milacka To jo, jen si nejsem jistá zrovna touhle světle zelenou.
Co jste si dnes koupili/y?
Brioso jestli myslíš ty coconový, tak to vůbec není světle zelená. řekla bych, že hodně odpovídá produktovce, taková modrozelená
0zero7 Tak to je fajn. Ty rukávy opravdu nechápu, nikde jinde žádný problém nemám a v Zaře taky jen u některých kousků.
moora Tak modrozelenou bych to asi nenazvala, ale možná mě klame monitor
Každopádně kdyby byly modrozelené, tak budu jen ráda. Uvidím, no. Fakt si s tou barvou nejsem jistá.
Massimo a COS. 

Catherinne Ty druhy saty jsou tak prijemne roztomily, uplne super. Co to mas prosim za velikost, ze ti tak sednou?
Brioso ta barva je strasne krásná, ještě podpořena tím lesklým hedvabim - nejspíš smaragdova, ale tyhle modrozeleny tóny vidí kazdej asi posunuty trochu jinak, já v tom vidivam spis tu modrou
Karja 34
Potrefenáhusa jak mam zelenou rada tak tahle se mi vubec nelibi.:-)
a taky v tom vidim podton do modra.A je asi vsechno jen ne svetla.
Catherinne prvni super u druhych si pockam na celkovy styling.![]()
Zarinya mne pripominaj : ![]()

Potrefenáhusa včera tam 34 byly, taky bych je nazvala smaragdově modré. Tím, že mám ty zelené, bych je asi neunosila.
Zarinya Myslíš celkový styling u těch kanýratých? Já je mám, vezmu si pantofle a jdu :-). Tam toho moc nevystajluješ :-).
999 asi ne, no. Ale se tedy priznam, ze mi ke Catherinne moc nepasuji tak sem to chtela videt i s botama a hlavou.![]()
Zarinya Fakt jen ty pantofle. I peníze a klíč jsem si dala do kapsy :-).
999 ja ale o tobe nic nepisu ![]()
999 no jo, generál s jedním klíčem...![]()
Zarinya Už mlčím :-).
Vzbuzujete ve mně naději s těmi cocoon Cos zelenými šaty, že by ve skutečnosti ta barva mohla být úplně jiná a tedy mi snad víc sedět
Fakt jsem na ně zvědavá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025