andulka01 tak to bychom byly taky sousedky :-)) dobrá adresa a dobrej břeh ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
parfumanie 168 a 53 kilo? Tak to ti ty 36 budou možná velké! Nejsou teda až úplně na zem ani mě, foto trochu lže.
Ďakujem pekne, tak skúsim 36.
Potrefenáhusa ty mam z lonska. Zda se mi ze dost povolily a noha mi v nich jde jakoby dozadu, i kdyz je tam na pate ta zarazka. Snesla bych o cislo mensi nez mam bezne. Ale krasny jsou, tak snad ti budou vyhovovat.
JankaM já mám o číslo menší (už jsem měla předloni tyhle

razorblade Hele a nejsou to náhodou už druhý takový devadesátkový? (snad si to s někým nepletu)
Budeš holt asi přesný typ, sestimsmiř!
Sweet Potato Jen si prozpěvuj, za chvíli tak budem vypadat všechny...![]()
Potrefenáhusa Ja se svymi 172 cm je mam ve velikosti XL zhruba do pulky kolen, takze jsem spokojena :)
razorblade půlka kolen je cajk
Garfie neeee, prvni devadesatkovy. ja jsem si letos zatim koupila jen dvoje rustikalni :D
moora
To nevyjde a budu fakt smutná ![]()
Dnes mi došli, že si vyberiem....no, nechávam si všetky
+ k tomu pár formálnejších topov.
andulka01 Podle produktovky jsou ty šaty o hodně kratší,mě se víc líbí na tobě,než na modelce.
V týdnu jsem si objednala ty první ze Zary. Dnes vyzvedla a vůbec mi neseděly. Tak jsem si musela spravit chuť v eshopu Cosu
Trochu doufám, že mi nebudou sedět všechny ![]()

Brioso to je skoda, na fotce vypadaj hezky. Me prisly ty dvoje zeleny a jsou fajn, boty zure, tak nemusim nic vracet.
Kokoska mamince prisly ty lneny modry saty, pry super a v tech rukavech jsou uzsi, merili jsme to, melo by to byt ok, myslim, ze len se i trochu vytahne. Rikala ze jsou moc hezky (fotku na sobe poslala focenou vecer, houby tam vidim
)
711990 prisly ty zeleny saty, vystrih je akorat, asi mam moc dlouhej trup nebo se to nadnese materialem
Jo a jsou mi pod kolena, tak super! Dik za reference.
slniecko Nic nevidím
0zero7 no tak parada!!! jsem zvedava na fotku, podle me v nich budes super!
0zero7 Jo, na fotce se mi právě taky líbily, ale realita bohužel byla jinde. Materiál pěkný, ale výstřih byl moc hluboký a navíc ta gumička na zádech trochu škrábala. Prostě to nebylo ono.
Jsem zvědavá, jak mi bude sedět zelená barva těch Cosáckých. Trochu se bojím, že to k mým zrzavým vlasům úplně nepůjde.
Brioso práve naopak, zrzkám zelená farba pristane.
Zaru vraciam tie saty su viac pekne na foto. Ale objednala som asi v pamateni zmyslov v HM. Jedna nocna kosela a saty, chcela som nieco farebne , najlepsie zlte ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025