RoSa budu doufat s tebou, koukala jsem na účet a peníze mám pořád v blokaci. to si strhnou, až to odešlou?
Co jste si dnes koupili/y?
napadl mě podnikatelskej záměr: 24/7 viset na cosáckým webu, hlídat dostupný zboží, objednávat a okamžitě zaplatit... nechcete to někdo vzít? asi bych nebyla jedinej zájemce, když to tady tak čtu... chjo
shipped ![]()
![]()
![]()
NEkoupila jsem si dnes vagabond tia, jsou opravdu krásné, perfektně mi seděly (o číslo menší velikost, než nosím běžně), ve slevové akci zootu za necelou tisícovku.. ale ta podrážka je prostě placička, jsem hrozně zhýčkaná už:-(

martek01 tak huráááá
O víkendu jsem ulovila červený kolektivky s výstřihem na zádech vel. M, uz jsou prý na cestě. Trochu mám obavu, jestli mi budou dost přes ruce, kdyby nebyly, vyměním je za kterýkoliv Lko, který bude nekomu velký:)
martek01 díky za info, vypadá to, že je mám ja![]()
martek01 jj. Když se tu tak psalo, že jsou dost velký.. A protože mám zákaz černých šatů, samozřejmě...diky![]()
Kdyz mi nebudou sedět, pošlu je dal.
Ale poštovné mají dost mastné tedy.
Dadoo kdyby ti nahodou byly moc dlouhy nebo velky, tak by tady jedna zajemkyne byla![]()
viktorka_od splavu ale jsou super, kamínky jsem teda necítila...
Batoh na cesty pro mě a víkend v Letohrádku sv.Vojtěcha jako dárek. Btw, byli jste tam někdo?

razorblade tebe bych se ptala jako první, kdyby mi byly, ne náhodou, MALÝ! ![]()
koupila jsem si podnos

Dadoo maly ti fakt nebudou, jsou obri :D
Potrefenáhusa ten je krasnej! nastesti se mi barevne nehodi, takze po nem nebudu touzit. a mas moc pekny boty, ostatne jako vzdycky :)
Potrefenáhusa krásnej podnos (odkud?) a boty skvělý![]()
viktorka_od splavu přesně proto jsem si je taky nevzala
razorblade díky, to jsou vagabondy
Potrefenáhusa ajaj
, asi na ty stránky budu muset rychle zapomenout![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.