Cierne COS saty s vystrihom na chrbte, este naskladnili S-ko! Mne sa podarilo XS objednat.
Co jste si dnes koupili/y?
Dorazily červený šaty, esko. Vršek sedí hezky, dole je tam tý látky trochu víc, než bych si představovala. Nakonec jsem doobjednala i xs, takže jedny si určitě nechám, protože jsou úplně skvělý.

nellielovett
moc ti sluší a já tiše závidím
.
nellielovett jak jsou na tom s rukavama? saty se mi libi, ale mam hodne tlusty ruce a bojim se, ze bych je pres ne neoblikla...
nellielovett super!
razorblade tyjo, u toho S mi přijde, že je tam pořád rezerva a to nemám nijak útlý paže. Celkem to odpovídá produktové fotce.

razorblade Hele, včera jsem v nich viděla hodně korpulentní osobu, hezké to nebylo, ale přes ruce celkem ok.
Sweet Potato razorblade já jsem v nich v pátek viděla taky dost korpulentní osobu a nakopak jsem si říkala, jak je to boží, že ty šaty jsou fakt slušivý, a to měla přesně tuhle signálně oranžovou a dobrý!
Sweet Potato aha... hmmm... tak ja se na ne vyseru :D myslela jsem, ze by mi mohly sluset, ale asi zustanu u svejch propinacich tetina satu, na ktery jsem dostala uz dve pochvaly :D
razorblade nevysírej, fakt jsou dobrý!
razorblade Šiš, tamta by tě s přehledem zasedla. O rukávy šlo. Vyzkoušej.
razorblade nevysírej se na ně, ty šaty sou hezký moc, třeba ti budou slušet, aspoň zkus
razorblade být tebou, tak je vyzkouším, fakt jdou dobrý ![]()
nellielovett Sluší ti :-).
nellielovett vypadáš krásně
nellielovett Kdyby ti to XSko náhodou zbylo, tak dej vědět, ráda Tě ho zbavím. Jako fakt.
Ava já už zájemce mám, ale kdyby zbylo i tak, určitě se ozvu.
nellielovett vyzeráš v nich super.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025