Ounz svetr no a musí mi do toho začít lejt samozřejmě!
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi nojo, no smůla, ale tak nebude lejt věčně a pak se nám můžeš ukázat..
Mutziputzi Ten svetr je fakt dobrej, jsem zvědavá :-)
Mutziputzi Hmm, ten se mi hodně líbí!
Mutziputzi ja bych brala ty boty teda, z ty fotky:) ale svetr taky ujde!
Myslím si, že to Lko by ti stejnak bylo velký. Viděla jsem naživo v létě na sisa.b v červené variantě, která je má v Mku, jestli si to dobře pamatuju, a vy dvě podle mě na tom budete velikostně podobné, co vás mám v oku.
Garfie tak doufám, že si na mě vzpomeneš, až budeš v balíku ![]()
Edge Jasně, schovám ti nejlepší kousky!!! ![]()
Edge tu bundu mam tiez v hladaciku, ze by som ju teda hodila do kosika?![]()
A ako spravna ovca som dnes hladala ten taft v dmke a nemali ![]()
celou dobu se divím tady té mánii COS šatů, no a dnes vlastně před chvílí jsem poprvé namátkou koukla na stránky. Šaty červené vel. S tam osamoceně trčely. Tak jsem je odklikla, zaplatila 21 eur, doprava zdarma. Jsem zvědavá, neplánovala jsem to.
Jsem taky ovce.
Ten spacák z Reservedu... Jak sedi velikosti... Tam ja to mam v rozmezi xs-m, bez vyzkoušení nemuzu nic
Tak Betty budou ti velky:-)
viktorka_od splavu No taky si to myslím, ale asi jsem měla nějaký zatmění, po tý masáži tady. ![]()
Tak Betty doprava zdarma? a když ti budou velký, tak si je zamlouvám ;-) to jsou ty moje, co mi zapoměli poslat :-D
stes Neviem ci myslíš presne ten, čo mali aj po minulé roky, ale ja mám XS, podľa mňa je v pohode na S, akurát dołu keď ho zapneš je úzky, mne sa rozopína takže ho nosím rozopnutý.
ice Ja mám jemné vlasy a ten efekt, ktorý ten sprej zanecháva sa mi nepáči. Podľa mňa je to len jemný lak na vlasy, s texturizačnými spreji, ktoré som doteraz skusila(až 2 :D) nemá skoro nič spoločné.
Na skúšku.Máte niekto skúsenosť?
Nie s touto radou, ale od Sachajuan mám scalp shampoo a ešte taký modrý. Kupovala som miniatúry a až dovypotrebujem čo mám, určite kúpim plné balenie toho scalp shampoo.
martek01 tak jo, asi ti je dluzim ![]()
Prosím vás, jak doručuje COS? Poštou nebo kurýrem??
Napsala jsem si to doručit na poste restante na poštu. A napsala jsem jednu poštu a PSČ dala z jiné pošty. ![]()
Bude se to někjak dát upřesnit/opravit??
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje