Kora mrskla jsem to do vlakna, ale jsem nemocna uffff.
Co jste si dnes koupili/y?
Peetra1 Díky :-) Mně je sympatický materiál, jsou moc příjemné. A fakt obrovské. ![]()
Tak Betty kdybys je prodávala, tak na mě mysli, prosím
martek01 určitě, vedu to v patrnosti. ![]()
Potrefenáhusa se mi nechtelo psat “mokovy”
a ja to mam nekdy s videnim barev jako chlapi
takze proste hnedy. A ony neslusi ani ty univerzalne krasny modelce, ktery jinak slusi skoro vsechno.
Kuš babo, já žiju v blažené iluzi, že mi sluší! A koupila jsem si onehdy druhý.![]()
Sweet Potato maj je taky a jsou skvělé (snad i na mně).
Sweet Potato no protoze ty jsi uplne jiny barevny typ nez ja, univerzalne krasna modelka a nejspis i Potrefenáhusa
vam nazrzlejm slusi i horcicova, ve ktery jinak 90 procent populace vypada jak s velmi vaznou strevni chorobou![]()
razorblade Hořčicová
Sweet Potato žlutá (hnědá, hořčicová, rezavá a khaki) je barva tvoje!
Peetra1 ještě že mně takhle přepásané šaty nesluší, byla bych taky nahlodaná :D
Sweet Potato no protoze ty jsi uplne jiny barevny typ nez ja, univerzalne krasna modelka a nejspis i Potrefenáhusa
vam nazrzlejm slusi i horcicova, ve ktery jinak 90 procent populace vypada jak s velmi vaznou strevni chorobou
no počkej, já nejsem nazrzlá a nosila sem hořčicovej kabat o bundu..nějak se mi to talíbilo a doma sešlo..
Ounz ja taky mela driv horcicovej kabat. Ale nosila jsem ho jedine s cernou nebo bordo salou, abych tu barvu nemela u obliceje pac to byl prusvih
razorblade jo tak..no to já to mám navostro u obličeje a snad dobry...?
Ounz ono zalezi na podtonu pleti, pokud mas spise teply podton pleti, tak horcicova ti bude sluset. Nemusis byt nazrzla. Pokud by ti neslusela, tak by sis asi vsimla. Ja treba vypadam v teplych barvach jak nemocna. Je to videt dost zretelne, ze mi neslusi.
Friga tyjo ja se v tom teply/studený neorientuju, řídim se tim co vidim v zrcadle, tak snad. Sem tmavovlasa a nemam úplně světlou pokožku.
Jak jsem se tu nedávno vysírala, že krátký sukně úplně v klidu, tak tuhle jsem tam teda nechala :-). Ale ve dvaceti bych ji nosila.
martek01 a ty shanis cerveny S?
Tak mám novej sport - cihat na ty kolektivni COS ve velikosti XS
Beee, beee.
Ounz ja jsem treba v teplych barvach dost nazelenala, ve studenych vypadam zdrave :) Ridim se tim. Sama jsem se nejak odhadem naucila poznat teplotu barvu podle toho jestli ma namodraly nebo nazloutly podton. Ale to jak ti to prijde v zrcadle a jak se v tom citis, je stejne nejdulezitejsi.
Friga no já se v tom spíš neorientuju, musela bych to nastudovat - a to se mi nechce
tak snad nepohoršuju mrtvolnym nádechem..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje