Prosim vas muzete mi sem nekdo dat fotku toho ruzovyho spreje na vlasy? Toho kolektivniho z posledni doby? Taft? Nejsem si jista..
Je zo vhodny i na dlouhy vlasy?
Prosim vas muzete mi sem nekdo dat fotku toho ruzovyho spreje na vlasy? Toho kolektivniho z posledni doby? Taft? Nejsem si jista..
Je zo vhodny i na dlouhy vlasy?
tady, ale nejsem si jistá, jestli to něco udělá na vlasech delších než po ramena. možná na ofině, vrstev kolem obličeje...jako možná, když se dlouhý vlasy navlněj, tak definovat ty vlny. ale můžu se mýlit, mám krátký mikádo
mitford sister diky. Zkusim, kdyztak to nekomu venuju.
ice asi zalezi spis na typu vlasu a strihu, ale urcite to neublizi (neslepuje jako lak) , tak vyzkousej. Na me to ma teda prilis silnou vuni a prebiji to muj parfem, coz je duvod, proc nepouzivam.
mitford sister ať se křivák dobře nosí! Budu vděčná za info o tom, jak sedí velikost. Allsaints můžu nakupovat jen on-line, v prodejně se ocitnu jednou za uherský a jsem z jejich velikostí velmi zmatená, zdá se mi, že každý model ušijí jinak veliký...
v tom slavným COSu mají stejnej bordel jak v HMku. takže balíček dneska přijde, ale pak nějak tak mezi řečí přijde email, že když to balili, že si včimli, že jedny šaty vlastně nemaj. hups. no naštěstí neměli ty červený, což je lepší zpráva. ale kdo ví, co bude v balíčku, že? a hlavně žádný peníze ještě neodešly. To si strhnou všechno a pak budou ty červený refundovat?
Ne, strhnou si jen za to, co odeslali. Ale pokud jsi to platila kartou, tak počítej s tím, že se ti ty platby nespárujou a sice ti strhnou jen za ty jedny šaty, no minimálně týden ovšem budeš mít na peníze zablokovanou i tu původní částku za dvoje.
Jestli jsi to platila PayPalem, tak ten ti tu blokaci na kartě zruší do 3 dnů.
Pavlena slepuje fakt? zajímavý, jak to asi každej jinak posuzuje. já ho na vlasech skoro necítím a narozdíl od laku, který musím rozčesat, vyčesat atd., toto mi přijde, že se dá v pohodě vrstvit.
jinak na velikost jsem zvědavá taky. vzpomínám si, že jsem se tak tak vešla do jejich 14 kdysi, nakupuju tam fakt už strašně let; kdysi měli dost odlišnej styl od zbytku řetězců. teď jsem vzala menší z uvažovaných variant, protože mám hodně svetrů třeba Sko. dneska přijde, tak dám vědět :)
Krehutka Mě by asi jinak vyhovoval,ale přes tu "vůni" to nedám. Ta parfemace je strašná.
0zero7 já jsem včera zkoušela něco pánskýho od Diora a na druhou ruku taky něco, co si už nepamatuju... jako začátek dobrej, ale pak se to na mně rozvonělo dost divně
ještě jsem se chtěla zeptat, myslím, že jinx nebo někdo jiný sem dával odkaz na vůni s bergamotem, která měla nějaký "italský" název, ale aqua allegoria to nebyla, mělo to hranatý flakón
Edge acqua di parma mozna?
jinx to bude asi ono, díky... vygůglím si obrázek a složení... kdyby to klaplo, dá se koupit v běžný parfumerii?... jj, už vidím, že to mají v Sephoře
byla to ta modrá?
Edge Ha, právě jsem zjistila, že DPD-return, kde berou COS mi nově otevřeli prakticky za rohem, do toho tvého podnikatelského záměru bych se mohla vrhnout!! ![]()
tak ty černý kolektivky z COSu nedorazily! ani nic nepsali, že by je neměli - prostě v balíku nebyly...
hele, já mám pocit, že voni je tam dycky jen nastražej "jakože je maj", aby si k tomu lidi přiházeli další hadry, a pak je nepřibalej... ![]()
a vlastně je to dobře: určitě by mi byly velký a beztak mám černejch šatů plný almary ![]()
Edge ja jich mela x, uz ani nevim, ktere, modre urcite taky. Fakt si nevzpominam, o ktere jsem psala. Kupuji na letisti nebo v zahranici, mozna uz maji i bezne obchody.
mitford sister Ty spreje jsou totiž dva, jeden má napsáno texturizing, tenhle má na sobě nápis shaping. Ovšem jestli je mezi nimi nějaký rozdíl netuším, nezkoumala jsem
Krehutka dá se to koupit i v méně navoněných verzích (taky mi tak vůně dost vadí).
třeba tohle, už jsem to tedy nepoužila delší dobu, ale myslím, že parfemace byla uměřená.
jen bych řekla, že ten taft je opravdu výkonný, ten loreal mi přišel míň.
a na notinu by se určitě daly najít další s podobným efektem.
Jiná Realita prej “svudny rozcuch”![]()
Jsem si zahadrničila, ale sluší mi náramně!

Mutziputzi ale co? Ten svetr? Já sem si taky koupila dlouhej, ale jen ke kolenům, ne až ke kotníkům. A ne červenej, zato s kapucou..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.