Ounz vzala jsem černé, budou se mi líp kombinovat.
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska Já ty černý viděla na paní prodavačce, fakt pěkný (kdybych neměla černý klasiky tak bych měla taky tendenci vzít černy church, sou hezký ale oboje)
olivieraa Nechci tě mystifikovat, pokud ti sedí Benetton, Woolovers kratší nebudou, asi vždy záleží i na typu svetru. S vracením zkušenost nemám.
Mně sedí dobře obě značky, ale mám raději kratší svetry - tedy ne k pasu, ale rovněž ne pod zadek. Jsou o.k.
Jen jeden unisex z Woolovers je mi delší, ale nic dramatického, je to hutný svetr, takže mi to nevadí. A delší ve smyslu, že je mi mírně pod boky, ale opět ne až pod zadek.
Kokoska
už se těším na fotku a hlášení o velikosti
.
Odkud jsi je objenávala?
Já si dnes vyzvedla perka Vagabond a na mně nějak nejsou ono, ale ještě je doma v klidu prověřím.
whiskas z https://www.drmartens.com
Doprava je zdarma, nechtělo se mi riskovat divný eshopy, na Asosu měli vyprodáno a na Amazonu to vycházelo dráž.
Svou velikost jsem měla na noze v Humanicu, i když jiný typ, ale prý by to mělo být stejné.
Lamicka Mam vyhliadnuté jedny univerzálne, ale to chce tak rok nekupovať žiadne topánky. :D
ktere?:-)
viktorka_od splavu Tie sa ti nebudú páčiť :)
paktofonika ja jsem taky zvedava :)
whiskas diky..tada by som Benetton ale v Bratislave nie je :(
paktofonika pockej, ty jsou takhle spinavy z vyroby? Na tohle nemam oko, vidim proste tenisky, ale az je koupis, tak at se ti dobre nosi
.
Lamicka áno z výroby. Ja na nich pozerám už asi tak 4 rok, ale 999 mi ich znovu pripomenula a už by som si ich mohla kúpiť i ja, ale to by som si fakt nemohla celý rok kúpiť topánky. No a keďže teraz chcem tie marteny tak možno na ďalšie Vianoce, no a že mi nákup drahých vecí moc nejde tak to môže byť až za dva roky :D
Teda abych dávala nekřesťanský peníze za starý špinavý boty, to mi připadá poněkud bláznivý ![]()
barbucha Tak zas tak nekresťansky drahé nie sú. Nekúpim si tri štyri tenisky ale jedny. :) Zas si nekupujem drahé kabelky, dnes som si kúpila za 800 v Zare, na niečom na tie topánky šetriť musím :D
paktofonika zase... nekdy je hezky se na veci tesit :)
Tak jestli jsou ale v hodnotě tří-čtyř jinejch, tak pro mě to teda nekřesťanský je dost! ![]()
Ale jako jo, každej nechť utrácí za co chce...
paktofonika Hele a že bys koupila nový a nechala je u mě tak čtvrt roku? Vrátím ti je ukázkově vokopaný ![]()
Já si dnes vyzvedla perka Vagabond a na mně nějak nejsou ono, ale ještě je doma v klidu prověřím.
co mi to děláš, já si je jdu vyzvednout zítra. Koupila jsem je na tvůj podnět. Velikost dobrá?
Tak Betty klid, prosím
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články