Zu Na kvetiny sa predsa vždycky nájde miesto :)
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika my máme chlupatou zahradnici, chodí si na balkon okusovat meduňku a mátu, takže ze spodního patra a ze země musely jít pryč :))
paktofonika tyjo tak to ti jde nadherne! Ja ty svoje nejak urekla a umrely obe:(((
Vim, že tu plevelím s cyklověcma, ale já si nemohla pomoct :-)
Hrozně ráda bych nakupovala v kamenných krámech, ale prostě tam jsou dost nudný věci, zvláště pro holky nic moc výběr.
A to je odkud?
paktofonika tyjo tak to ti jde nadherne! Ja ty svoje nejak urekla a umrely obe:(((
Dúfam, že si teraz neuriekla aj tu moju!!! ![]()
paktofonika neeee, pokracuj v ty peci co ji ne-davas a bude dobra:))))
711990 Ja si to zapíšem do kalendára a budem sledovať ako sa od včerajšieho dňa rastlinám darí, tak za 2 mesiace bude jasno :D
paktofonika já mám dvě, z jedny starý shnily a teď se dost rozjely, ty větší roste list za tejden
a pilee se taky daří, jsem zvědavá, jak budou zvládat zimu a tmu (a taky kam je dam, nemáme na to parapety)

paktofonika beru to na sebe
ale kdyztak ti venuju svoji monsteru monkey mask, ta mi ZATIM jde dobre![]()
711990 Tá by sa mi hodila, mojej sa totiž nedarí. Ma také pokrčené listy a je taka suchá a pritom ju pravidelne polievam a starám sa o ňu. Možno to je ten problém. :D Kde si ju kupovala?
Potrefenáhusa Pilea je nádherná! Vyzerá byt aspoň tak pol metra vysoká! Odkiaľ máš tie "košíky"?
paktofonika jeden z ikey a druhej z hm home
paktofonika pilea je velká a porad se mnozi, musela jsem ji podepřít tyckou a miminka začít rozdávat
paktofonika koupila jsem v Albertu 3 kousky asi pred pul rokem. Dve mam doma a jedna byla se mnou v praci. Ta v praci rostla uplne ukazkove, zalejvala jsem ji 2x v tydnu tak ani ne deci vody do podmisky. Ty doma bojujou oresne s tim samym, bud maj prosuseny listy nebo zacnou uhnivat. Snazim se je moc nezalivat, tak 1x za 10 dni a jenom trosku a ted uz trochu ozily. Ale je to boj:(
711990 Musím pozrieť v Alberte u nás. Ja som ju kupovala v Haenke, majú tam krásne rastliny akurát ja som asi marná. V práci mám lopatkovec a takisto je ukážkový, tie doma sú tiež ok, ale nie sú až také pekné. Včera som rozmýšľala, že si ho vezmem domov. :D
paktofonika lol, ale v haenke ta kategorie insta-friendly ![]()
paktofonika jo a v kanceláři ty kytky žijou nějak nejlíp, ta naše monstera žila v kanceláři 15 let živá jenom ze starýho logru....a u nás jsme ji do měsíce málem umučili přelitím
Potrefenáhusa Ďakujem, ten z H&M home bol asi drahý čo?
No a insta friendly sekcia u Haenke je smiešna, v podstate sú to monstery, Pilea, aloe vera, tchynin jazyk... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje