Pod tihou dnesniho data a s myslenkou, ze se blizi 17. listopad, jsem si koupila konecne poradny tricko:

Pod tihou dnesniho data a s myslenkou, ze se blizi 17. listopad, jsem si koupila konecne poradny tricko:

razorblade myšlenka super, ale provedení dost hrozný:-(
viktorka_od splavu tak ja doufam, ze od city folklore to snad nebude zas az takovej hadr :)
razorblade to z fotky nepoznám:-) ta barevná kombinace se mi nelíbí:-/
razorblade no takže se nechávám děkovat ![]()
Ounz vznikne nam novy kolektivni kousek? :D
razorblade
třeba jo? Já ještě přihodila to try.. (to sem chtěla už dlouho a TEĎ sem konečně měla důvod!)
Ounz ja uz rok hledam duvod pro koupeni jejich warmeru. v kosiku jsem ho mela uz nekolikrat :)
Ounz Try jsem mela a byl to strasnej hadr:((( s mini napisem na prsu. Ale to tricko bylo na vyhozeni jeste pred vypranim....mam od nich dvoje saty a jsou bozi, ale to triko byl strasnej fail. Snad presli na nejaky lepsi!
razorblade taky ten warmer obhlizim uz desne dlouho! Ale u me asi duvod bude ze on je dost kratkej a ja bych v nem nevypadala zdaleka tak roztomile:D No a kdyz uz jsme u toho, tak bych nutne potrebovala ten Fracek pasek. Boze![]()
razorblade warmer? Musim kouknout..
711990 a to bylo holčičí nebo unisex? Já objednala unisex/pánský. Tak uvidim. Hele já ho chci už dlouho, no tak holt se kdyžtak spálim ;)
711990 razorblade Nějaká telepatická vlna asi :) Já Havla koupila včera (černý) a k tomu i Fracek pásek
Try.. jsem si koupila už kdysi, je to klasická bavlna, ani šunt, ani nic extra, ale neodhadla jsem velikost, brala bych ho volnější.
711990 no jestli ty se bojis, ze na tebe bude warmer kratkej, tak co teprv ja! ja jsem doufala, ze ta vetsi velikost, co je i pro chlapy, by mi mohla bejt tak pod zadek?
Ounz ted na to koukam a oni tu variantu co jsem mela uz nenabizej. I ty trika obecne vypadaj jako jiny, tak to bude urcite dobry! Ja mela rozhodne to co Ava , protoze presne bylo i takovy dost tesny.
razorblade ja ho videla totiz na nejaky holce v Ostrave a jako pod zadek to nemela, spis tak k nemu. A taky ho prodavala nejaka instaholka a na jeji fotce to taky nebylo uplne to co jsem si predstavovala. Ale ta vetsi velikost snad cajk? Jen koukam, ze uz nedelaj takovej ten melir, maj novej material. Tak to ve vysledku zas muze bejt uplne jinej kousek:)
711990 no já doufam, že moje těsný nebude, na to nemam figuru
no já kdyžtak napíšu jaký je..
Ounz jsem zvedava! Myslim ze by to treba zaslouzilo i fotku?:D ja prave tu tesnost taky uplne neocenila:D nakonec jsem ho mela jednou v praci, zastrceny do sukne s vysokym pasem. A bylo to vtipny, kolegove byli dost konsternovani, az me prekvapilo jak moc:D no a po vyprani slo do kose, pretocil se mu sev na bricho.
711990 no, fotku nevim, jestli zvládnu
Potrefenáhusa hezký nákup
S TRY ...se pripojuju k 711990 , mela jsem to same. A mam i nejake mikinove saty a ty dobry, akorat na to, ze byly uni velkost a ja nosim S-M je mam dost obtazene.Ale kvalita dobra.
Ted me zase zajima, jestli nektera nemate RIB long saty? Jaka je kvalita? Nejsou tenke?
Candance já mám ty kratší, kvalita je dobrá, je to silnější vroubkovaná bavlna (teda u složení píší 100% bavlna, 100% polyester tak si vyber :-)
Jsou to tyto: https://www.cityfolklore.com/saty/saty-rib-midi-3-4-sleeve-dark-grey/
Cityfolklor mám ráda, mám od nich dost věcí i warmer, ten je super, jen maličko žmolkuje. Vracela jsem jen triko Vzali jste nám přírodu, materiál tenký a švy se točily kolem dokola
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.