rozarka hlavně zrakvit ty šaty
Co jste si dnes koupili/y?
andulka01 Jej, připomněla jsi mi, jak se kdysi v 90.objevily “indické sukně”, široké a dlouhé, s kolečkovou židlí zcela nekompatibilní. Hodně neštastná jsem tdnkrát byla, když se poprvé ozvalo “ryc”.
andulka01 Mne se ty cerny s sirokou a vzadu delsi brzdou nedavno zamotaly pod brzdu na kole. Ze jsem si rozbila drzku asi dodavat nemusim ![]()
![]()
Ted uz si je v ptipade potreby zagumickuju, no. Krasa vesmirna!
Lama_z_Lana No teda ale
promiň, tu rozbitou tlamu ti fakt nepřeju, nicméně si to dovedu velmi živě představit
Letos jezdím na horáku, tak se převlékám a v civilu naštěstí nejezdím.
andulka01 velmi som ba teba zvedava v tych satach
moje taky dorazily a super ![]()
Z koleček od zidle rvu furt neco
Sweet Potato No taky jsem děsně opatrná.
nolita
to bude v ulicích kobaltovek!
A tak doufam, ze se v tech kobaltovkach taky nekdo vyfotite sem!
andulka01 já myslím, že ne.... :-) cocony frčely daleko víc, jsem měla pocit, že je má každý, ale na nikom jiném, než na segře jsem je nikdy neviděla... podle mě se to v Praze rozprostře... uvidíme :-))
andulka01 No, jsem trosku nemehlo ![]()
Prave kvuli tomu, ze nejradsi nosim saty, zacinam premejslet nad tou elektrickou kolobezkou, tam by se mi snad takovy nehody nestavaly. Ackoliv....![]()
Lama_z_Lana Já teda na koloběžce bourala víc než na kole... ale to je zase mojí nešikovností (holt koloběžka se jednou rukou řídit moc nedá ![]()
andulka01 Já teď všude potkávám ty s výstřihem na zádech, červené a černé.
Včera přišly dlouhý kobaltovky COS. Jsou samozřejmě úžasný. Jen mám pocit, že když jsem je zkoušela, nebyly mi tolik volné a ani tolik dlouhé. Není možné, že má COS taky trochu vůli mezi velikostí v jednom čísle? Jsou mi teda až na zem, což se mi páčí, takže o výměně neuvažuji.
Ano, to už se mi stalo v COS xkrát. Stejné šaty ve stejné velikosti, ale jinak dlouhé, jinak široké. Někdy i špatně označená velikost - jiná na visačce, jiná na šatech...
andulka01 Já teď všude potkávám ty s výstřihem na zádech, červené a černé.
Přesně, několikrát denně. ![]()
luciole to už se mi taky stalo, marně jsem se rvala do visačkového L, už jsem omdlivala jak jsem se zas vyžrala, a na cedulce bylo XS.
irobota roombu 696 (četla jsem bohužel vlákno domáce spotrebiče
) Měli jsme kdysi (značku už nevím) a nic moc. Doufám, že roomba nezklame.
andulka01 mi taky dorazily, ale jsou mi strasne siroky, tak zvazuju, ze je poslu zpatky..
Lilly_Ku a tak von to má bejt takovej jako dost stan, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025