Letenky do Palma de M. a pak ukončuji léto![]()

Letenky do Palma de M. a pak ukončuji léto![]()

jinx Já si tam asi dojdu pro ten kabát s tím zavázáním v pase. Je divnej, ale na mně dobrej :-).
Mutziputzi prosim te to uz davno skoncilo...
(leto)
999 to nevim, ktery myslis? ja mam takovy co je trochu kabat a trochu saty na zavazani, ted z te nove kolekce, to je trochu zvlastni kousek, ale moc pekny.
jinx Tenhle: https://www.cosstores.com/en_eur/women/coats-and-jackets/product.long-blazer-with-tie-front-black.0784058001.html
Divnej, ale jak jsem psala, na mně dobrej :-).
super kabát , vidím ho v kombinaci s "holandským" kolem.... Nejlbižší COS mám v Amstru... já si tam snad zajedu ![]()
clothilde Zajeď, je fakt dobrej :-).
999 Ten som skúšala, a ako je dobrý ale strašne tuhý. :D
paktofonika Mně to nevadilo :-). Jen ho nemeli v mém čísle.
999 Na Chodove dnes 34 mali.
999 ten kabát je super,střih je super...jen ten materiál je fakt hodně tuhý,pevný a při pohybu “hlučný”![]()
paktofonika Já byla v Pařížský.
Maureen Neva :-)
999 Ja len, že keby si ho potrebovala hneď okamžite takže ho tam majú.
999 to je on:-)
999 rozumím ti![]()
paktofonika Díky :-)
jinx :-)
A taky jsem si koupila tuhle bundu...a přitom takovýhle bundy vůbec nenosím

Kupuju novy kolo - postaveny na starym ramu favorita. Zrovna objednavam a kolo bude az za par mesicu, ale uz ted se nemuzu dockat ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.