - ja nevim, jestli mam talent (spis asi ne), ale vetsina modnich trendu se mi hrube nelibi, takze se inspirovat odmitam - jsou veci, ktere na me proste nikdo nedostane, at jsou modni a "uvolnene" jak chteji (namatkou jmenuji panske polobotky, a vubec vsechna ta priserna bagancata; ono by se toho jeste naslo, ale musim se psem ven!). Predesilam, ze az sem konecne dam nejakou fotku a dostanu feedback, ze jsem "demode", tak to budu brat jako nejvetsi poklonu  A beda, jak mi nekdo napise, ze to je hezky soucasny outfit - to by mi zkazilo celej den!!! 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 15:19

Jo, a ty kudriny Catherinne se mi fakt moc libily 

Offline Potrefenáhusa
38560 příspěvků moje polička 20. února 2019 15:30

MP Marge hele, ale tak člověk se zas nějak vyvíjí a posouvá, ne? Přirozeně? že i ty hadry je zábavný trochu povyměňovat i s ohledem na nějaký nový situace

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 15:46

Potrefenáhusa Tak i konzerva jako ja obcas nejakou zmenu udela - cela leta jsem treba tvrdila, ze skinny jeans jsou zlo, a nosila jsem tvrdohlave bootcut, coz uz tak tri roky neplati - ale musi se mi to libit - nezacnu neco nosit,  pokud se mi to nelibi (a ani to treba k me postave nejde) jen proto, ze se nekde nejaky modni guru rozhodl, ze to bude trendy. Mne ti vetsina tech modernich stylu pripomina, co Betty McDonald's psala o oblekani svych dcer: Panska bagancata a vsechno obleceni "dlouhe, volne a k uzoufani"  Tam u me fakt nejaky posun nehrozi. 

Offline Potrefenáhusa
38560 příspěvků moje polička 20. února 2019 15:55

MP Marge to já taky nosim jenom věci, co se mi líběj, ale něco už mi přišlo neadekvátní věku a trochu se mi ten vkus fakt posunul. Vlastně asi nemám nic, co bych apriori řekla, že si na sebe nevezmu, o těch mrkváčích jsem si to teda dlouho myslela a voila!!!!! Neslušej mi, ale jsou fakt pohodlný :-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. února 2019 15:58

Potrefenáhusa presne,vkus se posunul i u me.A tak by to asi melo byt,protoze pak je z toho diblik.

Offline viktorka_od splavu
49135 příspěvků moje polička 20. února 2019 16:07

MP Marge tak to uplne rozumim, akorat si z toho snazim vzit neco pro sebe aspon castecne (pansky polobotky ne, to se mi taky nelibi,ale nejaky  polobotky, ktery maji imho smrnc a nevypadaji jak myho dedy), protoze jako starsi rocnik proste nechci vypadat jako takova ta “pani stredniho veku” co potkavam v ulicich. tedka zrovna maji uniformu: kozacky, pres ne sirsi “slusne” kalhoty, bundu do pul zadku, kabelku s dvema uchama pres rameno. padesatnice z kanclu, na kilometr. nejde o to, ze by mi vadilo vypadat na svuj vek, s tim nic nenadelam, ale aby bylo na kilak poznat, ze jsem zivotem znavena bez kouska snahy sledovat realitu.. to nechci.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. února 2019 16:18

tak sem si donesla ten Philips naparovac a je bozi.....

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. února 2019 16:20

Zde po vyzkouseni, par vterin

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. února 2019 16:23

Zarinya akože keď zavesim košeľu na ramienko, dokážem ju s tým vyžehliť?  To by som si mala tiež kúpiť. Síce skoro nezehlim ale priateľove košele musím, no.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. února 2019 16:27

Mrakoplas ano,ale nenahrazuje to zehlicku,takze v domaciich podminkach je lepsi zehlicka,myslim,ze to trva dyl.Musim se to jeste naucit,mam ho pul hodiny.Ja ho chci na dovolenou a to je ideal.(nebo na rychle prezehleni nez clovek odejde z domu,naparit kabat,naparit zavesy,zaclony,ale vyzehlit s tim nekolik kosil to fakt ne.To musi byt neco vetsiho....

Offline JankaM
3059 příspěvků moje polička 20. února 2019 16:32

Tuhle jsem si tu postěžovala jak mě všechno s... tak jsem včera vyrazila sama do města a koupila si náramek. Líbil se mi už dlouho. Tedy bez srdíčka, jen s řetízkem. A katalog Pandory je teď nejoblíbenější knížka u dětí 

Offline Gatita
8563 příspěvků moje polička 20. února 2019 16:38
Reakce na Mutziputzi:

viktorka_od splavu Tak zrovna "vlasy, který frčí" podle mě nejsou, vlasy jsou buď OK nebo děs, ale trendy se jich netýkaj

​ucesy i styl strihani trendum podlehaji dost. Rekla bych, ze pred 15 lety jsme skoro vsechny mely vlasy dost prostrihane a sestrihane, hlavne odlehcit. Tykalo se to snad vsech ucesu v delce po bradu a delsi, fakt ze jo!

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 20. února 2019 19:24

Na doporučení z knižního vlákna Tma o polednách, ta obálka je skvělá. 

A taky novou vůni a starou vůni.

Popisek toho Mr.Vetiver, celá já, jen nejsem muž a nikdy jsem nebyla na Jávě

Mr. Vetiver je příběhem o muži, na kterého jste možná narazili poblíž Jávy. Lidé ho popisují jako vysokého, s kůží opálenou od slunce a potetovanou uplynulým časem, pohled zabořený do hledáčku fotoaparátu Leica a na sobě věčně zmuchlanou bílou košili.

Offline Ounz
20432 příspěvků moje polička 20. února 2019 19:28

nellielovett pěknej nákup! 

Offline Karja
44263 příspěvků moje polička 20. února 2019 19:38

Mutziputzi Ja nosim dle jeniffer takovej copanek z ofinky:-D Jako mozna trochu ulet, ale neleze nic do voci:-D

Offline 0zero7
11609 příspěvků moje polička 20. února 2019 19:41

nellielovett Toho Diora nosis ty? Ten je dobrej taky!

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 20. února 2019 19:49

Ounz díky

0zero7 už já  Ale první flakon jsem zabavila přítelovi.