Hele a ještě ti přidám, ta pomůcka je mnemotechnická.
Co jste si dnes koupili/y?
dynda sakra, se uťukla, trochu pochopení
Nemyslím to nijak zle, lidi v tom často dělají chybu, tak když už se tu zrovna vzděláváme, kardamom už víme. Godajva se vyjasnila, už umíme objednat zmrzlinu v Itálii. Mě třeba dost šokovala existence hohoby ![]()
Godivu v Lush ehm. RE vyslovnost, v AJ je to vzdycky "godajva" tak me ani nic jinyho nikdy nenapadlo.
Plus nejakej tuhej hydratacni krem do supliku v kancelari, tak uvidime....
dynda hohoba lol, jsem zaznamenala i dzodzobu (hacek nad z si prosim dopln, muj pocitac v praci odmita)
Saty. To jsem zvedava, jestli mi budou sedet. S ohledem na smutny stav sveho (tehotenskeho
) bricha jsem objednala o cislo vetsi:

dynda ja to vim, chyba se vloudila. Moje psani z mobilu bych radeji prilis neanalyzovala, tam se toho najde...
MP Marge to jsou moc hezký šaty!!...dáš foto?![]()
nyx, uil prodižjez, přičemž to "u" ve slově uil se vyslovuje jako něco mezi "u" a "v" :)
No a to mám ještě problém, že když to přečtu takhle, tak to vlastně stejně čtu blbě, protože ty francouzský fonémy jsou jiný (třeba to r a vůbec)... lingvistka ![]()
Gnocchi, funghi a macchiato snad dobrý, ale mor je pro mě Lamborghini! To "dž" je ve mně jak v koze.
Šaty Medicine. Materiál je lyocell, super príjemný a ľahký.

Wanda von Dunajew Na ty jsem koukala a přemýšlela o materiálu. Tímto díky za zprávu :-).
MP Marge Pěkný jsou
.
Letenky do Stockholmu na konec září - konečně zase ![]()
barbucha
chápu, že jásáš.
barbucha tak to v dobrém závidím. Byla jsem v lednu. Jako, se sněhem má to město kouzlo. Teď bych ho ale ráda viděla i za mírnějších teplot :)
Proč ne Evaleden je dobry, ja takhle byla kdysi na navsteve ve finsku.bylo to v lednu, zima silena, svetlo temer zadne,hromady snehu. Pro me to byla tezka exotika a jako bonus se nam tam vsichni hrozne pekne venovali- jak tam tech cizincu toho casu nemeli zrovna prehrsel.je teda fakt,ze jezero jsem nevidela zadne,jen bile plane![]()
Gatita já si úplně nestěžuju. Měla jsem to jako kombinovanou cestu spolu s Boras a Goteborgem. Všechno místa s báječnou atmosférou. Prostě super. Jen byla poměrně zima. Zajímalo by mě jak ta města vypadají na jaře. Ale prostě super
Jaro je tam tak v květnu, dřív to nemá cenu resp. není to tak zajímavý, nic nekvete, stromy holý a dost prší... Ale i v létě je tam pěkně, poslední roky mají taky vedro skoro jak u nás kolikrát, ale jak tam fouká a je to všechno u vody, dá se to vydržet líp.
Proč ne Eva ja byla v Goteborgu v lete a byla to nadhera. Tech kytek vsude! A jako bonus plavby po pobrezi kolem tech krasnejch ostruvku
hned bych se tam vratila
barbucha razorblade cestovatelské plány na příští rok jsou stále otevřeny. Zatím jsem měla v plánu Řím po 150té, ale třeba zvládnu i to Švédsko v létě
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje