Sweet Potato no nevoní mi a pokud se pamatuju, vylézalo z toho kadidlo a taková ta kostelní zatuchlina a dlouho neutřený prach v nevětraném prostoru. Parfémy popisovat neumím :)
Co jste si dnes koupili/y?
:-)
Ja v chergui citila spis suchy seno nez suchej prach. Vlastne ani nevim, proc jsem se ho zbavila...
continuity Nevím, kdy letíte, ale zrovna je otevřená rezervace na Sky garden!!! Stojí to za to!
continuity Přiznávám, že my se v Londýně autobusem nesvezli, nějak nám to nevyšlo (a obludy to zcela nevyžadovaly). Do ateliéru, kde točili HP jdete? My byli na Kings Cross a pak jsem celý den musela tahat v batohu dvě Hedviky.
more kytek na hlavu (na Fridu) neb v sobotu je halloweensky vecirek. A cernej sprej na vlasy.
to chci vidět, dáš sem fotku?
paktofonika Jo, ty tenisky. No mne prave jo, ze je muzu mit od teplaku az po kabat a nemusim se moc zamyslet abych vypadala normalne, nemyslim stylove, ale normalne:-D.
O jakých teniskach se bavíte?
Edge Ty vagabond zoe. Ja fakt potrebuju boty a zadny se mi nepozdavaj.
Edge kdyz stihnu a bude to co k cemu tak dam :)
Poslední dobou nakupuju jen věci do domácnosti, ale teď konečně zase něco na sebe.....
Už potřebuju jenom kabát, svetr, sukni, šaty, kozačky....a ideálně 13. a 14. plat :-D

Koupila jsem tricko. Chtela jsem neco tematickeho, ale zaroven decentniho.

Tak snad bude pekny!
Lama_z_Lana prosím, odkud triko je?
Lama_z_Lana to je dobrý, taky jsem na ně koukala... ![]()
andulka01mojebohema.cz
LadyMary Pěkný :-).
Lama_z_Lana Super triko :-).
olivieraa Tak jsem ti ten klasický rolák Woolovers změřila: délka (bez roláku) 62 cm, šířka v průramcích 42 cm (ale mám přes hrudník cca 88 cm a je mi dobře). Ovšem je již několikrát praný, ale nemyslím, že by se nějak zvlášť srazil, protože jako blbka peru svetry v ruce :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články