Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline ice
1933 příspěvků moje polička 02. října 2019 09:34

Prosim vas muzete mi sem nekdo dat fotku toho ruzovyho spreje na vlasy? Toho kolektivniho z posledni doby? Taft? Nejsem si jista.. 

Je zo vhodny i na dlouhy vlasy?

Online mitford sister
1680 příspěvků moje polička 02. října 2019 09:39

ice 

tady, ale nejsem si jistá, jestli to něco udělá na vlasech delších než po ramena. možná na ofině, vrstev kolem obličeje...jako možná, když se dlouhý vlasy navlněj, tak definovat ty vlny. ale můžu se mýlit, mám krátký mikádo

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 02. října 2019 09:42

mitford sister diky. Zkusim, kdyztak to nekomu venuju.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 02. října 2019 09:46

ice asi zalezi spis na typu vlasu a strihu, ale urcite to neublizi (neslepuje jako lak) , tak vyzkousej. Na me to ma teda prilis silnou vuni a prebiji to muj parfem, coz je duvod, proc nepouzivam. 

Offline Pavlena
6900 příspěvků moje polička 02. října 2019 09:53

mitford sister ať se křivák dobře nosí! Budu vděčná za info o tom, jak sedí velikost. Allsaints můžu nakupovat jen on-line, v prodejně se ocitnu jednou za uherský a jsem z jejich velikostí velmi zmatená, zdá se mi, že každý model ušijí jinak veliký...

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 02. října 2019 09:58
Reakce na martek01:

v tom slavným COSu mají stejnej bordel jak v HMku. takže balíček dneska přijde, ale pak nějak tak mezi řečí přijde email, že když to balili, že si včimli, že jedny šaty vlastně nemaj. hups. no naštěstí neměli ty červený, což je lepší zpráva. ale kdo ví, co bude v balíčku, že? a hlavně žádný peníze ještě neodešly. To si strhnou všechno a pak budou ty červený refundovat?

​Ne, strhnou si jen za to, co odeslali. Ale pokud jsi to platila kartou, tak počítej s tím, že se ti ty platby nespárujou a sice ti strhnou jen za ty jedny šaty, no minimálně týden ovšem budeš mít na peníze zablokovanou i tu původní částku za dvoje.

Jestli jsi to platila PayPalem, tak ten ti tu blokaci na kartě zruší do 3 dnů.

Offline Pavlena
6900 příspěvků moje polička 02. října 2019 09:58

ice Krehutka já se na taft samozřejmě nechala nachytat ale za mě nic moc, právěže slepuje, musí se velmi lehkou rukou.. ještě mu dám jednu šanci, ale nevím nevím. Zas ale za celých 80,- mě to aspoň nemusí mrzet.

Online mitford sister
1680 příspěvků moje polička 02. října 2019 10:25

Pavlena slepuje fakt? zajímavý, jak to asi každej jinak posuzuje. já ho na vlasech skoro necítím a narozdíl od laku, který musím rozčesat, vyčesat atd., toto mi přijde, že se dá v pohodě vrstvit.

jinak na velikost jsem zvědavá taky. vzpomínám si, že jsem se tak tak vešla do jejich 14 kdysi, nakupuju tam fakt už strašně let; kdysi měli dost odlišnej styl od zbytku řetězců. teď jsem vzala menší z uvažovaných variant, protože mám hodně svetrů třeba Sko. dneska přijde, tak dám vědět :)

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 02. října 2019 10:34

Krehutka Mě by asi jinak vyhovoval,ale přes tu "vůni" to nedám. Ta parfemace je strašná.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 02. října 2019 11:08

0zero7 já jsem včera zkoušela něco pánskýho od Diora a na druhou ruku taky něco, co si už nepamatuju... jako začátek dobrej, ale pak se to na mně rozvonělo dost divně

ještě jsem se chtěla zeptat, myslím, že jinx nebo někdo jiný sem dával odkaz na vůni s bergamotem, která měla nějaký "italský" název, ale aqua allegoria to nebyla, mělo to hranatý flakón

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 02. října 2019 11:09

Edge acqua di parma mozna? 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 02. října 2019 11:15

jinx to bude asi ono, díky... vygůglím si obrázek a složení... kdyby to klaplo, dá se koupit v běžný parfumerii?... jj, už vidím, že to mají v Sephoře

byla to ta modrá?

Offline Garfie
28126 příspěvků moje polička 02. října 2019 12:07

Edge Ha, právě jsem zjistila, že DPD-return, kde berou COS mi nově otevřeli prakticky za rohem, do toho tvého podnikatelského záměru bych se mohla vrhnout!!

Offline RoSa
10029 příspěvků moje polička 02. října 2019 12:16

tak ty černý kolektivky z COSu nedorazily! ani nic nepsali, že by je neměli - prostě v balíku nebyly...

hele, já mám pocit, že voni je tam dycky jen nastražej "jakože je maj", aby si k tomu lidi přiházeli další hadry, a pak je nepřibalej...

a vlastně je to dobře: určitě by mi byly velký a beztak mám černejch šatů plný almary

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 02. října 2019 12:55

Edge ja jich mela x, uz ani nevim, ktere, modre urcite taky. Fakt si nevzpominam, o ktere jsem psala. Kupuji na letisti nebo v zahranici, mozna uz maji i bezne obchody. 

Offline Kammila
749 příspěvků moje polička 02. října 2019 12:57

mitford sister Ty spreje jsou totiž dva, jeden má napsáno texturizing, tenhle má na sobě nápis shaping. Ovšem jestli je mezi nimi nějaký rozdíl netuším, nezkoumala jsem

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. října 2019 14:19

Krehutka dá se to koupit i v méně navoněných verzích (taky mi tak vůně dost vadí).

třeba tohle, už jsem to tedy nepoužila delší dobu, ale myslím, že parfemace byla uměřená. 

jen bych řekla, že ten taft je opravdu výkonný, ten loreal mi přišel míň.

a na notinu by se určitě daly najít další s podobným efektem.

Offline viktorka_od splavu
49000 příspěvků moje polička 02. října 2019 15:42

Jiná Realita prej “svudny rozcuch”

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. října 2019 15:50

Jsem si zahadrničila, ale sluší mi náramně!

Offline Ounz
20388 příspěvků moje polička 02. října 2019 16:16

Mutziputzi ale co? Ten svetr? Já sem si taky koupila dlouhej, ale jen ke kolenům, ne až ke kotníkům. A ne červenej, zato s kapucou..