Mrakoplas Mám Herschel City a jsem velmi spokojená.
Dočítám zpětně a chtěla jsem ho sem dát, že je krásný a ne moc velký.
edit - ještě tenhle mi padnul do oka, že je voděodolný. Já mám problém s tím deštěm a sněhem![]()
Mrakoplas Mám Herschel City a jsem velmi spokojená.
Dočítám zpětně a chtěla jsem ho sem dát, že je krásný a ne moc velký.
edit - ještě tenhle mi padnul do oka, že je voděodolný. Já mám problém s tím deštěm a sněhem![]()
Celou dobu, co tu vybíráte ty batohy přemýšlím, k čemu by mi takový batoh byl a nic jsem nevymyslela.. na žádné pochoďaky nechodím. ![]()
Dadoo Čo sú pochoďáky?Ja chodím s batohom všade, na nákup, do práce, na výlet, do parku keď venčím, na skate, keď idem na jogu, do posilky...
Pěší výlet
Jsem si ve vedlejsim vlakne stezovala, ze potrebuju batoh misto kabelky a ted uz teda fakt musim neco vybrat po takocy anabazi zde;-)
Karja Chystáš se na pochoďák?![]()
Sweet Potato No, rozhodne!:-D
wendulka krásna farba, jedna z mojich najobľúbenejších (ktorú ovšem zo zjavných dôvodov nenosím). Závidím!!!
wendulka jsou moc hezké
Dziny!
Fakt se sijou i na kratky nohy, stehna a zadek! Neverila jsem!
Lama_z_Lana Lama_z_Lana a kde
Karja jj, ja tiež pôjdem vyberať. Bežať za dieťaťom s kabelkou je celkom na prd. Prípadne keď ju nechám v kočári a dcéra rýchlosťou blesku utečie kilometer od kočára a ja len tŕpnem, či po návrate kabelku nájdem
stes Aha, tak to ja s batoh nosím v pohode aj keď idem autom príp. MHD :D
Karja Potom daj vedieť, čo si vybrala. Ja už 2 roky kupujem kabelku. Nesmie byť drahá, pretože ju aktuálne nosím tak 3x za mesiac, ale musí byť pekná, praktická a kvalitná. Ťažké je to :D
Lama_z_Lana kosrlu potom daj vediet, zatial stale hladam
wendulka tento typ topánok mám rada, pekné sú, mám podobné s uzatvorenou pätou. Remienok na topánke je pre mňa nevyhnutnosť, bez nebo by som topánku pri chôdzi vyzula.
milacka Hlavně jsou na "normálně" širokou nohu. Já jsem si původně objednala podobné ze zalanda s řemínkem a naopak volnou patou, které by bývaly vyšly na polovic, no už když jsem je vyndala z krabice, jsem viděla, že je to v prčicích. Nohu jsem tam sice narvala, ale už po pár zkušebních krocích mi bylo jasné, že bych si brzo odřela palce
. Takže šupajdily hned v úterý obratem zpátky. Naštěstí hned ve středu se mi povedlo objevit na německém amazonu tyhle Vagabondy. Měli akorát poslední kus v mojí velikosti, přičemž před tím jsem pročetla recenze, takže nebylo nad čím váhat. Řekla jsem si, že napodruhý už to vyjít musí a naštěstí jo
.
paktofonika když tady tak zmiňuješ tu kabelku, to tys tu tenkrát doporučila tu przywarastrzalku. já vím, že ses pak pro ni nerozhodla, no já ji mám a sem s ní fakt spokojená. nejdřív sem myslela, že tak jako občas, ale teď jí taham pořád. Jediný na co sem si musela zvyknout je být opatrná, když do ní strkam ruku, to zapínání není krytý a zezačátku sem si to párkrát zaryla pod nehet. nebejt tvýho doporučení, asi bych na ní nepřipadla. takže díky ![]()
Lama_z_Lana Mám košili z ASOS ze sekce fuller bust. Není to žádná super košile, ale když není nic lepšího, tak ji nosím. Taky mi byly všechny košile přes prsa malé. Je to tak na běžné nošení. Do kanceláře nebo divadla se neda.
Omlouvám se, odkaz mi teď nejde z tel.vlozit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.