Bude na konci měsíce od Erica Bomparda
.
Co jste si dnes koupili/y?
wendulka Jedeš si proň do Vídně?
A pokud by náhodou neměli mou velikost, objednám online.
Jinak já pár barevných už mám, ale s krátkým rukávem mám svetlej akorát ten bílý z COS.
wendulka Koukala jsem na stránky a poslání není drahé. A který bílý?
Korsičanka No ten z elastické bavlněné příze, jak jsem posílala fotku s tou cosáckou sukní přece
.
Na eshopu už není.
wendulka Hmm, ten mě nebere
Ale tobě - hubeňource - určitě slušet bude![]()
Kdyby někdo chtěl otestovat produkty Neostrata, tak mají slevy a dopravu zdarma.
Sukni v CAcku. Zjistila jsem, ze nemam zadnou letni sukni (fakt!) a ze samozrejme na dovolenou potrebuju nejakou obycejnou, ktera se mi hodi ke vsemu. Stylova naloz jako z COSu to neni, ale uz se v ni uplne vidim na plazi. ![]()

razorblade já mám podobnou černou, akorát z camaieu, a nosím ji hodně (akorát má vázačku a kapsy všitý ve švu)
razorblade Náhodou, vypadá příjemně ![]()
razorblade Nevypadá špatně,to je len?
Potrefenáhusa a ti jsi pro me tim, co si kupujes, modni ikona![]()
![]()
rozarka bohuzel umelina, ale sukne je jedinej kus odevu, u kteryho to snesu. Nehodlam v ni moc sedet :)
razorblade šišmarjá, to snad nestraš
razorblade pekná, ani ja nemám žiadnu letnú sukňu, no ale ako mám ten záväzok o nenakupovaní, tak to leto musím bez sukne nejako vydržať :-)
betsey prosím tě,nech toho,zase...závazek o nenakupování
včera jsem se vrátila z Amsterdamu...a bohužel jsem natrefila na dva COSí kšefty...jeden dokonce patrovej...a jak to dopadlo?
dvoje šaty,sukně a košile...jsem hrozná hrozná hrozná...
Včera přišly dlouhý kobaltovky COS. Jsou samozřejmě úžasný. Jen mám pocit, že když jsem je zkoušela, nebyly mi tolik volné a ani tolik dlouhé. Není možné, že má COS taky trochu vůli mezi velikostí v jednom čísle? Jsou mi teda až na zem, což se mi páčí, takže o výměně neuvažuji.
andulka01 mně taky a skoro nedosáhnu do kapes :-) ale asi mi to nevadí
Potrefenáhusa No to taky, s těma kapsama :-) Asi jsem na sobě nikdy neměla tak výraznou barvu, evidentně přitahuji zraky okolojdoucích, nicméně hlásím veliké pohodlí a spokojenost (akorát se mi motaj do koleček od židle, si musim dávat pozor).
(akorát se mi motaj do koleček od židle, si musim dávat pozor).
To by byl pech,uvěznit se takhle v práci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025