Až přijdu na to (nebo až mi někdo poradí
), kde by pro podprsenkovou diskuzi bylo nejlepší místo, tak ji ráda založím ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
díky za info, mě ten materiál docela odradil, ale našla jsem si tam vyhovující náhradu... ![]()

na podprsenkovú diskusiu najlepšie asi tu:
http://www.parfumanie.cz/forum/view/moda-a-styl:c25
S kabátikom neporadím, ja mám svoje už niekoľko rokov.
Tykanie/vykanie nerieš/te ;-).
Taky dobrý! Ten v Brně na prodejně myslím ani nemaj. Koukala jsem na něj v eshopu, ale uznala jsem, že 4 šedé svetry jsou dostatek.
Áno, boty sú vždy úplne najhoršie a prejavuje sa to aj u syna od najútlejšieho veku, takže ich posielam tie pre neho (malého) kupovať spolu, predsa len si v tom najlepšie rozumejú:). A usúdila som, že to proste asi musia mať nejako vrodené.
Manžel si naposledy bol nútený kúpiť nové boty až v situácii, keď prišiel domov s odpadnutou podrážkou v ruke
.
jak vidím, tak slniecko reaguje velmi rychle, díky... ![]()
a já hned zkusím i nějaký podprsenkový dotaz, ať je čím vlákno plnit: potřebuju sehnat hladké nevypolstrované (tj. bez vycpávek) vyztužené (tj. s kosticemi) náhrady za dosud kupované podprsenky CK, jejichž zdroj mi pozvolna vysychá... můžete prosím poradit?
Taky dobrý! Ten v Brně na prodejně myslím ani nemaj. Koukala jsem na něj v eshopu, ale uznala jsem, že 4 šedé svetry jsou dostatek.
tak teď nevím, jestli to mám na sebe prásknout... ale jo!
já si vzala ještě další šedivý - protože složení + sleva + šedivá ![]()

oba jsou moc hezky.:-)
Teda, ten světlý je úžasný! Ale libí se mi i ten šedý výše. Svetrů není nikdy dost. Tohle je módní vlna, která se mi dodně trefila do vkusu.
+ Sweet Potato díky! jj, šedá mi taky vyhovuje maximálně ![]()
ja si nekoupila nic. byla jsem vcera na adventnim zajezdu v drazdanech a myslela jsem, ze si koupim nejaky kraviny do bytu v primarku. odtamtud jsem v panice utekla. nekoupila jsem si ani kosmeticky adventni kalendar, protoze jedinej, kterej se mi libil (artdeco) mi prisel zbytecnej, protoze se temer nemaluju. na dalsi obchody jsem nemela nervy a uchylila jsem se aspon do muzei. lidi tam bylo taky sice az moc, ale proti tomu primarku a naslednemu vecernimu pokusu o navstevu trhu, kde se clovek jen jako ovce nechal tlacit davem, to bylo uplny nic. aspon jsem pro priste vylecena z takovejhle telecich napadu
mela si jit hledat turecky kram a koupit si kdoule.:-D tam by narvano nebylo.;-)
To zní strašně.
Mimochodem, dorazil Bvlgari Black objednaný na tvůj popud. Dost dobré, zvlášť za ty prachy.
haha, tak tuhle si byl muž koupit zimní bundu. ok. o týden později šli spolu se synem. až když se vrátili a věšeli ji v předsíni, zjistili, že koupili úplně tu samou. on si toho vůbec nevšiml! (neměl ji teda na sobě, což ho malinko, ale jen malinko omlouvá:-)
![]()
Oba svetry jsou úžasné! Dala jsem je do googlu a nic nenašla :-(. Odkud prosím jsou? Díky.
Skvělé, do zimy jak dělané. Také jsem dnes koukala po něčem teplejší na doma, co zároveň dobře vypadá. Místo toho jsem si v pominutí mysli koupila výraznou rtěnku, kterou si pravděpodobně (opět) nikdy nevezmu na světlo boží.
Já už sem to tu asi psala, ale jak sem na zdejší doporučení vlezla na mixit, koupila sem tam i adventní kalendář mamce, a teda tu radost jakou z něj měla ![]()
díky! oboje jsou Mango, ten první kašmírový, druhý směska s nadpoloviční převahou bavlny za příjemných 450 kč. mají je i v jiných barvách...
Děkuji :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články