martek01 mně předchozí díly přišly naskutečně rozvleklé a nudné, všecko se tam pořád dokola omílalo sem a tam (hlavně hedvábník, mám pocit, že jsem ho snad ani nedočetla, musím se podívat, kde je záložka :D) nová mě vůbec neláká. pro případ, že by to bylo nějak svižnější, mi prosím dej vědět :)
Co jste si dnes koupili/y?
prosím vás, já to dám sem, myslím, že sem chodí nejvíc lidí.
sháním dvě věci: zlaté naušnice, zcela jednoduché, bez kamínků, trochu visací, ne kruhy. vůbec nevím, kam se obrátit. prohlédla jsem takové ty věci jako klenoty aurum, nic. všechno je buď moc visací až na ramena, nebo jen malé do uší, nebo s kamínky :/
a potom podprsenku s nízkým zakrytím, nebo jak to popsat, prostě dost vykrojené, nebo jakoby trochu balkonetový střih, ale s ramínky. má je sice lindex (má vysoké, střední a nízké), ale všechny až od 75 obvodu (nechápu) a já potřebuju 70. zjistila jsem, že mi ten nízký střih opravdu vyhovuje, bohužel tam měli jedinou jednu 70c a ještě bílou krajkovou, což mi jde pod málo věcí.
nevěděl by někdo o čemkoli?
Souhlas. Máloco mě tak srdečně nebavilo jako ten Cormoran, jakejkoliv z těch zatím tří. Vyslovenej vopruz
a ten TV seriál je snad eště horší.
Jiná Realita Lindex podprsenky doporučuju vyzkoušet. Mají posunuté velikosti a jsou spíš menší. Takže 75 by mohla sednout.
barbucha jako ono by to nebylo zas tak špatný, kdyby vyhodila tak sto stran z každé knihy. třeba vzah comoran a asistentka (jméno jsem zapomněla) mi přišel dobrý, ale celkově mi tam přišlo hrozně moc vaty.
bram nesedne. lindexové nosím, mám od nich klasické t-shirt v tělové barvě a musím mít tu 70.
Jiná Realita zkusila bych takova ta no name zlatnictvi-kamenne obchody. Kolikrat mile prekvapi.
martek01 tak dej pak prosim vedet, ja to nedocetla. Hrozne me to nudilo a v pulce jsem to vzdala.tak jestli tomu mam dat jeste sanci![]()
Jiná Realita jo aha, já jsem z toho příspěvku nějak mylně vyvodila, že je nemáš vyzkoušené :)
barbucha Cormoran je muj top hero![]()
jako tajně jsem doufala, že to napíšeš
teda spíš, kdo jinej by to mohl napsat, když ne ty. a myslím to upřímně, fakt.
Knižní nebo seriálovej? Mně lezou na nervy voba dva!
barbucha Knizni, serialovej se mi nelibi, uz v prvnim dile sem si ho vizualizovala jako Huga Haase plusminus a jedu tak i dal
Jiná Realita V Marks&Spencer něco? Nebo Brastop
barbucha Seriálový Cormoran je moc "buclatý".
paktofonika ta podprsenka je krasna..! Odkud je?
Pavlena Je to Lindex. Už mám tri z minulej sezóny a je to moja naj podprsenka.
paktofonika strasne bych te chtela videt v celence! Jsem hrozne zvedava, v dobrem:) myslim ze to bude super!
Jiná Realita Astratex.cz , v kategorii co zmiňuješ výběr docela velký, v 70D jsem si vybrala a 70C bude ještě lepší, fakt super jednání - počínaje rychlým doručením snad do dvou dnů, a velice rychlé vrácení/výměna. jediný co mě štve, že cca po dvou letech, což je u mě životnost podprsenky (nosím tak 4-6 ks pořád dokola a pak prakticky naráz zase kupuju nové) už nemají přesně ty samý, co mám. takže další kolo objednávka-vrácení-výměna, ale už aspoň orientačně poznám i podle obrázku, co bude dobrý:-) lindex, M&S a jiné často zmiňované mi nesedí
můj nový objev tu https://www.astratex.cz/podprsenka-spacer-3d-viktoria/
sice vypadá jako takové to klasické "brnění", ale je překvapivě docela tenká, nevycpaná a měkká, a pěkně drží tvar (uvidíme teda jak s praním)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje