Já po té, co jsem sem dávala boty a kalhoty, kteté jsem si koupila, slíbila paktofonika , barbucha , nellielovett a dalším, že se v tom vyfotím. Musím teda říct, že ty kalhoty jsou nevyfotitelné :-).

Já po té, co jsem sem dávala boty a kalhoty, kteté jsem si koupila, slíbila paktofonika , barbucha , nellielovett a dalším, že se v tom vyfotím. Musím teda říct, že ty kalhoty jsou nevyfotitelné :-).

999 Super je to, fakt paráda, moc pěkné všechno a ty boty ti opravdu závidím. Stále jsem je nenašla :-(.
999 Paráda! Komplet! ![]()
Značku tych topánok som videla v Deliberti pokiaľ by to niekoho zaujímalo. Vnútri som ale nebola, takže neviem či tam tieto konkrétne majú.
whiskas Díky. Pro boty musíš do Budějovic :-).
999 sluší ti to
paktofonika Značku ano, ale tyhle boty ne
. Nenašla jsem je ani na webu.
999
asi musím na výlet...
999 Super!
Prosím tě, když vidím ten obraz za tebou - před lety (?) jsi říkala, že je z nějakého filmu, ale že to zatím nechceš prozrazovat, protože ještě nebyl v distribuci nebo hotový, už si to moc nepamatuju. Už je to možné říct? (Ale pochopím, jestli si to chceš nechat pro sebe:-)
paktofonika nolita Díky, jak nenosím kalhoty, je to pro mě nezvyk, tak aspoň mi tu sukni supluje ta zástěra vepředu :-).
999 tohle je moc pekny:)
999 Palec hore
, fakt povedený.
999 Moc dobry!
999 pekny! Kalhoty super!
999 moc pěkný, kalhoty bych brala, ale do budějek kvůli tomu nepojedu teda. kdyby někdo viděl v praze čirou náhodou, hlašte! dík
Lama_z_Lana triko dobry
Děkuju všem za pozitivní reakce :-).
999 máš to super
999 skvělý!
Dnes jdu na párty s dresscodem Black soldiers, by se mi ty kalhoty i boty taaak hodily.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.