999 ja ted nekde na podobnou koukala a rikala jsem si to same
. Mas hezky ten top.
Co jste si dnes koupili/y?
Lamicka Díky, Cos :-)
Ounz ja si fakt myslim, ze mrtvolneho nadechu by sis vsimla :) pokud si myslis, ze ti bunda slusi, tak ti urcite slusi :)
martek01 Ja je mam a rada se jich zbavim, ale parkrat jsem je na sobe mela. Ted po tehotenstvi jsou mi uz S moc velky...tak kdyztak se ozvi:)
Tak mám novej sport - cihat na ty kolektivni COS ve velikosti XS
Beee, beee.
To mám taky, ale je to marný, je to marný, je to marný :-(.
999 Pěknej top. :-)
Ounz ja nevim, uka foto
a ono jeto asi jak rika @friga
whiskas včera je měli kolem 14h odpoledne ![]()
![]()
martek01 Ne, ne
. Já číhala ještě po půlnoci a pořád jen out of stock
.
razorblade jo ukážu a ještě se tu něco dozvim
(já se neumim vyfotit, tuhle sem si fotila outlook s fracčím trikem a vypadala sem jako když mam 100 cm tělo a 50 cm nohy
)
whiskas jako jistota je před sedmou ráno, pak přes den netuším, ale včera jsem náhodou klikla a měli právě odpoledne. ale za deset minut už zase ne
No určitě to tam naskakuje všelijak i během dne, zrovna dneska kolem desáté jsem tam zahlídla červený v L, už se tam jak blbeček chodím koukat taky, ale jen proto, že mě ba to zkoumat, kupovat nic nebudu. Červený se mi nehodí, kakaový by mi neslušely a černejch šatů už mám tolik, že bych s něma mohla vodu zastavovat...
whiskas Šla jsem kolem Manga, tak jsem se ti zašla podívat na ten červenej kabát a vůbec se mi nelíbí.
999 Střih, nebo barva? A děkuji :-).
whiskas Barva dobrá, střih nic moc a nejhorší teda materiál.
999
no jo no. Ten z toho butiku byl na pohmat i pohled mnohem lepší. Ale střih se mi tedy líbí.
999 ne že bys na to neměla nohy, ale přece jen... ona je krátká a krátká :D
A ten top jsem tam obhlížela, ale nekoupila, ani nezkoušela, Ale vypadá dobře, safra. S prázdnem jsem ale neodešla, odnesla jsem si svetr. Mají ho ještě v béžové, ale nějak jsem se sobě víc líbila v tom výraznějším. Což je s podivem, protože tyhle podzimní barvy mi nikdy moc neslušely, ale tentokrát mi přišlo dobrý, lepší než ten světlý.
Ounz ono stačí dát si pod bradu kousek látky nebo papíru ve zlaté (teplé barvy) a ve stříbrné (studené) a je hned vidět, co je lepší. Univerzální to ale taky není, viz můj předchozí příspěvek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje