MP Meri už jsem to našla- Chergui
chergui ti voní (nebo smrdí) jako prach v kostele? To bude Meri asi zklamaná.
MP Meri už jsem to našla- Chergui
chergui ti voní (nebo smrdí) jako prach v kostele? To bude Meri asi zklamaná.
Nákup v obchodě s korejským jídlem, věci na kimchi..a to kimchi ![]()

Ounz Super nákup :-).
paktofonika No jasne, ty ses na tenisky narocna. No ja si je musim koupit, dneska jsem jela j doktorovi a byla jsem jak z fotky od Ady...fakt bych na pekle mohla viset. No a pak jsem potkala spoluzacku, ktere to desne sluselo, jako obleceni a celkove uprava vlasu a tak a bylo mi ze sebe jeste vic soufl:-D:-D. Takze cokoliv novyho a cistyho mi pomuze!:-D
Karja paktofonika vanilka Potrefenáhusa ja muzu poreferovat za nekoho s fakt dost suchou pleti, pouzivam ten klasicky a davam docela dost na oblicej, pomaha to na suchou plet, i okolo oci, efekt dewy, davam i pod Chanel makeup, na noc, i jen samotny pres den, za me super.
Kokoska Díky, jsem na ně strašně zvědavá
.
paktofonika Ty jsou skvělé, moc se mi líbí.
Ale tedy netušila jsem, že ta "onošenost" je již v ceně z výroby
. Jejich cenu tedy netuším, ale nebudu pátrat. Raději si nějaké ušmudlám sama
.
Tak Betty Velikost sedí, vzala jsem je. Jsou i pohodlné. Já to mám prostě tak, že většina věcí se mi na ostatních líbí víc než na mně. ![]()
Sweet Potato Mně se Chergui velmi líbí, tak nevím, kam se tím zařazuji
.
999 Díky :)
Zítra by měly dorazit šaty z Arketu. Jsem napnutá, jestli budou sedět.
whiskas Já jsem taky napnutá :-).
whiskas k lidem s dobrym cichem![]()
Sweet Potato Mně se Chergui velmi líbí, tak nevím, kam se tím zařazuji
.
Mně taky. A líbí se mi i kostelní prach. Ale průnik tam nemám.
999 Drž mi palce :-).
whiskas To samozřejmě :-). Ale kdyby ti byly velké, víš, kam je poslat...:-).
whiskas oo dakujem, to som nevedela ! Nasla som.tam aj ten co mam a chcem novy. Tu sa clovek fakt vsetko dozvie :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.