od Panache je to moje první, takže bohužel nemám s čím porovnat
Co jste si dnes koupili/y?
Hmm, tak to budu muset prubnout na vlastní kůži.
to bude stejně nejlepší - mám ověřené, že různé vzory od jednoho výrobce se velikostně liší, takže bych nespoléhala, že stejné číslování = stejná velikost
Mam stejnou velikost jako jinde, jen ze zacatku je podprsenka hrozne tvrda - ne nepohodlna, to ne, ale svirava. Casem zmekne a trochu povoli. Ale stale drzi velmi dobre. Skoro bych ale rekla, ze na mala az normalni prsa na vetsinu altivit je az zbytecna.
2 nové svetry z Manga

Dovolím si vám do toho vstoupit - mám od Panache jednu s košíčky ze spaceru s obvodem stejným jako u jiných značek, ale u té sportovní Panache jsem musela vzít obvod o 1 číslo (tzn. 5 cm) větší, jinak bych se do toho nenarvala. Paní prodavačka také tvrdila, že po více než roce používání se jí u té sportovky obvod nevytáhl. A potvrdila mi, že stejná podprsenka v různých barvách = různý materiál, takže taky nesedí úplně stejně.
Taky přidám svoji trošku do mlýna
Moje standardní velikost je UK 30E (EU 65F). I sportovku od Panache mám v 30E. ALE má určitě pevnější obvod a také o něco větší košíčky. Na krátkodobé cvičení mi pevnost obvodu nevadí, ale kdybych si ji měla vzít třeba na několikahodinovou túru, tak už bych asi zvažovala. Nevím, jestli bych v ní vydržela. Košíčky jsou docela hluboké a cítím, že u bradavek mám trochu místa. Takže kdybych kupovala v obchodě a ne v eshopu, zvažovala bych o košíček menší.
Co se týče různých barev, tak já mám černou, s jinými zkušenost nemám. Ale obecně (nejen u této sportovky) platí, že černé/tmavé podprsenky bývají pevnější. Navíc ty hodně barevné bývají sezonní a materiál může být zase jiný.
Jinak kdyby měl někdo zájem, tak zde je moje recenze Panache Sport v 30E.
Podprsenku mám odsud. Je to britský eshop, se kterým mám ty nejlepší zkušenosti. Navíc poštovné je zdarma. Dá se ale sehnat i velmi dobře u nás, mají ji ve většině obchodů z mé mapky a taky na spoustě eshopů.
Btw. máme tu už někdě podprsenkové téma? ![]()
ten šedivý se mi líbí opravdu hodně. budu se muset podívat na složení, hodil by se mi... ![]()
podprsenkové vlákno jsem neobjevila, ale vaše rady jsem moc ráda pročítala... takže i tady bych je uvítala ![]()
Umělotina, je příjemnej, teď ho mám na sobě.
Boty. :)

+ Brutální_Nikita , Brioso Všem moc děkuju za recenze. Já mám u Panache vel. 34F, takže si myslím, že na moje prsa by byla jejich pevná sportovní podprsenka ideální.
Na Etsy trhu v naší village autorské tisky jedné ilustrátorky z jižního Londýna - budou se hodit dceři do pokoje. Barvy nejsou tak sladké jako na fotkách.

dnes saty na doma.Je to ten mekoucky muchlovaci flaus.Do jara je nesundam.:-)

skvělý!
já dnes byla nakupovat s mužem. klasicky, nákupy nerad a už vůbec ne pro sebe. ale jediný slušný rifle se mu rozpadly, takže nebylo zbytí. našli jsme obchod, ve kterým jsme po hrozné anabázi před časem koupili ty oblíbený. kupodivu je pořád měli. aspoň teda prodavačka tvrdila, že je to přesně ten model. nějak ten střih ale pozměnili, měly široký nohavice, ještěže jsem pro ně nešla sama, jak jsem původně plánovala. ovšem měli ještě dvoje jiný v téže velikosti a střihu a jedny z nich byly nejen takový, jako ty starý, dokonce bych řekla trochu lepší/tmavší barva. hurara:-))
no a jestli tu někdo z brna shání rifle na vysoký chlapy tak délku 36 mají v olympii vigos jeans
Sukni. Asi jsem se zbláznila :-D Ale už jsem si ji zkoušela jednou, líbila se mi, ale zamítla, že tohle nenosím. Tak dneska znovu. Chtěla bych ji nosit s kozačkama, hnědým křivákem, nebo jinak. jak, to fakt nevím. ![]()

Súcitím....nákupy s mužom pre neho sú jediné momenty, keď zatúžim po niečom vyskopercentnom.
Kozačky niečo, ako má slečna na obrázku a ja by som to asi riešila priliehavým jednofarebným (kľudne rebrovaným) rolákom, krémovým, alebo svetlohnedým. Skôr priliehavý krátky kabátik, ako křivák.
:-)
praveze to probehlo necekane hladce:P
akorat boty teda... si aspon zkusil. zajedu tam pro ne v tydnu;-)
Když tak píšeš o přiléhavém krátkém kabatku k té dlouhé sukni, nemáš náhodou tip, kde takový sehnat? Chtěla bych si pořídit nějakou dlouhou zimní sukni, ale nemám k ní nic nahoru. Všechny moje kabáty jsou aspoň do půli stehen a to vypadá blbě. Díky ![]()
Edit: změna na tykání. Já se to fakt nenaučím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články