mitford sister chjo, ty automatický opravy....
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03 ještě mají černou a bežovou
Edge to i já :)
Edge ano ale mam na teraz dost zimnych veci.
Potrefenáhusa ja jednu deku od Klippan mam, dovezenou ze Svedska ![]()
Nastesti, ale uvazuji dlouho jeste o jedne, hrozne se o ni pretahujeme, treba reknu Jeziskovi. Takze diky za tip. ![]()
continuity no já si u Ježíška objednala jako regionální vlastenec deku ze strmilova, ale klippan by se též hodil
Na skúšku.Máte niekto skúsenosť?

Potrefenáhusa hm, tam bych si taky vybrala. Uvidime...
pecka já ho mám a moc mi nesedí, znova ho nekoupim.ale myslím někdo ho tu chválil, Mutziputzi ?
pecka Ja
Muj nejoblibenejsi, je dobrej.
pecka ja si ho koupila, protoze jsem tu cetla samou chvalu, ale nadseni se nekonalo. Mozna jsem jen neodhadla ten spravny pro muj typ vlasu. Ted mam od kadernice Lemon Sage od Paul Mitchell a ten je super.
pecka ja pouzivam od teto znacky jiny typ a za me s mou super citlivou pokozkou super
Ďakujem a dúfam,že budem spokojná ako Mutziputzi a jinx
Edge jsem ti zapomela odpovedet, hmm, asi zalezi jak v cem (co se vuni tyce)
Me se moc libi paculi ve White Patchouli od Forda. Obecne je tezsi, obcas trochu nasladle, obcas spis voni jak kuze, tu hlinu tam moc necitim, ale nemam tak rozsahlej repertoar jak zdejsi odbornice. To spis to drevo, to tam citim.
Bergamot je zradnej, na me skoro zadnej nedrzi, treba kolinska Guerlain Aqua alegoria bergamot s cimsi na me zmizi hned. Pondichery daleko lepsi, ale prestalo se delat. LeLabo bergamot taky nedrzi. Libi se mi od nich Santal, do toho pujdu asi priste. Bergamot ma i L'Instant, ale ten je sladsi, je to asi nejsladsi vune co nosim, uz strasne dlouho a porad ji mam moc rada a stabilne ji mam. EdP to musi byt, EdT je jina.
Dneska jsem zkousela po nekolikate Tom Ford Ombre Leather a dobra je, na to ze to neni ta jeho vyssi rada je moc prijemna a komplexni.
Eau Hadrien Anick Goutal je taky bergamot, ta me moc nebere. Bydero Palermo byl taky mel byt, ale nezkousela jsem. Ten Zegna vyssi rada (panska) Bergamot nic moc, takovej placatej.
Jo a OT teda, ale stala jsem ve fronte za jednim pohlednym panem nedavno a krasne vonel, tak jsem se ptala a prej Farenheit, na ten jsem uplne zapomela, bozi. (nevim teda kolik je v nem bergamotu
)
slniecko Rush jsem mela v sobotu na vecirek na k bilymu tilku, dzinum a tan sandalum a dobrej je, nemela jsem ho roky a roky, koupila jsem spis z nostalgie, presvedcena ze uz to nebude ono a super je. A drzak. Stridma vune to teda neni vubec, to je fakt!
Kokoska tak super, ze Elixir fajn, me se zda, ze na me nevydrzi tolik, jak se mi puvodne zdalo, ale jsem zmlsana asi. Koupila jsem nakonec i to POrtofino (kdyz se uz Pondichery nedela) a je fajn, Vydrz dobra, je to vic primocara citrusova vune, bez toho caje, ale dobra. Asi jsem to uz psala... jsem nachlazena a mam v tom hokej, protoze jsem to tady cetla, ale neodepisovala, tak se kdyztak omlouvvam :) Jo a to LeLabo Santal je bozi!!
mitford sister hezkej, All Saints?
v tom slavným COSu mají stejnej bordel jak v HMku. takže balíček dneska přijde, ale pak nějak tak mezi řečí přijde email, že když to balili, že si včimli, že jedny šaty vlastně nemaj. hups. no naštěstí neměli ty červený, což je lepší zpráva. ale kdo ví, co bude v balíčku, že? a hlavně žádný peníze ještě neodešly. To si strhnou všechno a pak budou ty červený refundovat? ![]()
martek01 já už mám balíček doma, objednávala jsem ve ctvrtek. Ale já zpravidla beru jednu věc, tak na tom se nedá nic moc zvorat. Peníze si strhavaj , až když poslou
martek01 ty cerny saty jsou fakt proklety... mam pocit, ze ty jedny zbejvajici cerny Lka si jen odsud objednalo tak pet uzivatelek :D
razorblade no hele, jako nechcou ke mě a nechcou. jedu si pro ně naproti kurýrovi, abych se stihla převlíct. pak zjistím, že mi jsou malý a bude vymalováno ![]()
0zero7 jj allsaints, vyčachrovala jsem 15% slevu pro nový zákazníky, že jsem si založila novej account, tak jsem se konečně rozhoupala. a přísahám, že už je to poslední křivák :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.