Prosim vas co si kupujete svetre na woolovers..byvaju dost dlhe? Mam 176 cm, nebude to po pupok? A rukavy? Dakujem :)
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade nejsi. Ja ho nesehnala. Kdo vykoupil dejvice? Weleda mi nesedela je hodne mastna. Mam ji leda na krk a nohy. Ale objevila jsem himalaia nebo tak nejak a gut.
stes Jo a koupila jsi ten weleda light? V tom by mohl byt zakopany pes, neprijde mi moc mastny prave
razorblade
Po kolektivních džínách, šatech, botách už i kolektivní olej
A v Berlíne majú aj kolektívnu vôňu!!!

slniecko No to blue ale bylo už silene dávno, třeba v roce 97?
jj, noa je takový hodne jemný, ale mám ho spojeny s jedním bezvadnym zahraničním pobytem
To hej, ale z Eau d´Eden sa mi ešte podarilo splašiť aspoň miniatúrku a odstrek, ale z tohto nie....a zvedavá som, samozrejme.
more kytek na hlavu (na Fridu) neb v sobotu je halloweensky vecirek. A cernej sprej na vlasy.
Tohle se ještě nemedvědilo![]()
continuity Cutty Shark si užijte, snad budou holky nadšené. Klukům se, nevím proč, moc líbil takový vykachlíkovaný tunel pod Temží, co u té lodi přávě začíná.
more kytek na hlavu (na Fridu) neb v sobotu je halloweensky vecirek. A cernej sprej na vlasy.
chceme fotku! rozhodně!
brrr diky!
ten tunel je bozi, mne se hodne libil taky
K cajovym kliperum ja mam vrely vztah, protoze Tajpan byla moje velmi oblibena kniha.
a ta vune....
listek na Temzi zahrnuje i novou lanovku k O2 arene, planuji se tam presunout az navecer, delaji pomalejsi nocni vyhlidky... opravdu se uz tesim.
Starsi obluda to ma jako darek k desatinam, tak snad to splni jeji ocekavani. Mladsi si preje hlavne letet a projet se dvoupatrovym autobusem.
Jiná Realitarozkaz, vecirek je v sobotu :)
0zero7 já ti tyhle večírky závidím, já bych taky vymejšlela převleky, a nemám kam :/
0zero7 haha, budes blondata Frida? Je to dobra maska, ja byla loni a musela jsem dat paruku, jsem mela kratky vlasy ![]()
Jiná Realita prijed
tady je to samej tematickej vecirek (ne vzdycky se teda premuzu, zas na to tolik nejsem)
Lama_z_Lanav planu je naaranzovat hodne kytek a na zbytek vlasu mam cernej sprej co by sem mel snad hned vymyt ehm... co jsi mela na sobe? ja mam sukni, ale chybi mi vrsek (mam jedno zeleny tricko co by slo, ale jeste se mrknu dneska v jednom retro sekaci)
Ounz dakujeeem ![]()
0zero7tyjo, ja mela tehda cernou sukni, bily triko a pres ramena oranzovou pashminu zamotanou podle nejakyho obrazku.
Karja oba, jsou fajn, ale mastný na mě
Janulik03 Není zač, jdeš do toho taky?
Karja Já mám ten light a přijde mi mastnej a hutnej strasne, ten normálního vůbec neumim predstavit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články