Dadoo mně vozí DPD ( nevím, jestli je tam jiná volba ), kurýr ti určitě v den doručení zavolá a domluvíte se.
Pro jistotu bych poslala upřesňující mail k objednávce č.....
Edit : omlouvám se, nečetla jsem pozorně. poslala bych upřesňující mail.
Dadoo mně vozí DPD ( nevím, jestli je tam jiná volba ), kurýr ti určitě v den doručení zavolá a domluvíte se.
Pro jistotu bych poslala upřesňující mail k objednávce č.....
Edit : omlouvám se, nečetla jsem pozorně. poslala bych upřesňující mail.
stes Mám tak 38-40 svou velikost,ale tady bych se vešla klidně do 36. Ovšem vzala jsem si čtyřicítku,tomuhle střihu sluší větší velikost. Moc jsem asi nepomohla.
Mrakoplas já si ji zkoušla na prodejně a je fakt super... taková jednoduchá a u krku jde krásně zachumlat, že ani nebudu potřebovat šálu... zkus ji objednat, kdyžtak ji můžeš v prodejně vrátit a peníze ti přijdou do pár dnů na účet
sprej na vlasy si syn na svoje jemný vlasy moc chválí... má takovej ten hipsterskej sestřih (strany vybraný a vršek delší) a drží to prý o hodně líp... navíc to stojí asi 60 Kč, což je za málo peněz hodně muziky
Garfie
tak si piš: kolektivní šaty s výstřihem na zádech v červený a černý barvě, velikost XS
Antje děkuju. Já jsem v tom ranním fofru, aby mi nezmizely z košíku, ani nevěděla, co píšu :-D
Dadoo jj, tak doufám, že se nám v nich brzo ukážeš !
Nový rúž ![]()

Mikinu ![]()

Nevirm teda ci si ju necham?
Janulik03 Kura jako kura? Nene!
Sweet Potato
to je nazov znacky ![]()
Janulik03 A to radši nepíšu, co jsem četla na první letmý pohled!![]()
Sweet Potato videla si tam V navyse? ![]()
Janulik03 vrať to, připomíná sépii![]()
oukeeej uz ide prec ![]()
Teraz teda asi skusim toho fracka. Fakt potrebujem nejaku mikinu
Ha! Tak z tejto mikiny uvidite iba vrch a nohy aspon si ju mozem nechat.

Pavlena slíbila jsem mini recenzi na křivák allsaints balfern. udělala jsem dobře, že jsem vzala menší, ruce se mi tam vejdou a ani to není "na buřta", to je vždycky můj největší strach. je dost úzký přes záda a ramena, to mi nevadí, ale někomu by mohlo. kůže je to fakt krásná, měkká a asi se vytáhne (přizpůsobí tělu), proto je lepší menší. já mám několik volnějších a/nebo delších křiváků a jeden těsnej, ale strašně tuhej, nevytáhne se ani o píďu a občas ho mám problém svlíknout (z rukávů) :) tenhle balfern je taky dost krátkej, mám ho nad kyčle, fakt do pasu.
Janulik03 takhle přes to dřevo se mi to docela líbí :)
Ounz
to je dobre
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.