Čapiícu a ešte k tomu s gongolcom, lebo inú som v rýchlosti nevidela. Vyzerám ako pako, ale bolo mi lepšie. Vločky padajú veľké a husté až strach. Som zvedavá, ako sa dostanem domov, u nás na dedine nemáme cestárov, až ked na nás zostane čas. Takže lopatu mám.
Co jste si dnes koupili/y?
ta podprsenka se mi hrozně moc líbí, můžu poprosit o info, jak sedí, až přijde?
trvalo to, ale konečne ju mám. Objednala som si svoje štandardné číslo, a sedí výborne. Je pohodlná, ani neviem, že ju mám na sebe, akurát sú dosť dlhé ramienka, mám ich už zmenšené na doraz, a zatiaľ dobré, keď sa trochu vyťahajú, budem ich musieť skrátiť ihlou a niťou. Zatiaľ som ale spokojná.
Ackoliv jsem planovala nakup v Ingredients az v lednu, tak jsem to posunula, protoze jsem chtela nejake vanocni svicky.
Koupila jsem par Cire Trudon a Diptyque svicek, na vyzkouseni ten Super Elixir a hlavne od Kurkdjiana parfem Baccarat Rouge 540. To vubec neni normalne muj styl, ale neco se mi na nem strasne libi.
A tedy castecne i diky Parfumanii jsem si vyzadala tyto vzorky a mam strach, ze nektere vune budu potrebovat (ale ja nechci ty parfemy hromadit!): MFK Lumiere Noire (mam na sobe, velmi zajimave, jen se mi zda, ze mi tam jedna prisada vadi, ale netusim co), MFK Oud Satin Mood, FM Portrait of a Lady, PR Soavissima, CC X Man i Woman.
zabijte mě někdo.
blíží se vánoce, a já jsem sobě koupila, kožené kozačky, vlněný a kašmírový kabát, termokalhoty a určitě ještě něco, na co jsem zapomněla. účet hubne, já jsem mimochodem přibrala hernajs a vůbec mě ty nákupy vlastně nepotěšily (byť většina z toho, krom toho druhého kabátu, jsou věci, které se snažím koupit už rok).
Ale chozením po nákupech se hubne! Kde jste koupila kabáty?
online právě, bohužel
tenhle je z ebay, z debenhams, s kašmírem, nový, jsem zvědavá, co přijde.
ještě nedošly, doufám, že jeden vrátím. 
Vypadá moc pěkně.
Konečně nějaké dárky. Čtečku Kindle a hromadu plyšáků pro spřátelené holčičky.

Objednané skôr, ale dnes prišlo - Lego Elves s drakmi pre dcéry pod stromček. Týmto ďakujem ionicera a continuity za inšpiráciu. A ešte lyžiarske bundy z Reserved.
černobílýho plyšáka dostane kdo? ;-)
ja stunu, takze byl nakupovat muz (v jedenact byl uz doma a to stihl rano odvest deti do vzdelavacich zarizeni a jeste autoservis).
dotahl Furbyho s mekkyma ouskama - presne podle dopisu Jeziskovi, pak nejake vesmirni puzzle a knihu pro dedecka a pro sebe trenky (jsem rekla, ze jezisek trencle nenosi). ja chodim po nakupaku hodiny nez neco koupim a on tam vleze a za hodinu ma darky pro pulku rodiny a jeste dela, jak ho to unavilo. ![]()
jeste ospevoval obri Lego rypadlo, co jsem se uz rozhodla, ze mu jezisek nepriveze a ted jsem zas na vazkach.
kabat je krasny
Dnes dorazila tato kniha (objednavala jsem asi pred 10 dny)

A v utery danovy urad vracel preplatky dani, takze v mistni parfumerii byla sleva 24 %, inu neodolala jsem a koupila jsem si parfem

Platit daně se vyplácí ![]()
Dnes tu byl PPL-kurýr - nákup na eobuv:

já konečně jednu sportovní podprsenku

Jak sedí? A jakou máte britskou velikost, jestli můžu být tak vlezlá?
na tom není vůbec nic vlezlého
sedí snad úplně nejlíp ze všech sportovních podprsenek, které mám - alespoň na to první zkoušení, zatím jsem v ní neběhala... a velikost mám 70C, tj. 32C
"A tedy castecne i diky Parfumanii jsem si vyzadala tyto vzorky a mam strach, ze nektere vune budu potrebovat (ale ja nechci ty parfemy hromadit!): MFK Lumiere Noire (mam na sobe, velmi zajimave, jen se mi zda, ze mi tam jedna prisada vadi, ale netusim co), MFK Oud Satin Mood, FM Portrait of a Lady, PR Soavissima, CC X Man i Woman."
Já s ní taky měla přes zimu problém, proto jsem se jí nakonec musela zbavit. Líbila se mi jen v létě.
Díky. A máte od Panache ještě nějakou jinou podprsenku? Já mám totiž od téhle firmy klasické bezešvé podprsenky a nevím, jestli by u sportovní seděla stejná velikost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články