Mrakoplas Ja som Rekankeny kúpila za 60€ na Asos, Herschely za cca 55€. Sem tam majú akciu na Zoot, tam som kúpila Retreat za cca 60€.
Co jste si dnes koupili/y?
A já jsem si koupila tento, ukojil mou touhu po čemkoliv maskáčovém ![]()

Janulik03 no jasne
a zaroven vedle vedeme debatu o tom, jak je treba nakupovat efektivne a nenechat se pohltit neprebernou nabidkou ![]()
Mrakoplas mne se dost libil Alexmonhart, ale koukam, ze ceny sly nahoru
Za mě taky Rekanken, kolik tam se toho vejde, to je někdy až neskutečný. Mám černej a klidně bych si koupila další nějakej barevnej, ale jakej, že :)
freshlabels má dobrej výběr batohů
Lamicka ved to ![]()
Spustu rastlin do zahrady. Kam to dam? ![]()
Janulik03 na zahradu![]()
Janulik03 já mám v košíku zatim v eshopu a taky nevim
Janulik03 jsem namnožily fialky a anturie. A kam s nimi? To je horší![]()
černá káva Potrefenáhusa kupila som travy panisetum vysoke a sedum tmavo cervene, tmavo ruzovu gauru a kopu gerania. Loniceru dam tahat ku zvysku zrezanej ceresne,..,, zvysok uvidim. Je to dilema. Ale isla som kupit nieco namiesto dvoch krov dulovca a nic mi nepadlo do oka
černá káva tak to neporadim ja moc kvetov dnu nemam. Zopar vacsich lidtnacov. Fialky som darovala, nemam na ne okna
Janulik03 já mám v košíku semena, různý luční kytky, vlčí máky, len, popínavky...
a už jsou všude narcisy a tulipány!!!!!
Ja ešte trochu miesta mám, prídeš? ![]()
Potrefenáhusa semienka mam uz tiez doma aj tulipany a biele ozdobne cesnaky ![]()
ale dala som do spravneho vlakna kedze to nie su handry
milacka ehm som lakomec nasla som miesto. Ale teda ak pozyvas tak nieco prinesiem, len ci sa trafim vkusom do takej krasnej zahrady ako mas ty ![]()
Janulik03 krásnym kvetom sa vždy dá nájsť miesto, takže dilema vyriešená. Nové záhony chcem aj ja riešiť, musíme odkrojiť časť trávnika, je to tienisté miesto, rozhodla som sa pre hortenzie. Ale presunieme sa do zeleného vlákna. Káva platí aj bez kvetov
.
milacka hortenzie milujem
Konečně jsem našla pro mě ty správné boty k zeleným kokonům, které jsou se mi budou hodit i ke dvěma jiným dlouhým šatům, co mám
.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje