Potrefenáhusa Tak a neni to vlastne puvodne na telo? No ja jsem zvedava na ten stvestkovej....oleje krome squalanu mi nikdy nevyhovovaly, slivovice mi smrdi, tak hlavne, ze ho mam!
Co jste si dnes koupili/y?
Karja Je to na všetko. Ten Light sa rýchlo vstrebáva, po 10 min sa môžem licit, akurát ho nanášam úplne malé množstvo. Z toho obyč robím masky na ruky a nohy a niekedy keď som doma si ho na nesiem hrubsiu vrstvu na pleť a paráda.
paktofonika Také mám ten light a jsem s ním moc spokojená, krásně vyživuje. Používám tedy jenom na noc. Ale klasický skin food nemůžu vůbec, to byla hrůza. Šíleně mastný, lepily se mi vlasy na obličej
. Vyplácala jsem ho na noc na nohy do ponožek
.
vanilka Tak ono toho krému musíš dat tak o polovicu menej než dávaš obyčajného. Fakt len mini množstvo, ale je pravda, že na ten obyč sa nenalíčim. Trochu mi vadí, že zmenili obal.
paktofonika Na mne je moc i v pidi množství, ani na ruce mi nevyhovuje
whiskas fiha, teraz som z toho jelen :) Benetton mi je dobry a ked hovoris ze su dlhsie a zaroven na 160 cm tak vobec neviem. Tabulku velkosti maju tak ze na 178 cm by som mala mat xxl :) A prosim este- da sa to nejak dobre vratit? Kam sa to vracia , spat do UK? Dakujem :)
NNa bežné nosenie to úplne nie je no, preto som rada, že je I verzia light.
Ounz ja som si doteraz vyrabala z papiera na pecenie a to ma zdrzuje a nie je to moc pekne. Tak urcite idem do tychto foriem. Ani ma nenapadlo pozerat ci nieco take je. Tskze mas moju neskonalu diiik. Hned ako pridu peciem.
paktofonika Ja jsem spokojena, mam druhe baleni, ale je fakt, ze ja mam sice necistou plet, ale zaroven sussi, takze mi to vyhovuje
Ted jako hodne tapu, naskladnili ty Zoe platform, no asi si je objednam, jsou takovy univerzalni....
Karja Myslíš tenisky? Mne práve univerzálne neprídu vôbec, ale tie zimné už hej.
paktofonika Já myslím ten light, mne přijde moc i ten, těžkej a hutnej, pro moji kůži to není
Potrefenáhusa Preto je podľa mňa ťažké radiť ohľadom kozmetiky. Ako príklad uvediem oleje Saloos, mne nesedia, ale väčšina si ich tu pochvaľuje.
Tak mam definitivne Alzaheimera. Prave prisla sms, ze mi budou dorucovat balik, na ktery jsem uplne zapomnela ![]()
paktofonika Jo, ty tenisky. No mne prave jo, ze je muzu mit od teplaku az po kabat a nemusim se moc zamyslet abych vypadala normalne, nemyslim stylove, ale normalne:-D.
Janulik03 Právě je..já bych si asi nedokázala vyrobit z pečícího papíru. Jak se tam dolu má zapichovat špejle tak to by mi asi nešlo..
Karja Aha, ja ich práve nosím iba k čiernym nohaviciam a k niektorým šatám. K čomkoľvek športovnejšiemu od riflí až po tepláky sa vôbec nehodia. Ale určite si ich kúp, to si píšem len tak, nechcem ti znechutiť nákup ![]()
Karja unosis je. paktofonika je na kombinovani tenisek hrozne prisna.![]()
Lamicka Mam vyhliadnuté jedny univerzálne, ale to chce tak rok nekupovať žiadne topánky. :D
Objednala jsem si boty Martens Church, tak jsem v očekávání.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články