Zo mňa zase minule pri obede vyletelo "noči"...(hlad so mnou robí hrozné veci) no a chcela som hanbou okamžite zaliezť pod stôl
pritom ostatné talianske názvy úplne v pohode... o francúzštinu sa radšej nepokúšam, to sa rovno spýtam
Co jste si dnes koupili/y?
Pokud chci použít cizí termit, ověřuji si jak se vyslovuje. Hrozně nesnáším když to komolím. Ostatní nesoudím, ale tak nějak si myslím, že správná výslovnost patří ke vzdělání. Když nevím jak, tak nepoužiju, ne... V dávném pracovním angažmá jsem opravovala šéfkuchaře špičkových hotelů jak se píšou ingredience - jejich menu byly fakt tragický (a byla to strašná ostuda, samozřejmě).
Samantha No hlavne, kdyby rikala hohoba, tak asi 95procent zakaznic nevi o co jde, vcetne me:-D. Neni ta jojoba uz nejak prejata do cestiny trebas?
Garfie loksytán?
Karja nevim co na to ústav pro jazyk, ale hohoba vypustí leda exot, si nemůžu pomoci![]()
Ale co Nuxe...nux, nyx nebo jak? BTW jsem se po přesycení godájva jasmínem vrátila zas k tomu, mně nic jinýho než to a D&G co už blbci nevyráběj prostě nevoní.
Mutziputzi vona za chvíli vyčichne, jak se trochu omydlí
Garfie Fuj, puzzle... trvám na správné výslovnosti, pucle fakt nedávám. Jojoba je pro mě novinka, přecházím na hohoba :-) ještěže o kosmetice nikde nediskutuji :-)
hele a jak jste přišli na tu hohobu?
andulka01 já teda jedině pucle![]()
Hele ale živě to vidim:
kosmetička: Pani nanášim jojobu!
pani: Mmmm to je příjemná hohoba!
kosmetička: Jojobu si chválej všechny pani...
pani:Nedám na hohobu dopustit!
![]()
Mutziputzi
Výborný...
No pucle je klasika, znám jedinýho člověka, co to říká zarytě správně a leze mi na nervy!!!
(andulka01 teď už asi dva teda...
)
Potrefenáhusa pustila jsem si na forvu ruzne vyslovnosti - jojoba, žožoba, džodžoba, chochoba, hohoba (usa). Takže otazka spis zni, odkud jojoba pochazi.
Garfie OK, konverzaci o puzzle škrtám z programu ![]()
Krehutka nevidim právě jedinej důvod, proč tomu říkat hohoba
hele a jak jste přišli na tu hohobu?
kdysi o tom byla diskuse na MP, taky si z detstvi pamatuju, ze ma pribuzna (cizinka) rikala hohoba.
jinx diskuzi na MP si právě pamatuju
Krehutka ony to asi nemyslely zle :) jinak ja se vzdycky modlila, aby mi nekdo nepochvalil fille des aguilles (ja to ani nejspis neumim napsat!).
Mutziputzi Hahahaha, se fakt tlemim!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje