Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline whiskas
20819 příspěvků moje polička 10. července 2019 23:27

andulka01 To chápu, idioti zazdí skoro každý dobrý záměr. 

Já viděla spoustu elektrokol v Rakousku, v horách a tam se zdálo vše pohodové. 

Když jsme kola zkoušeli, líbilo se mi, že ta asistence jde zcela vyřadit a zapojit ji např. jen do hodně prudkého, nebo dlouhého kopce - a zrovna takový terén už třeba starší lidé nezvládají. 

Offline whiskas
20819 příspěvků moje polička 10. července 2019 23:30
Reakce na andulka01:

0zero7 O magorech hovořím já, holt blbý zkušenosti, někdy.

0zero7 :-)

Offline andulka01
12766 příspěvků moje polička 10. července 2019 23:33

whiskas Třeba to vidím blbě ze svýho úhlu. Protože já jsem totálně vyfluslá už v úpatí každýho kopce žejo :-) Nenene, idioti se najdou všude a technika jim dává dostatek prostoru. Dyť ani Everest už není nic tak světobornýho, tak co bych vlastně chtěla.

Offline whiskas
20819 příspěvků moje polička 10. července 2019 23:39

andulka01 Ta poslední věta , četla jsem o tom a strašný . Toto přesně vystihuje, že blbci se bohužel najdou všude a pak se z dobrého záměru stane "prů*er".

Offline andulka01
12766 příspěvků moje polička 10. července 2019 23:53

whiskas No... Včera jsem držela v ruce biografii Reinholda Messnera. Takovej posun chápání výzev a pokory za krátkejch (i v naší lidské historii) padesát let...

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 11. července 2019 05:21

andulka01 na rychlebskych trailech uz el. kola zákazali, nici prokazatelne stezky. A fakt to hlidaj nastesti. 

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 11. července 2019 07:27

rasaNori hele a cim to nicej? Ze jsou ty kola tezsi?

Protoze na normalni jezdeni to je fakt uplne obyc kolo, jen se ti lip slape. Samo nejezdi:)) Ale teda znam jen lidi, co s tim jezdej normalne po stezkach, zadnej dowhnhill.

Offline Lilly_Ku
4502 příspěvků moje polička 11. července 2019 07:41

andulka01 ja uz je zabalila, ale bohuzel mi fakt nesedely. Jinak taky jsem si myslela, ze mi budou sluset, ty na nich na fotce vypadas skvele!

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 11. července 2019 07:49
Reakce na Lamicka:

0zero7 Jsou toho plne hory v CR i Rakousku. Podle me to muze byt fajn treba pro aktivni seniory, kteri by se uz nahoru s normalnim kolem nedostali. Ja kopce vyjedu, ale po 30 km v kopcich me desne rozboli koleno. Jestli to ulehci, muze to byt zajimave. Az mi bude 60, jdu do toho :)

​Přesně to jsem si říkala, když jsem si loni kupovala horské kolo, až mi bude šedesát, ale ve 45 ještě na to mám čas. :-) A jak píše andulka01 , taky mám pocit, že si to musím zasloužit. A hrozně mě to baví, i když po vyjetí kopce vypadám jak minutu přes smrtí.

Offline Lilly_Ku
4502 příspěvků moje polička 11. července 2019 07:55

Alena_In ja ty kola videla hodne v italii minulej rok, vetsinou v nejakych mesteckach s kopcema, a jezdily na nich normalne lidi do prace. Dokazu si predstavit, ze na to jsou prakticky, clovek muze jezdit na kole a nezapoti se.

Offline Lilly_Ku
4502 příspěvků moje polička 11. července 2019 07:56

Jo a vcera jsem mela jizdy - delam si ridicak - a na ctyrproude fakt hodne frekventovane silnici jen starsi borec na koleckovych bruslich

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 11. července 2019 08:05

711990 jsou o neco tezsi, maji trochu jine chovani v zatackach (do kopce) a tim ty traily vydrou na jinych mistech - blbe se to potom opravuje. Treba na rychlebech se na traily dostanes po vyjezdnim trailu a ten je hodne husty, same zatacky, najezdy na kameny a lavky, je dobrym zvykem uhybat rychlejsim, ti na el. kolech na to kaslali a ja jedu a vy se po.erte atd. Potom dolu zase bylo videt ze tam nemaji co delat, proste na to nemeli a dost to delalo zlou krev...

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 11. července 2019 08:06

711990 http://www.rychlebskestezky.cz/cs/component/content/article/2-rychlebske-stezky/414-proc-nechceme-na-rychlebskych-stezkach-e-bajky

tady je to pekne vysvetlene:)

Online Garfie
28277 příspěvků moje polička 11. července 2019 08:18

711990 Podle toho, co jsem já slyšela od ochranářů, jde taky jednoduše o počty. Tím že teď se do hor dostane jen ten, kdo si cestu vyšlape, jde o omezený počet. S elektrokoly ale začínají být ty stezky přetížené, protože tam vyjede každý páprda :-) Oni si totiž ty elektrokola nepořizují jen aktivní důchodci ve výslužbě, jak tady doufáme, ale i spousta nesportovně založených čtyřicátníků...

Offline Lama_z_Lana
6724 příspěvků moje polička 11. července 2019 08:33

No já bych tu ekolobezku chtela vyzkouset, jestli se na ni da jet s nejakym rozumnym podpatkem (kdyz se tam jen stoji, no). Pac na kolem jezdim furt v plochejch botach a uz me to neba. 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 11. července 2019 08:38
Reakce na Lilly_Ku:

Alena_In ja ty kola videla hodne v italii minulej rok, vetsinou v nejakych mesteckach s kopcema, a jezdily na nich normalne lidi do prace. Dokazu si predstavit, ze na to jsou prakticky, clovek muze jezdit na kole a nezapoti se.

​To určitě ano. Já jezdím na kole ve volném čase, protože je to jediné, co se podobá sportu a baví mě to. 

Ale viděla jsem spoustu elektrokol v Rakousku ve Štýrsku a v pohodě. Zatímco tady, co předváděli cyklisté s elektrokoly třeba na Bílém kameni, škoda mluvit. Jak se píše výše, nesportovně založení čtyřicátníci se chovali ve stylu "teď jsem tady já a ty uhni".

Offline Potrefenáhusa
38551 příspěvků moje polička 11. července 2019 08:50

Se přiznám, ze mě ty kola v lese serou tak nějak plošně

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 11. července 2019 08:59

rasaNori takze ve vysledku jde zas jen o to, ze jsou lidi debilove, achjo. Ale to je tak se vsim, no....

Garfie jo, to chapu, jen bych to asi udelala jinak, treba na prodej povolenek ke vjezdu, jako to maj ruzny Narodni parky.

Offline Janulik03
20019 příspěvků moje polička 11. července 2019 09:04

Ja som tie elektrobicykle videla a vzdy na nich sedia tak cca 40 rocni. Starsich nie. Ale u nas sa rozmohli terenne stvorkolky a chodia k nam jazdit frajeri z okolia. Ze sj na sukromnych neohradenyvh pozemkoch im nevadi. To si tak ideme so psom a pomaly skaceme do priekopy leno idu uplne bezohladne. Rozryju luky, vozia sa po lese. Strasne. Uz zacali konecne nieco s tym robit. Vyhlasili ze budu hliadky a mozu odobrat dopravny prostriedok. Som zvedava ako toto dopadne lebo niektori su fakt agresivni.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 11. července 2019 09:05

Potrefenáhusa presne